Offerte track and trace systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken als bedrijf?

Heeft u personeel dat zich vaak op de baan begeeft? Dan is een voertuigvolgsysteem geen overbodige luxe. Dankzij realtime tracking brengt u de juiste werknemers niet alleen sneller ter plaatse, maar verlaagt u ook uw brandstofkosten en wordt uw boekhouding een stuk eenvoudiger.

Een voertuiglokalisatie-systeem kan elk type wagen volgen: bedrijfswagens, camionetten, vrachtwagens, ... Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. En dat heeft grote voordelen:

Vergelijk gratis offertes


4 redenen om voertuiglokalisatie te overwegen

1. Zet uw buitendienst efficiënter in. Via GPS-tracking kunt u uw wagepark live volgen. Zo bewaart u steeds het overzicht en kunt u de juiste werknemers sneller ter plaatse brengen.

2. Bespaar op brandstofkosten. De nauwkeurige ritregistratie levert u heldere rapportages op die het rijgedrag van uw personeel aantonen. Zo kunt u zien wie de grote verbruikers zijn en zuiniger rijgedrag stimuleren.

3. Vergemakkelijk uw boekhouding. Gebruiken uw werknemers hun bedrijfswagen ook voor privé-ritten? Moet u het exact aantal uren kunnen doorfactureren aan een klant? Met sluitende rapporten wordt dit heel wat eenvoudiger en vermijdt u discussies. U krijgt inzicht in de bezochte locaties, de routes, de tijden, de snelheden enz.

4. Voorkom diefstal. Omdat u altijd weet waar uw voertuigen zich bevinden, kunt u ook in geval van diefstal meteen de locatie achterhalen.


Interesse? Vul ons formulier in & ontvang gratis offertes!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte track and trace systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
offerte voor track and trace systemen
Beste, wij zijn reeds 6 jaar voorzien van een systeem op onze 13 bestelwagens. Doch kunnen wij ze niet volgen via het internet. Nu zijn we op zoek naar zo een systeem. Graag wensen wij een opmaat gemaakte offerte hiervoor. Met vriendelijke groeten, Ann
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een vrijblijvende offerte van Track en trace. De aanvraag doe ik voor 5à9 voertuigen. Het gaat om gewone personenwagens. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offertes.
Volgsysteem voor bouwbedrijf
Graag uw beste prijs voor een tracking systeem voor 6 voertuigen.
Voertuiglokalisatie 4 wagens
Wij willen graag onze voertuigen controleren tijdens de werkuren. Het gaat om 2 vrachtwagens en 2 gewone wagens.
Voertuiglokalisatie vertegenwoordiger
Wij zijn op zoek naar voertuigtracking voor de werkuren en de locatie van een vertegenwoordiger te volgen. Het gaat om 1 bestelwagen.
Aanvraag voertuiglokalisatie 5 voertuigen
Wij wensen techniekers en sales mensen te volgen op de baan. Het gaat om 5 voertuigen in totaal, waarvan 1 bestelwagen en 4 gewone wagens.
Zoeken naar een tracking systeem
Wij zijn op zoek naar een tracking systeem. Liefst contact nemen via e-mail.
Aankoop voertuiglokalisatie 2 à 3 voertuigen
Wij hadden graag prijsoffertes ontvangen voor de aankoop van een voertuiglokalisatie systeem voor 2 à 3 voertuigen.
Voertuiglokalisatie 4 bestelwagens
We hebben 4 chauffers met bestelwagen op de baan om goederen te leveren. Graag zouden wij kunnen zien waar ze zich op welk moment bevinden.
Aankoop voertuiglokalisatie systeem
Wij zijn op zoek naar een track and trace systeem om controle uit te oefenen op onze werknemers. Het aantal voertuigen dat gevolgd zou moeten worden, is afhankelijk van de prijs.
Aanvraag prijsinformatie voertuiglokalisatie
Ik had graag geïnformeerd naar de werking en de prijs van een voertuiglokalisatie systeem. Het zou zijn om 6 verkopers die op de baan zijn te volgen.
Prijsinformatie track and trace persoonlijk gebruik
Ik overweeg om 1 exemplaar van een voertuiglokalisatie systeem aan te kopen voor persoonlijk gebruik en had hier graag prijsoffertes voor verkregen. De informatie liefst per e-mail versturen.
Prijsaanvraag voertuiglokalisatie
Wij zijn geïnteresseerd in het ontvangen van prijsinformatie voor een track and trace systeem om 7 werknemers te volgen.
Aanvraag voertuiglokalisatie
Om 3 werknemers te kunnen volgen hadden wij graag prijsinformatie verkregen voor een track and trace system.
Aanvraag voertuiglokalisatie 3 bestelwagens
Wij zijn op zoek naar prijsindicaties voor een track and trace system voor 3 bedrijfsbestelwagens.
Aanvraag voertuiglokalisatie 3 wagens
Wij zijn geïnteresseerd in prijsindicaties voor een track and trace system voor een drietal wagens, waaronder een lichte vrachtwagen.
Aanvraag voertuiglokalisatie 15 vrachtwagens
Wij zoeken voertuiglokalisatie voor het volgen van vrachtwagen chauffeurs. Het betreft een 15-tal vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie 20 bedrijfswagens
Wij zijn op zoek naar een track and trace system om onze werknemers met bedrijfswagen te lokaliseren. Het betreft een 20-tal wagens.
Voertuiglokalisatie voor IT bedrijf te Antwerpen
Wij zijn actief in de IT sector en zijn op zoek naar een systeem om onze voertuigen te traceren in geval van diefstal. Ook informatie over afgelegde routes zou handig zijn. Het gaat voorlopig over 3 (binnenkort 4) voertuigen van onze verkopers. Graag uw aanbod met bijhorende prijzen. Bedankt.
Track & trace systeem voor transportbedrijf te Luik
Wij verzorgen internationaal transport doorheen Europa, en hebben interesse in het installeren van een track en trace systeem op ons wagenpark. Het is onze bedoeling om via het systeem onze vrachtwagens elk moment te kunnen opsporen, en de afgelegde routes te kunnen analyseren en controleren. Aanvankelijk gaat het hier om 50 of 80 voertuigen, afhankelijk van uw aanbod. Indien het systeem naar behoren werkt, kan het uitgebreid worden tot 400 vrachtwagens. Graag wat meer informatie omtrent uw aanbod en een prijsofferte.
Track & trace voor groothandel van bouwmaterialen
Wij zijn een groothandel in bouwmaterialen, en wensen een voertuiglokalisatiesysteem te installeren op ons wagenpark van voorlopig 5 vrachtwagens. De bedoeling is de vrachtwagens gedurende de dag op te volgen om klanten op de hoogte te kunnen brengen waar hun goederen zich bevinden. Ook moet het mogelijk zijn de gegevens van de voorbije dagen te kunnen opvragen, om de afgelegde routes te kunnen analyseren. Graag uw prijsofferte hiervoor. Alvast bedankt.
Track & trace systeem voor bedrijf te Antwerpen
Wij zijn actief in onderhoud en herstellingen van machines. Voor onze 3 voertuigen hebben wij interesse een tracking systeem te installeren, eventueel met navigatie. We hadden het systeem graag gebruikt voor realtime info (controle), km-berekening, loonberekening (gewerkte uren) en registratie voor de administratie. Kan u ons hierbij verder helpen? Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Offerte voertuiglokalisatie voor klant te Herentals
Ik sta in voor een krantenronde en ben op zoek naar een track and trace systeem voor 2 voertuigen. Het is vooral de bedoeling om een controle uit te oefenen en op elk moment te weten waar de voertuigen zich bevinden. Zou u mij hiervoor een prijsofferte kunnen doorsturen? Alvast bedankt hiervoor.
Track & trace systeem voor bedrijf te Brussel
Wij zijn producent van bureaustoelen, en wensen een trackingsysteem te installeren op onze 11 voertuigen. Het is onze bedoeling om de voertuigen te lokaliseren, vooral relevant voor onze verkopers die in het buitenland actief zijn. Alvast bedankt om ons uw prijsofferte door te sturen.
Track & trace systeem voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn actief in het kopen en verkopen van gebruiksgoederen, en wij zijn van plan een voertuiglokalisatiesysteem te installeren voor ons wagenpark van 6 voertuigen. Wat ons vooral interesseert zijn whereabouts, whenabouts, stopplaatsen en afwijkingen van traject. Is het mogelijk hiervoor een prijsofferte door te sturen? Alvast bedankt.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie