Offerte leasing

Een bedrijfswagen leasen? Vergelijk prijzen en aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is leasing een goed optie. U kiest uw favoriete wagen en kan er snel mee vertrekken zonder kopzorgen. Geen extra administratie met wegenbelasting of verzekeringen, gewoon één factuur.
Vul ons formulier in en vergelijk gratis leasing offertes:
Offertes aanvragen

Ik wil een bedrijfswagen leasen

 
* 1. Welke type voertuig(en) wilt u leasen?
 
 
* 2. Welke type leasing wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u starten met de leasing?
 
 
* 4. Hoe groot is uw huidig wagenpark?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte leasing: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Nieuwe leasingwagen kiezen | Offertes vergelijken
Ik wil een offerte voor het leasen van een wagen. Mijn leasingcontract loopt binnenkort af, dus ik zou een nieuwe willen.
Leasing Personenwagen voor de regio Beringen
Ik ben op zoek naar een Peugeot 208 (benzine) of dergelijke stadswagen om te leasen, graag contact en offerte.
Leasing van een wagen voor een particulier in Beveren
Ik zoek een offerte voor de leasing van een wagen als particulieren. Zeker 7 plaatsen , hadngeschakeeld. Geen voorkeur voor diesel en benzine. Ik zou deze wagen dringend nodig hebben.
Leasing Bestelwagen voor de regio Leuven
Ik wens een Peugeot Expert (diesel) om te leasen. Momenteel geen leasing.
Auto leasen voor een particulier
Ik wil een peugeot 308 leasen sw. Ik heb nog geen ervaring met leasen van een auto. Ik ben actief vooral in BE.
Leasing van een wagen voor een particulier in Wieze
Ik zoek een offerte voor leasing van een peugeot partner family. Graag een vergelijk zowel operationele als financiële leasing. Indien mogelijk wens ik deze wagen in een automatische versie.
Leasing Personenwagen voor de regio Stekene
Ik wens een wagen om te leasen, graag een Peugeot 308 SW (diesel).
Leasing Personenwagen voor de regio Overmere
Ik wens een wagen om privaat te leasen, graag een Peugeot 208 (benzine en handgeschakeld). Nu heb ik een Peugeot 207.
Leasing van een wagen voor een zelfstandige in Mechelen
Ik zoek voor mijn dochter een offerte voor de leasing van een station of treinwagen. Merk staat open. Graag een vergelijk tussen financiële leasing en operationele leasing maar onze voorkeur gaat naar het laatste uit.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Werchter
ik zoek een offerte voor een de Financiële leasing van een Mercedes sprinter. Deze is voor begin volgend jaar. We hebben nu een Opel via leasing. Ik ben actief al traiteur.
Leasing Bestelwagen voor een bedrijf te Leut
Ik zoek een bestelwagen om te leasen, nu nog geen leasing. Zelfstandig in hoofdberoep ben ik. Wagen met 6 plaatsen graag, Peugeot, Ford is mogelijk, (diesel en handgeschakeld). Ik doe catering.
Leasing Personenwagen voor de regio Olen
Ik zoek een bestelwagen of te leasen, Volkswagen of Mercedes Sprinter of Transporter (diesel en zware moter liefst ook automaat). Voor in de bouwsector (poorten/bruggen). Mag ook een offerte van een Peugeot Boxer zijn.
Leasing Personenwagen voor de regio Zonhoven
Ik wens een wagen om privaat te leasen, voorkeur voor een Peugeot 308 (benzine en automaat). Nu heb ik een voertuig van 10 jaar oud, heb ook al gekeken bij Opel.
Leasing Personenwagen voor de regio Marke
Ik zoek een personenwagen om te leasen, Liefst Peugeot 308 SW (break, benzine en handgeschakeld). Nu nog geen leasing in Belgie.
Leasing Mercedes Vito voor landmeter
Wij twijfelen tussen de aankoop of de leasing van een Mercedes Vito standaard versie. Volgens onze boekhouder is een leasing interessanter. Graag een offerte voor operationele leasing met onderhoud, winterbanden en herstellingen.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Gent
We zijn op zoek naar een Mercedes klasse A 1080 en volgwagen golf of een polo, twee wagens. Momenteel hebben we geen wagens in leasing en ook nog nooit gebruik van leasing. Dit is een recent overgenome bedrijf.
Leasingwagen voor zelfstandige
Wij zoeken een leasingwagen voor onze zaak. Volgens onze boehouder zou dit een interessanter alternatief zijn. Wij zijn op zoek naar een wagen van het type Skoda Octavia Combi (opties: Ambition packs). Een alternatief merk (bv. Peugeot) in soortgelijke prijsklasse kan ook.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Lochristi
Ik zoek een offerte voor de leasing van een bedrijfswagen, bij voorkeur Mercedes klasse a. Dit voertuig zal dienen voor woon-werkverkeer, klanten en vertegenwoordigersbezoek. Momenteel hebben we nog nooit met het bedrijf gebruikt gemaakt van een leasingwagens. We zijn actief in de groothandel, meer bepaald in huisdierenvoeding en benodigdheden.
Leasing van een bedrijfswagen voor een overheidsinstelling in Essen
Dit is voor het wagenpark van de gemeente . We zoeken een offerte voor de leasing van 3 nieuwe voertuigen en later eventueel ook het volledige wagenpark vernieuwen. Voor de 3 nieuwe wagens staan geen merk of type vast.
Leasing van een wagen voor een particulier in Hoevenen
Momenteel heb ik een eigen wagen die ik ga verkopen. Omdat ik daarna naar Nederland ga wonen had ik graag bekeken wat de mogelijkheden waren voor de leasing van een wagen als particulier. Merk staat volledige open.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Mechelen
Geen voertuigen in leasing momenteel. We zoeken een elektrische of hybride wagen, precieze merk staat nog open. Dit voertuig zal dienen voor zowel zakelijk als privégebruik.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Gentbrugge
Vijfdeurs wagen al dan niet hybride. Geen voorkeur voor een bepaald merk. Deze voertuigen zullen zowel dienen voor privaat als zakelijk gebruik.90% van de tijd zullen ze ook actief zijn in België. Graag een offerte voor de leasing van deze of vergelijkbare wagens.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Meise
We zoeken een offerte voor leasing van een volkswagen golf, automat dsg met open dak, vijfdeurs en benzine. Leasing voor 48 maanden met een verbruik van zo'n 15.000km per jaar, zowel privé als zakelijk. Momenteel hebben we zo'n 10 wagens in leasing maar we zoeken nu een offerte ter vergelijking met onze huidige leverancier.
Bedrijfswagen leasen voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik zoek een offerte voor de leasing van 5 bedrijfswagens , 4 Volkswagen passat , en een Audi A4. Deze wagens gaan naast privégebruik ook dienen voor zakelijk gebruik. Ook regelmatig in het buitenland actief.
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Aalbeke
Graag een offerte voor de leasing van een bestelwagen , eventueel een volkswagen of Peugot, en een personenwagen type crossover . Deze laatste moet wel 3.5 ton kunnen trekken. Graag een vergelijk tussen financiële leasing en operationele leasing.
Ik wil een bedrijfswagen leasen