Offerte kopen databank

Waarom een database kopen of huren?

Elke KMO wil groeien, maar klanten aantrekken is moeilijk. Dure marketingacties hebben geen effect, vaak omdat u over de verkeerde gegevens beschikt. Begin dus correcte e-mailadressen en telefoonnummers te verzamelen. Zo bereikt u de juiste mensen voor uw dienst of product!

Vind een database op maat »

Klantgegevens: de basis voor nieuwe klanten

U beseft het misschien niet, maar u beschikt over een berg data. Denk maar aan oude klanten, mensen die ooit aan een wedstrijd meegedaan hebben, ... Dit is een schat aan informatie, klaar om gebruikt te worden. Met een simpele mail, telefoontje of briefje in de bus kunt u mensen warm maken voor uw product of dienst.

Probleem? Klantgegevens verouderen snel. Mensen verhuizen, veranderen van e-mailadres of nemen een ander telefoonnummer. Jaarlijks sterft 1% van de bevolking. Daarom is het van cruciaal belang om uw databank te onderhouden. Meer weten? Vraag meer informatie aan onze dataspecialisten »

Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte kopen databank: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Database huren voor een beveiligingsfirma in Brussel
We zijn een bedrijf gespicaliseerd in alarmsystemen. We zouden graag voor onze klantenlijst uit te breiden een database huren. We zijn voornamelijk geintreseerd in eigenaars van huizen, appartementen of mensen die huizen of appartementen huren. Onze doelgroep is van 25-55 jaar. Graag extra aandacht voor eigenaars van villa's.
Database van bouwbedrijven voor producent van parket, Oost-Vlaanderen
Een database van bouwbedrijven. Gelieve geen info@ adressen te sturen, enkel waardevolle emailadressen We zijn op zoek naar aankopers van parket, gevelbekleding en terrassen
Offerteaanvraag database kopen/huren voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar database van ondernemers voor vlaanderen met de CEO als contact, en een database van ondernemingen met salesteams, commercieel directeur / salesmanager als contact.
Horecazaken in België
Wij zijn op zoek naar alle adressen van horeca zaken.
Offerte database aankopen of huren
Ik zoek een database van personen ouder dan 50 jaar woonachtig in Vlaanderen. Graag offertes
Offerte database kopen
Wij zijn een call center en hadden graag een offerte voor een database van 1000 records, 2000 records en 3000 records (dit voor residentieel en kleine KMO's
Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs