Offerte gevelrenovatie

Waarom gevelwerken laten uitvoeren?

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte gevelrenovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Nieuwe gevelbekleding in Kontich
Het betreft de achtergevel van de woning. Die is 6 meter breed (met een uitbouw op de gelijkvloerse verdieping). We zouden graag de gevelsteen laten verwijderen en nieuwe gevelbekleding laten plaatsen. Nu zijn de gevels uit bakstenen opgebouwd.
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik heb vorig jaar een huis gekocht. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren en plaatsen crepi van een woning. Het gaat om een bungalowwoning (vrijstaand gebouw).
Gevelrenovatie voor een woning in Ranst
Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².
Gevel bekleden met leien in Sint-Katelijne-Waver
Wij zijn aan het verbouwen en zouden graag een prijsofferte ontvangen voor het bekleden van een zijgevel (ongeveer 174 m²) met leien op isolatie. Welke bijkomende informatie heeft u nog nodig om deze offerte op te stellen? Indien gewenst kan u hiervoor ook langskomen om het werk te bekijken.
Balkon en gevel renoveren na betonrot
Het balkon aan onze gevel dient volledig gerenoveerd te worden. Er is nu betonrot en de balustrade moet vervangen worden. Nadien bekleden van de gevel om de herstellingen te verbergen. Werk is eventueel te combineren met herstellen en waterdicht maken van de garagevloer (epoxybeton gebarsten door waterdruk?) onder het huis gelegen met nadien uitvlakken. Vrijstaande woning L-vorm en puntdaken
Gevelwerken in de regio Mechelen
Voor ons huis willen we gevelwerken laten doen. Halfopen huis, breedte 9m, bouwjaar 1943, soort van bekleding crepi of dergelijke. Wanneer is te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Wilrijk
Zonnekant van het huis bestaande gevel bekleding in ceder planken, wat los aan het komen is door rot. Graag hadden we een duurzamere en ecologische oplossing, hout of houtcomposiet . En ook het vervangen van de dak oversteek in hetzelfde materiaal.
Gevelrenovatie voor een woning in Herselt
We zoeken een offerte voor het plaatsen van crepi. Dit is van een bijbouw. Deze bijbouw wordt nu gezet en eind volgende week is de ruwbouw klaar.
Gevelrenovatie voor een woning in Ninove
Oude gevel renoveren + raamdorpels, deurdorpels, grage dorpel. Dit gaat over het plaatsen van een nieuwe gevel steenstrrips of sierplaatser. 1957.
Gevelrenovatie voor een woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Halfopen woning in vrije gevelsteen. Ik wens de voorgevel en 1 zijgevel op te knappen . Dit zijn spouwmuren die geïsoleerd zijn. Ik wens de gevel op te knappen, bezetten en/of zandstralen. Oudere gevel van de jaren 50 die waarvan de voegen beginnen los te komen.
Gevelbekleding voor een gebouw in Bekkevoort
Voorgevel 50m² in lattenwerk, overige in planchetten. In totaal twee gevels van zo'n 180 m². Dit is voor een loods die nu wordt gebrukt als jeugdverblijf.
Gevelrenovatie voor een woning in Wilrijk
Ik heb een rijwoning dat we twee jaar geleden hebben aangekocht. De gevel is nu sterk verouderd is en is in vrije gevelsteen. Ik zou nu de gevel wensen te bekleden of te bepleisteren. ofwel laten opvroegen of uitslijpen en op te frissen. We rekenen hierbij op uw advies. Ik ben bereikbaar op woensdag of na 17u op te bellen.
Gevelwerken in de regio Ham
Een groot gemetst bijgebouw (L-vorm) in de tuin dat we willen laten bekleden met houten latjes verticaal + blauwe steen onderaan nodig. Vrijstaande woning van 2005, Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Ongeveer 90m², wanneer is te bespreken.
Gevelwerken te Ledeberg
Wij willen 1 gevel bekleden met crepi. Het gaat om een gevel van 50 m² zonder ramen ongeveer 38 m². Wij zouden graag een afspraak willen om de mogelijkheden te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Diest
: Vrijstaande woning gebouwd in 1962, ramen met hoogrendementsglas zijn vernieuwd in 2010. We zouden de buitenkant willen isoleren maar nog niet volledig erover uit met crêpe of gevelbekleding.+- 350 m²
Crepi plaatsen op villa uit jaren 80
Wij hebben een alleenstaande villa uit de jaren 1980 en willen graag crepi plaatsen tegen de buitengevel.
Gevelwerken in de regio Diest
Het gaat over de aankleding van de achtergevel(termowood ofzo), dus ook rond 2 schuiframen. Halfopen woning van 1800 ergens. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 50m². Termijn is te zien.
Gevelrenovatie voor een woning in Gent
De gevel is reeds wat bepleisterd en geschilderd maar er zijn naast de ramen op de eerste verdieping barsten waar vocht in kruipt en losse stukken die moeten afgekapt en hersteld worden. Er komen eerst ook nog twee nieuwe ramen. De voorgevel is ongeveer 4,5 op 9m. Er zijn drie ramen en een deur dus ongeveer 35 m2
Gevelrenovatie voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor een voorgevel te renoveren. Ik wens hier ook crepi te plaatsen na het weg wereken van barsten. Gevek van 1881 maar gevel wel reeds vervangen en geverfd.
Gevelwerken in de regio Overijse
Aan mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Oude crepi nu, volledig nieuwe moet erop , opp. 300m², vrijstaand huis van rond 1900. Wanneer is te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Tervuren
Momenteel heeft onze een beschilderde gevel waar stenen zichtbaar zijn, onze wens is om deze te egaliseren, dus een dikkere laag. Graag een offerte voor de opties met of zonder extra isolatie. 3 gevel woning van +- 11m+9m +9m met een hoogte van +-2,5m
Gevelbekleding te Harelbeke
Ik zoek een offerte voor het bekleden van een gevel met leien. In totaal gaat het om 28 vierkante meters. De woning is gebouwd in 2008.
Gevelrenovatie voor een woning in Teralfene
Ik zoek een offerte voor het bekleden van drie gevels van een vrijstaande woning. Deel van de achtergevel en een zijgevel moeten niet gedaan worden. Dit zijn vermoedelijk spouwmuurisolatie. We zoeken vooral een offerte voor het plaatsen van crepi.
Gevelwerken in de regio Deurne
Voor mijn appartement(ik ben syndicus) wens ik gevelwerken. De zijgevel best bekleden of dergelijke, niet zo groot project. Bouwjaar 1964.
Gevelrenovatie voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Dit is een vrijstaande woning die volledig gerenoveerd moet worden. gevels in vrije gevelsteen. Gevels moeten worden uitgelepen worden , opgeveogd en steen zandstralen of reinigen. Hoogte 9m, breedte 8m, ongeveer 200m² In totaal. Stellingen nodig
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag