Offerte fruitmand

De voordelen van vers fruit op kantoor

Kent u de voordelen van vers fruit op kantoor al? Meer fruit op het werk leidt tot gezond en gelukkig personeel, een gezonde boekhouding - want fruitleveringen zijn 100% fiscaal aftrekbaar en een fris, groen imago voor uw bedrijf. Interesse? Vul ons formulier voor vers fruit op kantoor in en vergelijk vrijblijvend prijzen van onze fruitleveranciers. Offertes aanvragen

Ik wens vers fruit op kantoor

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte fruitmand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen
Ik zoek een fruitmand levering voor een 5 tal medewerkers. Nu nog geen firma.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Leuven
Ik wens een fruitmand levering voor tussen de 50-100 medewerkers. Nog te zien welke diensten dit wensen bij ons, gemengd fruit.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Sint-Niklaas
Ik wens een fruitmand levering voor een 23 tal medewerkers. Nu nog geen supplier, gemengd fruit(vooral appelen en peren), alles op één locatie.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Lichtervelde
Ik zoek een fruitmand levering voor een 12 tal medewerkers. Gemengd fruit. Offerte mag voor 2 wekelijks en maandelijks.
Fruitmand voor een bedrijf in de regio Kalmthout
Ik zoek een fruitmand levering voor op 5 locaties(politiezones). Moeilijk te zeggen voor het aantal mensen. Gemengd fruit, nu nog geen supplier.
Fruitmand voor een bedrijf in de regio Gent
Ik zoek een fruitmand levering voor een 100 werknemers. Nu werken we via een lokale leverancier. Alles op één plaats, gemengd fruit.
Fruitmand op kantoor te Mol
Voor ons bedrijf zoeken wij een leverancier die fruitmanden kan leveren. In totaal telt het bedrijf 700 medewerkers. Hierdoor wensen wij 20 grote fruitmanden en 5 kleine fruitmanden. Deze fruitmanden moeten op verschillende locaties geleverd worden. Wij willen in januari hiermee van start gaan. Alvast bedankt!
Fruitmand voor een bedrijf in Tielt-Winge
Deze fruitmand zal dienen voor zowel de cursisten als de leerkrachten. In totaal zo'n 200 mensen. Deze worden opgedeeld in twee gebouwen met een verdeling van z'on 2/3 tov. 1/3de . Ik wens in beide gebouwen een wekelijkse fruitmand laten toekomen. Graag hiervoor verschillende offertes omdat we tussen de leverancier zullen moeten vergelijken.
Fruitmand levering voor een bedrijf in Gent
Graag een offerte ter vergelijking van onze huidige leverancier. Ik wens hier een prijsofferte voor een levering twee maal per week gericht naar in totaal 170 medewerkers. Deze mogen toekomen in een min of meer evenredige verdeling over 6 fruitmanden. Graag ook verdere informatie over de levering zelf en de mogelijkheden tot fiscale voordelen voor het aanbieden van verst fruit op het werk.
Vers fruit op kantoor voor bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Ons bedrijf telt nu precies 9 medewerkers en we zouden graag wekelijks een fruitmand levering willen.
Bedrijf uit STROMBEEK BEVER is op zoek naar een Fruitmand.
Graag een offerte voor een fruitmand voor ruwweg zo'n 80 mensen. Deze mag min of meer gelijk verdeeld worden over twee locaties; Dit is voor ons een volledig nieuw project dus graag ook wat meer informatie over de praktische kant van de zaken.
Wekelijkse fruitlevering voor een schepencollege in Hove
Graag een offerte voor een wekelijkse fruitlevering voor een nieuw schepencollege. Deze bestaat uit 7 mensen, dus graag een centrale fruitmand. Het college gaat door op maandagmorgen negen uur. Levering gebeurd dus best heel vroeg op maandag of vrijdag .
Wekelijks vers fruit
Wij zijn met 35 medewerkers, we vermoeden dat ongeveer de helft geïnteresseerd zal zijn in fruit.
Fruitlevering voor een school in Antwerpen
Graag een offerte voor een maandelijkse fruitlevering voor zo'n 65 mensen. Ik wens de verdeling over fruitmanden volledig aan u over te laten. Graag ook wat verdere info over de praktische kant, aanbod van fruit enz...
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zijn momenteel dit project aan het uitwerken om voor te leggen aan de directie. Tegen april/mei zal dan de beslissing genomen worden met wie we verdergaan. We hebben een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte voor één fruitmand die wekelijks word opgehaald en bijgevuld.
offerte voor fruitmanden op het werk
Beste , Op dit moment hebben wij als leverancier een VZW die ons van fruit voorziet. Doch zijn we opzoek naar een andere speler. Het aantal werknemers is sterk variërend. Graag een offerte voor : 2 maal 50 kilo de week; levering op donderdag en maandag. Met vriendelijke groeten Ilse
offerte voor fruitmanden op het werk, bedrijf in Aalter
In totaal werken we met 65 mensen. We wensen graag een prijsvergelijking te maken om te zien of we een andere leverancier onder de arm kunnen nemen als onze huidige.
offerte voor fruitmanden op het werk
Beste, Wij zijn een bedrijf met in totaal 130 werknemers en hebben 10 verstigingen en nu wil ik mijn personeel verwennen met fruitmanden. In het begin wens ik deze te beperken tot een maandelijkse levering . Erna kan er overgegaan worden op tweewekelijkse leveringen. Alvast bedankt voor een offerte. Mvg,
Fruitlevering voor een bedrijf in Veurne
Graag een vrijblijvende offerte. We werken in het totaal met een kleine 100 mensen. Hoeveel fruit voorziet u hiervoor?
Wekelijkse fruitlevering voor een media markt in Oostakker
Deze fruitmand wordt vrij gebruikt door iedereen op de werkplaats. Momenteel voorzien we ongeveer 10 kilo fruit per week uit de supermarkt. Gelieve een offerte op te maken gericht op 40 mensen
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Het gaat om 2 verschillende locaties voor levering: De ene locatie met 20 personen. De andere locatie met 25 personen.
Offerteaanvraag vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn een bedrijf met 20 werknemers. Er is vanuit hogere kant aangegeven dat er interesse is in levering van vers fruit op kantoor. Ik had graag een offerte ontvangen van levering van vers fruit om de 14dagen. Vriendelijk bedankt!
Vers fruit op kantoor voor een agentschap van de Vlaamse overheid, Brussel
Graag een offerte voor wekelijkse fruitlevering voor een kleine twintig medewerkers. We zijn een agentschap van de vlaamse overheid.
Vers fruit voor een nieuwe zaak in Antwerpen.
We gaan half Oktober onze nieuwe zaak openen in Antwerpen. We organiseren vaak grote evenementen waarbij wij klanten ook iets gezonds mee willen geven. Daarvan komt het idee levering vers fruit op kantoor. Graag een vrijblijvende offerte.
Offerteaanvraag vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag uw prijsopgave voor vers fruit voor onze medewerkers. Wij werken hier met 17 personen. Daarbij hadden we graag een wekelijkse levering willen hebben.
Verwen uw personeel met heerlijk vers fruit