Offerte frisdrankenautomaat

Waarom een Coca-Cola-automaat plaatsen?

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers. Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte frisdrankenautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat te Kessel-Lo
De automaat komt terecht in een dansschool. Ik heb op dit moment een automaat, maar die maakt super veel lawaai dus ik zou deze willen vervangen. Zowel prijsofferte voor huur of aankoop.
Coca-Cola automaat te Heverlee
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit zal gaan om een tijdelijke automaat voor de volgende data's :29 mei tot 23 juni. Dagelijks gebruikt door ongeveer 50 personen.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf te Diest
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons bedrijf. Voor ongeveer een 30 tal medewerkers. Voor binnen. Voor te huren
Cola automaat voor een handelszaak in Peer
Ik heb een fietsenwinkel en zou deze automaat willen plaatsen voor mijn klanten. Ik wens een huurofferte voor het kleinste model.
Automaat voor aan ziekenhuis
Wij baten een cafetaria uit in een ziekenhuis en hadden graag wat meer informatie ontvangen voor een oplossing buiten de openingsuren. Dagelijks zouden meer dan 100 mensen hiervan gebruik maken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Cola automaat voor een opticien in Oudenaarden
We hebben op dit moment een koelkast vol blikjes die we graag zouden vervangen door een automaat. We staan echter ook recht tegenover een basisschool. Is het toegelaten om deze automaat buiten te plaatsen zodat ook de voorbijgangers hiervan gebruik kunnen maken.
Cola automaat voor een school in Overijse
We hebben in het verleden al verscheidene problemen gehad met onze oude leverancier, daarom dat we nu rondkijken naar alternatieven. Het milieubeleid van onze school vraagt om met flesjes te werken.
Cola automaat voor een magazijn in zedelgem
We zijn permanent met 8 mensen aanwezig, maar elke dag komen er ook enkele chauffeurs van ander firma's langs. Dit aantal kan sterk variëren. We zouden deze automaat plaatsen in het magazijn.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Oosterzele
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Het is moeilijk aan de geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Soms lopen er 6 man rond op een dag, soms 15.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Bredene
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben 25 mensen werken op de zaak en wensen eind van het jaar te vestigen in onze nieuwe locatie. Bedankt voor de offerte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Hoegaarden
We hebben een coca-cola automaat aangekocht voor het restaurant. Nu hadden we graag een nieuwe offerteaanvraag ingediend om een frisdrankenautomaat te huren voor een andere locatie. Graag een prijsofferte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben een frisdrankenleverancier uit de buurt. Graag een prijsvergelijking. Dagelijks gebruikers 30à40 personen.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Vroeger hadden we een frisdrankenautomaat, maar die hebben we weggedaan. Nu ben ik benieuw of het opnieuw zal aanslaan in ons bedrijf. Dagelijks gebruik : 20-50 personen.
Cola automaat voor een bedrijf in Herenthout
We gebruiken momenteel enkel frisdrank die we in een warenhuis aankopen. Daarom dat we voor praktische redenen graag zouden overschakelen naar een cola automaat deze zal bijna uitsluitend door de personeelsleden gebruikt worden.
coca-cola automaat voor een bedrijf in Diegem
We zijn een bedrijven centrum met 30à60 personen. We zijn aan het uitbreiden tot midden 2013. Op verschillende verdiepingen zijn we gevestigd. Nu wensen we een offerte van 1 frisdrankenautomaat. Maar misschien zullen we meer automaten plaatsen.
Coca-cola automaat voor een firma in Alken
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen frisdrankenautomaat staan, we willen kijken of het interessant zou zijn voor onze klanten. Dagelijks gebruik schatten we op 10à20 personen.
Cola automaat voor een NV in Merchtem
Op dit moment maken we gebruik van een lokale brouwer en vragen we een bijdrage voor een drankje. We zouden nu graag willen kijken of het voordeliger is een automaat te huren.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Scherpenheuvel
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks zal de frisdrankenautomaat gebruikt worden door zowel klanten als personeel. Ik schat op 10à20 personen per dag. Alvast bedankt voor de offerte.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wetteren
Deze is vooral bedoeld voor onze personeelsleden, maar het is mogelijk dat ook enkelen bezoekers zullen gebruik maken van deze automaat. Graag een duidelijk offerte voor zowel huur als Full-service optie
Offerteaanvraag coca-cola automaat voor een firma in Zonhoven.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Nu huren we al een coca-cola automaat. We zouden er graag een frisdrankenautomaat bij willen huren. Graag een voorstel.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wens de frisdrankenautomaat voor mijn 9 werknemers en ongeveer 10 bezoekers per dag. Vriendelijk bedankt voor de vrijblijvende offerte.
Frisdrankenautomaat voor een bloemenkwekerij.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Wat houd het eigenlijk in? Wat is de afname per maand. We zijn een bloemenkwekerij en 1 keer per week komen scholen ons helpen. Ik had daarom graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Machelen
Deze automaat is voor intern gebruik. Momenteel nemen we gewoon drank mee van thuis.
Frisdrankenautomaat voor een evenementenbureau in Kampenhout.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben 12 mensen vast in dienst en geregeld hebben we stagiaires. Ook hebben we klanten die gebruik kunnen maken van deze machine. Alvast bedankt voor de offerte.
Cola automaat voor een bedrijf in Waregem
De automaat zal zowel dienen voor onze personeelsleden als de klanten. Wij willen ook grag overstappen van flesjes op blikjes.
Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat