Offerte zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen leggen in Kruishoutem
Ik zoek een offerte om zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Het is voor privaat gebruik en voor een woning van 10 jaar oud. Een onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen op een huurwoning in Herk-de-Stad
Ik ben de opties aan het bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een licht hellend dak in roofing. Ik huur de woning, maar doe dit in opdracht van de eigenaar.
Extra zonnepanelen leggen Herzele
Wij verhuizen en onze nieuwe woning heeft reeds een installatie van 15 panelen en een warmtepomp. Aangezien we met 4 zijn, zal dit niet voldoende zijn. We nemen begin maart onze intrek in het huis, dus vanaf dan kunnen we ter plaatse afspraken maken.
Zonnepanelen op roofing | Nijlen
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak. De woning dateert uit de jaren 50, maar de roofing zelf is van de jaren 90.
Zonnepanelen op EPDM dak - regio Gent
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op een EPDM dak. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de ruwbouwfase bijna af is. We zouden ook een warmtepomp plaatsen.
Zonnepanelen op twee platte daken | Riemst
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een zuidelijk gericht dak (hellingsgraad 34°). Ons verbruik is 7500kw. We zouden de panelen op de platte daken van 2 bijgebouwen plaatsen.
Offerte voor zonnepanelen op dak met ijzeren platen
Wij wonen in Kapelle-op-den-Bos en zouden graag zonnepanelen plaatsen. Ons dak is een beetje speciaal, want het is bedekt met ijzeren platen. Vormt dit geen probleem? Het dakoppervlak bedraagt 100 m².
Zonnepanelen op plat dak plaatsen in Wervik
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. De woning werd gebouwd in de jaren 40 maar het plat dak werd aangebracht in het begin van de jaren 50. Het dak werd recentelijk nog geïsoleerd. Ik ken de exacte oppervlakte niet, dus dit zal ter plaatse opgemeten moeten worden.
Zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning in Sint-Lievens-Houtem
Onze nieuwbouwwoning is momenteel in zijn afwerkingsfase. We denken er sterk aan om op ons dak zonnepanelen te installeren. De precieze oppervlakte ken ik echter wel niet. Ook de oriëntatie moet nagekeken worden. Ik vermoed dat deze zuidwestelijk is.
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Zonnepanelen op een plat dak. Dit is een huishouden van 4 personen. Er is nog een werkplaats bij. De gelijkvloers is een atelier, dus we zitten met een hoge stroomverbruik.
Nieuwe zonnepanelen plaatsen in Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe zonnepanelen op een dak met aluminiumplaten. De panelen moeten op het dak van een loods geplaatst worden, op 20m van de woning. Dit is voor een bijplaatsing van zo'n 4000-5000kw.
Zonnepanelen te Bornem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een huishouden bestaat uit 2 personen. De woning is gebouwd in 1987.
zonnepanelen voor een woning in Ravels
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Gebouw van 10 jaar oud.
Zonnepanelen te Leuven
Zonnepanelen kunnen op een hellend dak als een plat dak, maar we denken dat het hellend dak geschikter is. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen voor in de regio Linden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1980 ergens. Wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Attenrode
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidoost gericht, 4100 kwh, bouwjaar +30 jaar. Wanneer maakt niet uit.
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. 3 personen, hellend leiendak, opp. is te zien. Termijn is open.
Zonnepanelen te Balen
Zonnepanelen worden op een hellend of plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en deels zuidgericht, 5-6000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is nog open.
zonnepanelen voor een woning in Affligem
Momenteel heb ik reeds een offerte van een leverancier . We zouden nu graag een tweede offerte krijgen voor te vergelijken. Woning van 1920 maar de woning is 1992-1995 volledige verbouwd. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is reeds voorzien. Plaatsing voor 3700 kw.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, opp. +60m², 2 personen, huis van jaren 70, wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. rond de 200m², huis van +10 jaar oud, +1 personen, kan rond april 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Wervik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met deel iso) en achteraan zuidgericht, 1 persoon, bouwjaar 1989, opp. +50m². Termijn is aan de prijs.
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een open bebouwing van 1987. Voor de plaatsen denk ik aan een dak met snelbouwers op de woning. Er is reeds onderdak en isolatie. +- 7000kw. na 17u contacteren.
zonnepanelen voor een woning in Kap
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van een zwembad. Dit is een hellend dak. Dit dak is aangebouwd dak met een koper dak met pvc panelen. Dit dak is zo'n drie jaar geleden geplaatst. Het is een bosrijke omgeving maar aan deze plaats staat het vrije. Groot verbruik door oa een zwembad maar we hebben geen idee van verbruik maar zal rond de 10.000kw zijn.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.