Offerte waterverzachter

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte waterverzachter: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter voor een woning in Machelen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterontharder plaatsen | Gratis offertes
Ik zoek offertes voor het plaatsen van een waterverzachter. We gebruiken enkel leidingwater. Ons huis is 10 jaar oud.
Kalk bestrijden met waterverzachter | Essen
Ik zoek een waterverzachter tegen de kalk in het water. Het toestel moet het dagelijks verbruik van 4 personen aankomen. De waterleiding komt toe in de kelder en gaat via de berging naar de zolder, waar de boiler hangt. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud, maar volledig gerenoveerd.
Nieuwe waterverzachter voor een woning in Diepenbeek
Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben we gemerkt dat er veel kalk in het water zit. Het huis is meer dan 10 jaar oud. Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor de aanschaf en het plaatsen van een nieuwe waterverzacher.
waterverzachter voor een woning in Elewijt
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen kalk in het water voor een appartement op de eerste verdieping. Ik heb een meter die beneden staat op het gelijkvloers. Dit is een aparte meter per appartement . We zijn met drie personen in het appartement
waterverzachter voor een woning in Brecht
We zoeken een offerte voor een waterverzachter voor tegen de kalk van het leidingswater. We gebruiken zowel regenwater, sanitair, als leidingwater. aansluiting in de garage. We zijn met twee mensen in de woning.
waterverzachter voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een rijwoning met enkel leidingswater. aansluiting in de kelder. Twee mensen dagelijks gebruik.
Waterverzachter voor de regio Hemiksem
Voor in mijn huis wil ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel denk ik, 5 personen, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Laakdal
Graag een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leidingwater enkel, 3 personen, aansluiting in de kelder. Woning van +10 jaar oud.
Waterverzachter voor een woning in Assebroek
Aangezien ons water in de streek over het algemeen zeer hard en vuil is, overweeg ik om zo'n waterverzachter te laten plaatsen. Het moet een betrouwbare maar niet al te grote verzachter zijn wegens plaatsgebrek. Dit is voor een halfopen woning waar nu 3 mensen inwonen, later 5. Momenteel hebben we vooral een filterprobleem in het water.
waterverzachter voor een woning in Begijnendijk
Het gaat over een nieuwbouwwoning (met verdiep) met een bewoonbare opp van 165m² gelegen te Betekom. Alle aansluitingen zijn voorzien enkel de waterverzachter dient nog een plaats te krijgen. Welke waterverzachter is het meest economisch? Woning in de afwerking bezig. ik zal er voorlopig alleen wonen.
Waterverzachter voor de regio Brugge
Voor in mijn huis wens ik nieuwe waterverzachter. Mijn verbruik was vorig jaar 27m3. Ik woon alleen met dochtertje in weekend. Huis is 50 jaar oud, aansluiting op GLV.
waterverzachter voor een woning in Genk
We zoeken een offerte voor een waterverzachter voor tegen de kalk. De aansluiting is in de kelder. In de woning zijn er personen aanwijzing.
waterverzachter voor een woning in Berchem
We zoeken een offerte voor een waterverzachter voor een renovatie van een bestaande woning. Dit is een gebouw van de jaren 20. De huidige aansluitingen zijn in de kelder. We zullen met twee mensen maximaal in deze woning gaan inwonen.
waterverzachter voor een woning in Kessel-lo
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor en woning van 1955. We zijn met 4 mensen in deze woning. De plaatsing zal waarschijnlijk moeten gebeuren in de kelder. Momenteel hebben we al twee offertes maar ik wesn de prijzen nog te vergelijken.
waterverzachter voor een woning in Boutersem
We hebben een woning van 1850. Momenteel hebben we een waterontharder maar we zijn hier niet tevreden van. Geen idee van het verbruik. Aansluiting op hetv gelijkvloers.
waterverzachter voor een appartement in Zwijnaardeb
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een appartement op eerste verdieping. We gerbuiekn voor de toiletten. Aansluiting van het water is wel in een technische ruimte. Dit is een nieuwbouw van vorig jaar.
Waterverzachter te Meise
Ik ben opzoek naar een waterverzachter. Mijn huishouden bestaat uit 1 personen. Er wordt een combinatie van regenwater en leidingwater gebruikt.
waterverzachter voor een woning in Erps-Kwerps
We wensen een offerte voor een waterverzachter. We gebruiken enkel leidingswater. De woning is van 1910. De waterleiding komt toe in de kelder.
waterverzachter voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Momenteel ken ik het verbruik van het water niet. zes aansluitingen. De woning is van de jaren 80.
waterverzachter voor een woning in Tervuren
We zoeken een offerte voor een waterzachter. Dit is voor een woning die we verhuren. het verbruik ken ik niet. Hier zijn 4 mensen. Gebouw van 2003
Waterverzachter voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Ik zoek een offerte voor een nieuwe waterverzachter. We gebruiken enkele leidingswater met een verbruik van 65m³. Momenteel vooral problemen met kalk in het water.
Waterverzachter voor een appartement in Zaventem
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor mijn appartement. Ik heb geen idee van het verbruik maar woon alleen. Ik zoek vooral een oplossing voor tegen de kalk in het water.
Waterverzachter voor een woning in Herentals
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk. Ik gebruik momenteel enkel leidingswater. Geen idee van het verbruik. We zijn met 3 mensen in de woning.
waterverzachter voor een woning in Oeselgem
Gebruik van ook regenwater. Verbruik ter plaatsen op te meteen. Ik zoek een offerte voor watervezachter voor het ontkalken van het water.

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.