Offerte waterontkalker

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte waterontkalker: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter
Limburg
Waterontkalker na renovatie | Gingelom
Ik zoek een waterontkalker voor in mijn gerenoveerde woning. De aansluiting van het water bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van één persoon.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Kapsalon te Asper zoekt waterontkalker
We zijn op zoek naar een offerte voor een waterontkalker. De aansluiting moet enkel op het leidingwater gebeuren. Het is voor het verbruik van een gezin van 3 personen, maar wij hebben wel een kapsalon.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Compacte waterontkalker gezocht (op leidingwater)
We zouden graag een nieuwe waterontkalker laten installeren. Het toestel mag niet te groot zijn, omdat het in een kast moet passen. De woning wordt bewoond door mijn partner en ik en we gebruiken enkel met leidingwater.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Zottegem
Graag een nieuwe waterverzachter voor in de woning. Leidingwater en regenwater (toiletten), 2 personen, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter / Waterontkalker in Kinrooi
Nieuwe installatie van een waterverzachter gezocht voor 2 personen. Veel kalk in de regio. Er heeft nog nooit 1 gestaan.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in sint Denijs Westrem
Ik zoek een offerte voor een waterontkalker. Ik ben alleenstaand en gebruik enkel leidingswater. Ik heb aansluiting in een kruipkelder en deze is zo'n 25 jaar oud. Plaatsing zo snel mogelijk.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Vissenaken
Ik zoek een offerte voor een waterontkalker. Woning van 1940 met enkel leidingwater. Het verbruik is niet gekend. hoofdaansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Kalmthout
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Nu leidingwater, regenwater zou er later komen, 4 personen, veel kalk vooral. 6 tal kranen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter / Waterontkalker in Herselt
Beste, Wij zijn eigenaar van een halfopen woning en wonen hier met 3 personen. Volledige nieuwe installatie gezocht voor een waterverzachter. Kan u mij contacteren voor een afspraak en de hardheid van het water te bepalen ? Dank u,
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Hove
Omdat we veel last hebben van kalk in het water ben ik op zoek naar meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een waterontkalker . Dit is voor een woning met 4 mensen waarvan 2 volwassenen, enkel leidingswater. Verbruik net onder de 100m³.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter of waterontkalker in Sint-Andries
We zijn eigenaar van een gerenoveerde woning. We wonen hier met 6 personen. Heel veel kalk 38 Franse graden. Er ligt nu een offerte neer van rond 1700€ en om de 18 maanden 115€ voor onderhoud. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterontkalker te Londerzeel
Wij maken gebruik van leidingwater. In onze water hebben wij veel last van kalk, al onze toestellen gaan daardoor kapot. Dus wij zouden graag een waterontkalker willen plaatsen. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Oostende
Gebruik van leidingswater en regenwater, voornamelijk sanitair, we hebben vooral problemen met kalk vooral in bad en douche. Dagelijks gebruik door ongeveer 4 mensen, de kinderen zijn er namelijk maar om de 2 weken. We zoeken een offerte voor een waterontkalker om deze problemen van de baan te krijgen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter of Waterontkalker in Turnhout
Beste, Wij zijn eigenaar van deze woning. We verbruiken hier met 3 mensen water.We hebben nog geen waterverzachter. Doch is er heel veel kalk in onze straat aanwezig. Kan u mij bereiken samen met een vrijblijvende offerte voor de aanschaf van een waterontkalker. Alvast bedank. Catherine
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Oostkamp
Wij zoeken offertes voor een waterontkalker. Wij gebruiken zowel leidingwater als regenwater en wonen met 4 personen in de woonst. Wij hebben een 5tal aparte aansluitingen. Wij zijn ook eigenaar van deze woning.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een waterontkalker. Wij gebruiken enkel leidingwater en wonen met 2 personen in onze woning. Wij hebben een 4tal aparte aansluitingen en zijn eigenaar van deze woning.

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.
Vind nu de beste offertes voor uw waterverzachter