Offerte track and trace systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte track and trace systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
We wensen een offerte voor een track en trace systeem voor onze bedrijfsvoertuigen. Eerst zal het gaan om 4 tot 5 bestelwagens maar dit kan later nog uitgebreid worden. De voornaamste bedoeling is het opvolgen van het buitenpersoneel.
offerte voor track and trace systemen
Beste, wij zijn reeds 6 jaar voorzien van een systeem op onze 13 bestelwagens. Doch kunnen wij ze niet volgen via het internet. Nu zijn we op zoek naar zo een systeem. Graag wensen wij een opmaat gemaakte offerte hiervoor. Met vriendelijke groeten, Ann
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een vrijblijvende offerte van Track en trace. De aanvraag doe ik voor 5à9 voertuigen. Het gaat om gewone personenwagens. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offertes.
Voertuiglokalistie voor een bedrijf in Antwerpen
Ik heb 5 stuks in totaal, 2 bestelwagens en 3 bedrijfswagens. Ik zou vooral moeten weten wanneer alle wagens zijn op een bepaald tijdstip. Graag een snelle reactie dank u .
Voertuiglokalistaie van kraanwagens voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
2 Kraanwagens. We gebruiken deze vaak op zeer grote werven en zoeken daarom een systeem om ze permanent te kunnen controleren. Dit houdt in zowel tijdens de dag om de juiste plaatsing te vergemakkelijken; maar ook snachts om bvb diefstal te voorkomen.
Voertuiglokalisatie voor een voertuig in Oost-Vlaanderen.
In opdracht van een klant van mij ben ik op zoek naar leveranciers van track en trace. Graag een offerte van track en trace voor 1000 vrachtwagens. Vriendelijk bedankt!
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 4à5 demomachines die we inzetten. Daarbij had ik graag wat inlichtingen willen ontvangen betreft gps op deze machines. Bedankt voor de offertes.
Track en trace voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We werken met vertegenwoordigers en hebben 5 leasewagens in bezit. Graag informatie en een prijsofferte van een track en trace voor deze wagens. Bedankt alvast.
Track en trace voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een track en trace voor 12 bestelwagens. Bedankt voor de offerte!
Offerteaanvraag track & trace systeem voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 4 voertuigen op onze zaak. Ik wil weten hoe een track en trace te werk gaat vooraleer ik in zee ga met een bedrijf. Graag een vrijblijvende offerte.
Voertuiglokalisatiesysteem voor beveilinginsbedrijf in Brussel
We doen op dit moment een aanvraag voor enkele wagens maar ons wagenpark bestaat in totaal uit zo'n 120 wagens. We zoeken naar een systeem dat het ons mogelijk maakt om wagens op te sporen als ze verdwijnen en de chauffeurs te controleren. Indien dit mogelijk is gelieve meer informatie op te sturen over de kostprijs hiervan. Alvast dank bij voorbaat.
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik bezit op dit moment 3 kleine bestelwagens, ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik deze en de chauffeurs ervan kan controleren.
Track en trace systeem voor 2 voertuigen
Ik ben op zoek naar een track en trace systeem voor 2 voertuigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wil graag een blackbox voor onze 10 bestelwagens. Graag een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat we een vergelijking kunnen maken.
Voertuiglokalisatie voor een voertuig in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van voertuiglokalisatie. Ik wil dat het voertuig kan worden gevonden als het gestolen word.
Voertuiglokalisatie voor een voertuig in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag mijn auto's kunnen laten lokaliseren voor als het gestolen gaat worden. Graag een offerte voor 1 voertuig. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Boom.
We hebben 5-tal voertuigen waar we een track en trace systeem op willen plaatsen. En we zijn ook van plan om te gaan uitbreiden naar 10 voertuigen. Het zijn zowel personenwagens als bestelwagens. Graag een offerte.
Track en trace voor een bedrijf in Limburg.
We hebben 3 bestelwagens en vrachtwagens waar we een tracking systeem op willen plaatsen. Graag een offerte voor alvast 3 voertuigen. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Anderlecht.
Graag een offerte te ontvangen van een track en trace systeem voor ons bedrijf in Anderlecht. Het gaat om meer dan 100 bestelwagens. Alvast bedankt voor de offerte!
Track & trace systeem voor zelfstandige in Putte , Antwerpen.
We zijn een antiekzaak die graag een trackingsysteem zouden plaatsen op onze bedrijfswagens. ons wagenpark bestaat uit : een personenwagen , twee bestelwagens en een kleine vrachtwagen. Dit om onze chauffeurs te controleren.
Offerteaanvraag Track&Trace systeem voor tereinwagens.
Wij zijn een Golfclub en hebben een park met 140hectare waar tractors, grasmaaiers en buldozers staan. Wat zijn de mogelijkheden als Track&Trace voor 25 machines en wagens?
Volgen van een 10-tal wagens
Bedankt voor uw prijsofferte voor een t & t systeem, dit voor het volgen van een 10-tal wagens.
Volgsysteem voor bouwbedrijf
Graag uw beste prijs voor een tracking systeem voor 6 voertuigen.
Tracking van een aantal voertuigen
- Tracking van het voertuig - Mogelijkheid tot stil zetten - Opgave kilometerstand voertuig
Track en trace voor strooiers
Wij hadden graag nog een aantal offertes ontvangen voor een track en trace systeem voor onze 18 strooiers. Dringende aanvraag gezien er al een aantal leveranciers aangeschreven zijn.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie