Offerte tankkaart

Waarom tankkaarten gebruiken?

Een tankkaart voor een zelfstandige, een KMO of een bedrijf is een groot voordeel. Met een tankkaart tankt u aan de laagste brandstofprijzen. Dat is leuk, maar het grote voordeel is dat alle kosten duidelijk worden weergegeven op één factuur. Geen gesukkel dus met bonnetjes en afschriften. Gewoon een duidelijk maandelijks overzicht per kaart.
Vergelijk tankkaarten via ons formulier, dit is volledig vrijblijvend en wij zoeken samen met u de beste tankkaart voor uw bedrijf.


Offertes aanvragen

Ik wil tankkaarten vergelijken

 
* 1. Hoeveel voertuigen heeft u in uw bedrijf (alle voertuigen samen)?
 
 
* 2. Wat is uw totaal maandelijks verbruik (alle voertuigen)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte tankkaart: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een eenmanszaak in Zonhoven
Ik zoek een tankkaart voor de bedrijfswagen van mijn eenmanszaak. Het is een diesel personenwagen.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een zelfstandige in bijberoep
Ik ben een zelfstandige in bijberoep en zoek een tankkaart op maat. Het is voor 3 voertuigen (allemaal personenwagens). Vroeger had ik een tankkaart van een zelfstandig Total-tankstation in de buurt, maar deze is stopgezet.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Sint Niklaas
Dit is voor 8-tal voertuigen, waarvan 4 bestelwagens en 4 personenwagens. Verbruik van diesel en benzine. Momenteel hebben we avia tankkaarten en zoeken nu een multi merken tankkaart.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Mechelen
+- 250 wagens in het wagenpark. we werken met enkel diesel. Verplaatsing over heel België. Momenteel hebben we een tankkaart via de leasemaatschappij maar we wensen andere prijzen te vergelijken.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in Zaventem
Ik zoek een offerte voor een multi merken tankkaart. Dit is voor een eenmanszaak met momenteel diesel maar later wordt dit een benzine; Actief over heel België. Maandelijks heb ik zo'n 180l per maand.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor in de regio Antwerpen
Voor 2 dieselwagens offerte aub, mag Benelux zijn. Nu bij Total.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor in de regio Eeklo
Voor 4 dieselwagens offerte aub, op 3 firma's. Geen kaart nu.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart te Beverlo
Ik heb op dit momenten 2 tankkaarten bij Dats. Mijn garagist zei dat de diesel bij deze tankstation niet goed is. Hierdoor zou ik een prijsvergelijking willen ontvangen zodat ik kan overstappen naar een andere leverancier. Maandelijks betaal ik ongeveer 600-700 euro aan Diesel
Tankkaart
Brussel
Tankkaart te Evere
Ik wou een offerte voor tankkaarten. Het gaat in totaal om 2 wagens. Dit is 1 bestelwagen en 1 personenwagen
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een zelfstandige in Pittem
Dit is voor een bestelwagen op diesel. Vooral lokaal actief. Ik ben zelfstandige in bijberoep met btw nummer.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in Bierbeek
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor drie bestelwagens. Vooral lokale verplaatsingen. Nu gebruiken we ene shell tankkaart. Voorkeur voor een multi merken tankkaart.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Ieper
Ik ben zelfstandige in hoofdberoep. Dit is voor voorlopig een diesel personenwagen. Verplaatsing over heel België. Verbruik van 6000-7000km per maand. Voor dit verbruik zoek ik nu een offerte voor een tankkaart.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Nieuwe tankkaart gewenst
Ik heb reeds een tankkaart maar wil hiermee stoppen daar ze een vast maandelijks bedrag vragen dat stukken hoger is dan wat oorspronkelijk afgesproken is geweest. Ik zoek dus een alternatief. Graag contact nemen voor een offerte voor een nieuwe kaart.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in korbeek-Lo
Graag een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb een diesel personenwagen. Ik ben actief over de hele Benelux. Vroeger waren we bij shell maar door de prijzen zoeken we nu een vervangen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Antwerpen
Ik had graag een offerte gevraagd voor een tankkaart voor twee wagens een personenwagen met dieselmotor.Ik heb nog geen kaart in mijn bezit en betaal momenteel met gewone bankkaart. Ik heb geen voorkeur voor een bepaald tankstation. Nu heb ik een tankkaart van fleestpass.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ekeren
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 1 voertuig. Dit is personenwagen en we gebruiken vooral diesel. Op dagelijks basis actief in Vlaanderen met nadruk op provincie Antwerpen. +-20.000km per jaar.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. We hebben 1 diesel licht verachtwagen en een personenwagen op benzine. Verplaatsingen over heel Belgie.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Pulle
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor twee Voertuigen +- 3000-500l per jaar, diesel en minder mate benzine voor een Motor . Dit is voor een motor een bestelwagen .
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ramsel
Graag een offerte voor een multi-merken tankkaart voor 5 personenwagens. Gemengd diesle en benzine verbruik. Actief in heel België. We zoeken nu een multi merk tankkaart omdat onze huidige leverncier niet overal vertegenwoordigd is.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een zelfstandige in Antwerpen
Dit is voor een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. Dit is voor een stationwagen op diesel. Meestal actief on en rond Antwerpen. Omdat ik pas ben begonnen hou ik momenteel nog niet bij hoeveel km ik doe op wekelijkse of maandelijkse basis.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 1 bestelbus en een personenwagen op diesel. Vooral Provincie Antwerpen en Limburg. Bedrijf is twee maanden oud. Gewoonlijk betalen we 350€ per maand diesel voor de bestelbus. Maandelijkse afname van 400€.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Pulle
Ik ben vrachtwagenchauffeur en zoek een offerte voor een tankkaart voor een diesel vrachtwagen. Deze doet gemiddeld zo'n 60.000km per jaar.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor een eenmanszaak. Momenteel ben ik nog niet btw-plichtig. Dit is een benzine personenwagen. Actief over heel Vlaanderen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Deurne
Ik zoek als zelfstandige een offerte voor een tankkaart voor een diesel personenwagen. Vooral actief in provincie Antwerpen. Nu actief met een shell tankkaart maar ik zou graag kijken welke leverancier het voordeligste kan aanbieden.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
tankkaart voor een bedrijf in Haalter
3 vrachtwagens 2-3 bestelwagens, en 5 wagens. diesel en benzine. 120.000-150.000l. Momenteel heb ik reeds een offerte van luk oil .

Ontdek alles wat u moet weten voor de beste tankkaart

Een tankkaart biedt verschillende voordelen voor zelfstandigen, kmo’s en voor grote bedrijven. Wilt u weten wat er voordelig is aan het gebruik van tankkaarten voor u en uw bedrijf? Lees u dan in via deze pagina over wat een tankkaart juist is, wat de voordelen ervan zijn, welke verschillende soorten tankkaarten er zijn en welke factoren de prijs bepalen, zodat u de juiste keuze kan maken.

Fiscaal en financieel voordeel
Geniet als werknemer van de fiscale voordelen die de tankkaart u biedt.

Vereenvoudigde administratie 
Ga voor een overzichtelijke en efficiënte administratie.

Meer controle en minder misbruik
Roep verdacht transacties en misbruik een halt toe.
Stop met zoeken, vind uw tankkaart