Offerte spouwmuurisolatie

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte spouwmuurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
spouwmuurisolatie met EPS parels te Assenede
Beste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
Offerte spouwmuurisolatie voor de bank voor aankoop woning
We gaan een woning kopen (compromis is getekend) en renoveren. De bank vraagt dat we offertes kunnen voorleggen voor de isolatiewerken die we willen uitvoeren. Het gaat om een vrijstaande woning, bestaande uit 2 verdiepen en een kelder (niet volledig onder), gebouwd in 1959. zou u ons hiervoor een offerte kunnen opmaken aub?
Spouwmuurisolatie voor de regio Kontich
Ik zou de spouw van mijn zus haar prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960-70, spouwdiepte 6-7cm denk ik, gevels wit geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie te Bocholt
Beste, Wij zijn opzoek naar spouwmuurisolatie. We zijn eigenaar van de woning van 1985. Onze 4 gevels zijn onbewerkt. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Spouwmuurisolatie voor de regio Langemark
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie te Reet
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 9m op 17. 3 m hoge muren en gezet in 1982. Naakte vrije baksteen aanwezig. We hebben een spouw van een 5 tal cm en deze wensen wij te vullen met isolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Spouwmuurisolatie voor de regio Lochristi
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1968,spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Itterbeek
Dit is voor een offerte voor de spouwmuurisolatie van een een 4 gevel woning van de jaren 70. De voegen zijn zichtbaar maar mogelijk komen er door vocht enkele voegen los. Bedoeling is deze woning voor de volgende winter volledige te hebben geïsoleerd. Spouw zal wel ter plaatsen bekeken moeten worden.
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1963, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie te Brakel
Beste, We zijn eigenaar van een vrijstaande villa van de jaren 90. Naakte vrije gevelsteen en 6 cm spouw. Kan u in contact brengen met enkele spouwmuurisolatie spelers zodat ik een goede leverancier kan vinden.
Spouwmuurisolatie te Drongen
We zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie. 3 van de 4 muren zijn ademende gekaleïd. Het is een vrijstaande woning van 1976. Kan u mij bellen voor een afspraak.
spouwmuurisolatie voor een woning in Herstberge
Ik heb een woning van 1922. Er is zeker wel een spouw aanwezig. Diepte is nooit nagemeten. Oppervlakte tussen 100-200m². Gevels in vrije gevelsteen. Ik zoek nu iemand om hiervoor een offerte voor spouwmuurisolatie op te maken.
spouwmuurisolatie voor een woning in Dilbeek
Dit is een vrijstaande woning die niet geschilderd is. Dit is een gebouw van 1992. We wensen deze woning nu in de spouw te isoleren en zoeken nu voor deze werken een offerte. Tijd van de werken is afhankelijk van de prijs maar kan eventueel nog voor de zomer gebeuren.
spouwmuurisolatie voor een woning in Hechtel-Eksel
Ik zoek zo snel mogelijke en offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van 1955. Geen idee van de diepte van de spouw.
Spouwmuurisolatie te Oostrozebeke
Vrijstaande woning van 1988 met een 6 a 7cm spouw. Naakte vrije gevels aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie te Zwalm
Het is voor een alleenstaande woning gebouwd in 1920. De muuroppervlakte van de woning is ongeveer 200 m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Waver
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1940, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +200m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Waterloo
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 70. Oppervlakte van de muren en diepte van de spouw zijn nog nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie voor een woning in Meulebek
Graag een offerte voor spouwmuurisolatie in een voor en achtergevel. Dit is een rijwoning van de jaren 70 in originele gevelsteen. Oppervlakte nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie voor de regio Heuvelland
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Wetteren
Vrijstaand gebouw van 1985. Wit geschilderd aan de buitenkant. Geen ideee hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Lochristi
Dit is een vrijstaande woning van 1996. Vrije gevelteen. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nog niet nagemeten. graag had ik dit ter plaatsen door iemand van jullie laten doen om daarna zo snel mogelijk een offerte voor de spouwmuurisolatie te verkrijgen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Adegem
Dit is een vrijstaand gebouw van 2001. Geen idee van oppervlakte en de diepte van de spouw. Daarom had ik graag met iemand afgesproken om de offerte voor de spouwmuurisolatie ter plaatsen op te maken. In de muren zit wel een klein vochtprobleem.
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Als eigenaar van een halfopen woning van 1956 zoeken we offertes voor spouwmuurisolatie voor onze deels geschilderde muren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.

Spouwmuurisolatie: Dé isolatievorm bij uitstek voor uw woning

De Belgische winters kunnen ijzig zijn en de zomers heet en zwoel. Maar dat is buiten de voordelen van een correctgeplaatste isolering gerekend. In een goed geïsoleerde woning geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen binnenshuis. Een van de meest eenvoudige manieren om uw woning te isoleren, is door middel van het plaatsen van spouwmuurisolatie. Eenvoudig, snel én kostenbesparend.

Aangename temperaturen
In de winter zit u lekker warm en in de zomer blijft de hitte buiten. U geniet een heel jaar lang van aangename temperaturen en comfort.

Lage energiekosten
Geïsoleerde spouwmuren zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en u vervolgens minder energie hoeft te verbruiken.

Milieuvriendelijk
Dat u minder energie verbruikt komt echter niet alleen uw portefeuille ten goede. Ook het milieu plukt hier de vruchten van!
Investeer in jouw huis, isoleer de spouw