Offerte ramen en deuren

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte ramen en deuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Beste prijs voor tiental ramen en één buitendeur in hout
Wij zijn ons huis (bouwjaar 1990) aan het renoveren en willen nieuwe ramen in hout. Het gaat om één buitendeur en 11 ramen. We zouden graag de beste prijs vinden door enkele offertes te vergelijken.
Ramen vervangen voor een woning in Sint-Kruis
Vrijstaande woning in laagbouw. Ik wens hier een 9-tal ramen te vervangen. Momenteel in een pvc ramen.
Ramen en deuren vervangen voor een woning in sint Truiden
We zoeken een offerte voor het vervangen van een buitendeur en een 8-tal ramen. Momenteel een omkadering in hout maar we zouden graag naar pvc over gaan. Woning van 1953.
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wil een offerte voor het vervangen van 2 deuren en 8 houten ramen. De houten ramen zouden we willen vervangen door aluminium.
Ramen vervangen en rolluiken plaatsen op 12de verdieping
Ik heb een appartement op de twaalfde verdieping. Drie ramen te vervangen door ramen met rolluiken. Ook een vierde raam in de living en twee raamdeuren in de keuken en living. Eventueel ook zonneschermen.
2 ramen vervangen + deur en raam vernieuwen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van twee ramen op de bovenverdieping, een deur en een groot raam aan de voorkant. Woning van de jaren 90.
Ramen vervangen van een woning in Peer
1 vast raam: 3m breed x 2m40 hoog
1 schuifraam: 4m05 breed x 2m40 hoog
1 vast raam: 2m40 breed x 2m40 hoog
1 raam kantelend: 2m65 breed x 1m hoog
1 raam (opgedeeld in 2, waarvan 1 deel volledig open gedaan kan worden): 2m breed x 2m20 hoog
Ramen vervangen voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur met twee vaste glazen panelen naast de deur en een vast raam in hout.
Châssis et porte extérieur pour propriété privé à Zottegem 9620
Devis pour trois châssis et une porte extérieur. En PVC Blanc. Vous pouvez nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Ramen vervangen voor een woning in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 5-10 ramen, een deuren en eventueel een schuifraam. Momenteel zijn deze in aluminium maar wens over te gaan op pvc.
ramen vervangen voor een woning in Putte
We hebben momenteel wat problemen met tocht aan de ramen . We zouden daarom eventueel 4 ramen te vervangen. Deze zijn pvc.
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Korbeek-Lo
Voor mijn woning wil ik nieuwe ramen en deuren. 15 tal ramen en 2 buitendeuren, materiaal is nog open, nu nog houten ramen. Bouwjaar 1976.
Ramen vervangen voor een woning in Aalter
We hebben momenteel ramen van 1983 in dubbel glas. We wensen er nu te vervangen naar pvc of aluminium ramen. 4 ramen beneden en de 7 ramen boven. Boven zijn het allemaal kipramen en benden zijn drie vaste ramen.
Ramen vervangen voor een woning in Antwerpen
Dit is een pand dat leegstaat van de jaren 30. We zoeken een offerte voor het plaatsen van aluminium ramen.
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Brugge
Voor ons recent gekocht huis willen we nieuwe ramen en deuren. Buitendeur en +12 ramen en indien mogelijk ook garagepoort, liefst PVC, nu nog houten ramen met enkel glas. Bouwjaar 1953.
Ramen vervangen voor een woning in schoten
Ik zoek een offerte voor het vervangen van zo'n 16 ramen. Momenteel zijn de ramen in hout maar ik zou graag de andere opties te bekijken.
Ramen vervangen voor een woning in Tienen
9 ramen te vervangen, een voordeur en een buitendeur naar de kelder. Op termijn zouden we ook eventueel ook 10 binnendeuren te vervangen. Momenteel in hout maar we wensen over te stappen.
Ramen vervangen voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor het vervangen van drie ramen en een grote schuifdeur. Dit is woning van de jaren 80. Dit is achterkant van de woning. Momenteel in hout maar ik wens liever naar pvc te gaan.
Ramen vervangen voor een woning in Oostakker
We zoeken voor een offerte voor het vervangen van een tiental ramen. Momenteel aluminium maat ik wens naar pvc te gaan. Hoogrendementglas bij voorkeur.
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Ravels
We willen nieuwe ramen en deuren voor ons recent gekocht huis. 1 voordeur en 7 ramen, in alu, nu nog in hout. Bouwjaar woning 1960.
Châssis et portes pour propriété privé à Engis 4480
- Propriété privé à Engis 4480. Nous sommes propriétaire que depuis 5 mois et avons le projet de remplacer tous nos châssis et portes mais il y en a beacoup a remplacer donc nous allons commencer par la façade avant: - Devis pour une porte d'entrée principale avec un impost fixe au dessus et une fenêtre accolé a cette porte d'entrée. - Trois châssis de grande taille. - Deux châssis de petite taille. - Type: nous préférons du pvc mais nous aimerions etre conseiller. - Si vos prix sont raisonnable nous pouvons remplacer les autre châssis et portes. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Châssis pour propriété privé à Geer 4250
Devis pour minimum 5 châssis et maximum 8 châssis. Type: a conseiller. Vous pouvez nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI
Châssis et portes pour propriété privé à Seraing 4100
- Propriété privé à Seraing 4100. - Devis pour une porte d'entrée principale avec un impost fixe par dessus. - Une porte extérieur de jardin avec un impost fixe par dessus. - Un châssis à l'arrière de l'habitation. - Trois châssis à l'avant de l'habitation. - Préférence pour du pvc couleur; la couleur est a conseiller. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Kaprijke
We zoeken nieuwe ramen en deuren voor ons huis. 2 buitendeuren en 6 ramen. bouwjaar 1970, nu houten ramen. Wil dan PVC. Tijdstip is aan de prijs, wil binnen het jaar.
Ramen vervangen voor een woning in Ichtegem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 4 ramen een deur in de voorgevel. Verdeeld over twee verdieping. Dit is een gebouw van meer dan 100 jaar oud. Huidige ramen in hout op het benenverdieping en aluminium op de bovenverdieping. Ik wens alles nu te vervangen door pvc ramen.

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.