Offerte ramen en deuren

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte ramen en deuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen vervangen voor een woning in Hove
Wij hebben 2 te vervangen ramen met enkel glas van 2060 mm breed en 1410 mm hoog. De ramen bevinden zich aan de tuin kant en er kan aan gewerkt worden via een plat dak.
Nieuwe ramen plaatsen (Baal): steellook
Ik wens een offerte voor steellook ramen. Het gaat om één raam in enkel glas voor een binnenmuur.
Ramen vervangen voor een woning in Mol
Woning van 1961. Ramen vervangen van 1985. Ik zou nu vooral een betere isolatiewaarden zoeken. In totaal zijn dit zo'n 7 ramen. Martiaal staat open.
Nieuwe ramen en deuren na vandalisme te Oostende
Wij zijn op zoek naar 3 nieuwe ramen en 2 nieuwe voordeuren. Ze zijn volledig vernield met opzet door vandalen. Graag hadden we een paar offertes ontvangen.
Ramen vervangen voor door PVC in Maldegem
We hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Nieuwe ramen en deur voor mijn huis in Merksem
Voor het gelijkvloers mijn woning zoek ik nieuwe ramen en een deur. Het gaat om 5 ramen en één deur, graag in aluminium. Er zijn rolluiken aanwezig. Het bouwjaar van mijn woning is 1985.
Ramen vervangen voor een woning in Herzele
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de ramen, zowel boven als beneden. Het gaat om een tiental ramen waarvan twee verandaramen. De huidige ramen zijn in pvc. Het gebouw is van de jaren 90.
Prijsofferte voor nieuwe ramen en voordeur regio Drongen
Ik zou de prijs wensen te weten voor nieuwe ramen en een voordeur. Specifiek gaat het om één groot raam in de living, een toiletraam en een standaardraam in de bureau. Qua materiaal hadden we aan pvc gedacht. De huidige ramen zitten erin sinds 1983.
Ramen en deuren vernieuwen voor een huis in Gent
Wij zouden graag al onze buitenramen en deuren vernieuwen. Het huis werd in 1955 gebouwd. Graag zouden we een prijsofferte willen ontvangen voor het vervangen van 1 buitendeur en 4 ramen. Momenteel zijn dit houten ramen, maar we zouden graag horen wat de prijs is voor aluminium en PVC.
Beste prijs voor tiental ramen en één buitendeur in hout
Wij zijn ons huis (bouwjaar 1990) aan het renoveren en willen nieuwe ramen in hout. Het gaat om één buitendeur en 11 ramen. We zouden graag de beste prijs vinden door enkele offertes te vergelijken.
5 ramen, 2 buitendeuren en geragepoort vernieuwen in Ternat
Voor mijn huis wil ik nieuwe ramen en deuren. 5 ramen en 2 buitendeuren en garagepoort(indien jullie dit doen), liefst PVC, nu nog hout. Bouwjaar 1997.
Ramen vervangen voor een woning in Sint-Kruis
Vrijstaande woning in laagbouw. Ik wens hier een 9-tal ramen te vervangen. Momenteel in een pvc ramen.
Ramen en deuren vervangen voor een woning in sint Truiden
We zoeken een offerte voor het vervangen van een buitendeur en een 8-tal ramen. Momenteel een omkadering in hout maar we zouden graag naar pvc over gaan. Woning van 1953.
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wil een offerte voor het vervangen van 2 deuren en 8 houten ramen. De houten ramen zouden we willen vervangen door aluminium.
Ramen vervangen en rolluiken plaatsen op 12de verdieping
Ik heb een appartement op de twaalfde verdieping. Drie ramen te vervangen door ramen met rolluiken. Ook een vierde raam in de living en twee raamdeuren in de keuken en living. Eventueel ook zonneschermen.
2 ramen vervangen + deur en raam vernieuwen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van twee ramen op de bovenverdieping, een deur en een groot raam aan de voorkant. Woning van de jaren 90.
Ramen vervangen van een woning in Peer
1 vast raam: 3m breed x 2m40 hoog
1 schuifraam: 4m05 breed x 2m40 hoog
1 vast raam: 2m40 breed x 2m40 hoog
1 raam kantelend: 2m65 breed x 1m hoog
1 raam (opgedeeld in 2, waarvan 1 deel volledig open gedaan kan worden): 2m breed x 2m20 hoog
Ramen vervangen voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur met twee vaste glazen panelen naast de deur en een vast raam in hout.
Châssis et porte extérieur pour propriété privé à Zottegem 9620
Devis pour trois châssis et une porte extérieur. En PVC Blanc. Vous pouvez nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Ramen vervangen voor een woning in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 5-10 ramen, een deuren en eventueel een schuifraam. Momenteel zijn deze in aluminium maar wens over te gaan op pvc.
ramen vervangen voor een woning in Putte
We hebben momenteel wat problemen met tocht aan de ramen . We zouden daarom eventueel 4 ramen te vervangen. Deze zijn pvc.
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Korbeek-Lo
Voor mijn woning wil ik nieuwe ramen en deuren. 15 tal ramen en 2 buitendeuren, materiaal is nog open, nu nog houten ramen. Bouwjaar 1976.
Nieuwe ramen voor de regio Oevel
We willen nieuwe ramen voor ons huis. 4-5 ramen, materiaal is aan de prijs, nu nog houten ramen. Bouwjaar 1972 ergens.
Ramen vervangen voor een woning in Aalter
We hebben momenteel ramen van 1983 in dubbel glas. We wensen er nu te vervangen naar pvc of aluminium ramen. 4 ramen beneden en de 7 ramen boven. Boven zijn het allemaal kipramen en benden zijn drie vaste ramen.
Ramen vervangen voor een woning in Antwerpen
Dit is een pand dat leegstaat van de jaren 30. We zoeken een offerte voor het plaatsen van aluminium ramen.

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit