Offerte prijs voorwaarden tracking voertuigen

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte prijs voorwaarden tracking voertuigen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Haaltert
Ik heb op dit moment een wagenpark van zo'n 50 voertuigen. Ruw geschat zijn dit 5 personenwagens en een 45-tal bestelwagens. Dit systeem zal dienen voor rapportering naar btw toe. Verder wens ik dankzij dit systeem ook te zien welke wagen het dichtste bij de klant is. Er is namelijk altijd een 5-tal wagens die standby staan. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over de instalatie en werking van dit systeem.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Loenhout
Ik zoek een systeem voor ritregistratie. Dit in het kader met de nieuwe wet. Momenteel wens ik dit te plaatsen op 3 lichte vrachtwagens en 2 bestelwagens.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Graag een offerte met de voorwaarde en verdere informatie over de tracking van voertuigen. We wensen na te gaan hoe goed dit kan helpen in het beheer van het transport en de rapportering. In totaal hebben we 3 bestelwagens en 3 vrachtwagens.
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Zaventem
Graag een offerte van track en trace. We wensen 6à7 personenwagens op te laten volgen met een tracking systeem. Wat gaat het kosten?
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
We zijn een bedrijf met 7 bestelwagens. We hadden graag een tracking systeem gewenst voor de voertuig. Graag een voordelig voorstel!
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bouwbedrijf in Zelem
Ik heb een bouwbedrijf met een kraan, bulldozer en een zware tractor. Ik zoek een systeem waarmee ik deze kan uitrusten zodat ik op mijn Ipad kan volgen waar ze staan. Dit vooral ter beveiliging van het martiaal.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Meeuwen
We zijn een schoonmaakbedrijf. We wensen dit momenteel in 2 voertuigen te plaatsen. Later op het jaar komt er wel nog een derde voertuig bij. Dit is vooral bedoeld om een rapportering te kunnen opstellen en de buitendienst beter op te volgen.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Gent
We zoeken een systeem dat ons in staat stelt om de rapportering na te kijken, de buitendienst beter op te volgen en voor een betere beveiliging voor onze wagens te zorgen. Momenteel heb ik een 17-tal wagens, binnen een periode van 2 jaar willen we dit aantal uitbreiden naar minstens 30. De offertes zullen voor gelegd worden en de uiteindelijke beslissing zal vallen begin 2013.
Track en trace voor een bedrijf Asse
Graag een offerte van track en trace. We hebben in totaal 50 vrachtwagens. Waar we het systeem op zouden willen plaatsen. Hartelijk dank voor de offertes.
Voertuiglokalisatie voor een thuisverpleger in Tessenderlo
Ik heb twee wagens die ik via mijn pc zou moeten volgen. Dit voor beter beveiliging van de voertuigen en medewerkers alsook het efficiënter beheren van de wagens. Ik maak van deze wagens ook gebruik in de privé dus gelieve de mogelijkheid te geven om hiertussen te kunnen switchen.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We gebruiken een bestewagen die soms gebruikt wordt voor de vervoer van dure goederen. Daarom zouden we graag een volgsysteem instaleren om ons te vertellen waar de wagen naatoe rijdt, hoelang men onderweg is , waar men is gestopt enz...
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik bezit op dit moment 3 kleine bestelwagens, ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik deze en de chauffeurs ervan kan controleren.
Anti-diefstal systeem voor bestelwagen , Oost-Vlaanderen
Ik bezit een elektriciteitsbedrijf en ben nu op zoek naar een manier om mijn bestelwagen te controleren als ik niet aanwezig ben .
Voertuiglokalisatiesysteem voor elektriciteitsbedrijf in Vlaams Brabant
Graag een offerte voor het beter opvolgen van het personeel, ik heb in totaal 2 bestelwagens.
Track & trace systeem voor cateringbedrijf in Antwerpen
We zijn een cateringbedrijf met een wagenpark van een 15-tal wagens, hiertussen zitten personenwagens, bestelwagens , koelwagens en kleine vrachtwagens. De bedoeling zou zijn een systeem in te voeren waarmee we de chauffeurs kunnen opvolgen. Bedankt voor uw prijsofferte
Track & trace systeem voor kringloopcentrum in West-Vlaanderen
Het betreft hier een wagenpark van 6 vrachtwagens; Het systeem zou gebruikt worden voor de controle van de chauffeurs.
Track & trace systeem voor een bedrijf in west-Vlaanderen
Het totale wagenpark bestaat uit 2 vrachtwagen, 2 bestelwagens en 1 personenwagen; tegen het einde van het jaar zouden hier nog eens een nieuwe vrachtwagen en bestelwagen bijkomen. Daarom zou ik dit systeem graag pas invoeren tegen het einde van het jaar op dan alle 7 de wagens. de bedoeling is om een systeem te installeren om de chauffeurs te kunnen controleren. Graag had ik een offerte ontvangen met de instalatie- en de jaarlijkse vastte kosten.
Trackingsysteem voor engeneeringbedrijf in Oost-Vlaanderen
We zijn een bouwbedrijf met 4 wagens en enkele machines . Wij zouden graag een systeem invoeren dat ons kan vertellen waar elke voertuig zich op het terrein begeeft.
Offerteaanvraag track & trace systeem voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een 15tal voertuigen en wensen een track en trace systeem te nemen. Graag een offerte te ontvangen van een voertuigvolgsysteem.
Offerteaanvraag Track&Trace voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wens graag een prijsofferte te ontvangen van een track en trace systeem. Ik heb 8 auto's en bestelwagens. Alvast bedankt!
Track&Trace voor een bakkerij in Paal.
Wij zijn een bakkerij met 2 medewekers (vader en zoon). Wat zijn de prijzen van een track&trace systeem. We hebben 1 bestelwagen en een personenwagen. De offerteaanvraag van track&trace zal gaan om de bestelwagen. Indien de prijs aantrekkelijk is wensen we ook eventueel een systeem uit te voeren op een personenwagen.
Voertuiglokalisatie voor een makelaarskantoor.
Voor mijn makelaarskantoor ben ik op zoek naar een track en trace systeem. Op het moment hebben wij 3 auto's op de zaak. Ik wens graag een offerte te ontvangen voor een voertuiglokalisatie voor 5 auto's.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie