Offerte plaatsing

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte plaatsing: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Leefveranda voor in de regio Aalst
Hallo, Ik weet dat dit zo'n typisch moeilijk te beantwoorden vraag is, maar ik zou graag eens weten wat een woonveranda zo ongeveer kost. We vinden onze living veel te klein en zouden graag een woonveranda plaatsen. We wonen in een rijwoning en we zouden de volledige 9 meter benutten en zo'n 3-4 meter diep. Er ligt nu al een terras, dus volgens mij kan daar eventueel op gebouwd worden? We zouden dan het raam uit de living en keuken verwijderen, zodat het één grote ruimte wordt. We hebben een diepe tuin van zo'n 35 meter dus we zouden dan in onze tuin willen "leven." (veel raampartijen dus). Iemand een idee wat dat ongeveer kost (komt op geen 1000 euro, he). Het is heel moeilijk hier richtprijzen over te vinden. (moet wel in aluminium zijn). Ik heb al gehoord dat een uitbouw goedkoper zou kunnen zijn, maar dat lijkt mij toch wel heel sterk? Wij geven gemakkelijk geld aan kwaliteit, maar letten altijd op functionaliteit. Maw. we willen een stevige duurzame woonveranda, maar betalen liever niet voor extra versieringen of speciallekes. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? : 35m || Welke stijl had u in gedachten? : Modern || Welk daktype had u gewenst? : Plat dak al dan niet met lichtstraat (EPDM)
Terrasoverkapping te Halle
Ik wens een offerte voor terrasoverkapping. Wij hebben geen idee van de oppervlakte dit hangt van de prijs af. De breedte is sowieso 5 tot 6 meter.
Terrasoverkapping te Kapellen
Wij hebben op dit moment een overkapping, maar er komt regen binnen. Wij zouden hierdoor een terrasoverkapping willen. Het is niet al te groot.
veranda voor een woning in harelbeke
: De veranda wordt aan de achtergevel geplaatst ter hoogte van het schuifraam dat verwijderd wordt. De vloer van de woonkamer loopt door in de veranda. Aan de rechterzijde komt de veranda gedeeltelijk tegen een bestaande muur waar de deur van de keuken zicht bevindt. Onze woning heeft een hellend dak met oversteek. De vrije hoogte van de huidige terras tot de oversteek is 2.5m. Oppervlakte van 3,4m x 3,2m Landelijk stijl met een plat dak al
Pergola voor in de regio Oudenburg
Ik zoek een pergola voor aan de woning. Opp. 15m², in alu, bouwjaar 1976, termijn is te zien.
Landelijke leefveranda in PVC (Wervik)
Nu is het een terras, maar we zouden er graag een veranda op plaatsen van ongeveer 4m op 2,5m. We willen dat ze een landelijk karakter uitstraalt. Qua materiaal zouden we voor PVC kiezen en we overwegen ook een plat dak met lichtstraat (EPDM).
Terrasoverkapping aluminium of pvc
Graag wil ik een overkapping van 1,5m op 8m aan de woning in aluminium of PVC. Het zou voor in het voorjaar van 2018 zijn.
Leefveranda voor in de regio Lier
Ik zoek een leefveranda voor aan mijn huis. Opp. 7,5m x 1,7m, liefst alu, bouwjaar woning rond 1950, wanneer is aan de offerte.
Leefveranda voor in de regio Ertvelde
We zoeken een leefveranda voor aan ons huis. Opp. 16m², materiaal ligt nog niet vast, bouwjaar woning 1951, tijdstip is aan de mogelijkheden.
Terrasoverkapping hout of PVC Geraardsbergen
Voor aan mijn huis wil ik een andere overkapping. Opp. 24m², nu een houten offerte mag in PVC, bouwjaar 1975. Kan in voorjaar 2018.
Leefveranda voor in de regio Assenede
Voor aan mijn huis wil ik een leefveranda. Opp. 28m², in alu, woning van 1997, misschien voorjaar 2018.
Leefveranda voor in de regio Lommel
Voor aan ons huis willen we een leefveranda. Opp. 30m², materiaal is nog open, bouwjaar huis +10 jaar, termijn is te bespreken.
Terrasoverkapping voor in de regio De Klinge
Ik wil een pergola/terrasoverkapping voor aan mijn huis. Opp. 3m30 x 4m, in alu, termijn is te bespreken.
Terrasoverkapping voor in de regio Lokeren
Op dit ogenblik is er dus enkel een Stabilisé op de plek waar de overkapping dient te komen. Opp. +10-15m², in hout. We zouden er pas aan beginnen als onze keuken klaar is. Er zouden ramen dienen verplaatst/geplaatst te worden, vloeren leggen, elektriciteit leggen verwarming of houtstoof, kortom beginnen vanaf nul. Kan rond midden 2018.
Leefveranda voor in de regio Erpe-Mere
We willen een leefveranda voor aan mijn huis. uitbreiding van de keuken, opp. rond de 10m², in alu, wanneer is aan de offerte.
Leefveranda voor in de regio Malle
Ik wil een leefveranda voor aan mijn huis. Opp. 18m², in alu of hout, bouwjaar huis 2000, misschien voorjaar-zomer 2018.
Leefveranda voor in de regio Diepenbeek
Graag een leefveranda voor aan ons huis. Opp. +32m², materiaal is nog open, wel strak, misschien al voorjaar 2018.
Terrasoverkapping voor in de regio Sint-Truiden
Voor aan mijn huis wil ik een terrasoverkapping. Opp. 4m10 x 3m50, in alu, bouwjaar huis 2008, kan voorjaar 2018.
Veranda voor een woning in Wevelgem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van en veranda die geplaatst zal worden binnen 3-4 maanden. Dit wordt een pvc leefveranda. +- 18m².
Veranda te Kontich
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 3,5 op 7 meter. Als materiaal wensen wij aluminium. Het liefst een glazen dak.
Veranda te Gruitrode
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een veranda. Dit gaat om een oppervlakte van 4 op 10 m. Ik zou het liefst iets straks willen als model.
Leefveranda voor in de regio Gruitrode
Voor aan mijn huis wil ik een leefveranda. Opp. 24m², in alu, bouwjaar huis +10 jaar, met goede prijs kan dit snel.
Terrasoverkapping voor in de regio Gentbrugge
Voor aan mijn huis wil ik een andere terrasoverkapping. Opp. 4,4m x 3-4m, in alu, bouwjaar huis +10 jaar, ergens in 2018 te doen.
Pergola voor in de regio Brugge
Betreft een oude gerestaureerde woning in het centrum van Brugge. Overkapping of pergola nog niet aan uit, opp. 30m² ergens, in alu of hout, zeker tegen volgende lente af. Contact vanaf 9/10 aub.
Leefveranda voor in de regio Eksel
Voor aan mijn woning wil ik een leefveranda. Afmeting: 5x6 meter Maximale hoogte 2,90 meter In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? : Aluminium veranda Aanbouw aan woning op bestaande vloer, afmeting 5mx6m en twee wanden in plooibaar glas Welk daktype had u gewenst? : Plat dak al dan niet met lichtstraat (EPDM). Nog voor dit jaar.

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin. 
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs