Offerte particulieren

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte particulieren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen en deuren te Londerzeel
Wij willen alle ramen en deuren van een woning vervangen. In totaal gaat het om 15 ramen en ongeveer 2 deuren. Het liefst wensen wij deze in PVC. De woning is gebouwd in 1968.
Ramen en deuren te Westerlo
Ik wil een offerte voor het plaatsen van ramen en deuren. Het gaat in totaal om 5 ramen, 5 rolluiken en 1 deur. Het liefst wil ik dit in PVC.
Ramen en deuren te Staden
Ik heb pas geleden een woning gekocht. Ik wil alle ramen vervangen van deze woning. Het gaat in totaal om 10 ramen en 1 voordeur. Wij wensen deze in PVC.
Ramen en deuren te Eeklo
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van 20 ramen. Voor het materiaal wensen we advies.
Ramen en deuren te Leopoldsburg
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van ramen en deuren. In totaal gaat het om 2 deuren en 11 ramen. We wensen deze in PVC te plaatsen. Op dit moment zijn het ijzeren ramen.
Ramen te Nevele
Ik wil in mijn woning de ramen vervangen. Het gaat om 7 ramen en 1 deur. Momenteel zijn dat metalen ramen. We zouden die vervangen door dubbelglas en in hout/pvc.
Ramen en deuren te Brakel
Ik wil een offerte voor het plaatsen van meer dan 5 ramen. Verder wensen wij 1 voor- en achterdeur te plaatsen. Dit wensen wij het liefst in witte PVC.
Nieuwe ramen voor de regio De Pinte
Ik wens een nieuwe ramen voor mijn prive. +15 ramen, nu enkel glas van alu, huis van 1968, liefst PVC of alu.
Ramen en deuren te Wange
Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van zowel ramen als deuren. Het gaat in totaal om 15 ramen. Het liefst in PVC of aluminium.
Nieuwe ramen voor de regio Bree
Ik wens nieuwe ramen voor mijn prive. Sleutels niet te doen. 7-8 ramen, in PVC, ook oude eruit te doen.
Ramen en deuren te St-Kruis
Wij zouden graag 12 ramen willen vervangen en 5 deuren. Voor meer informatie wensen wij een afspraak.
Ramen vervangen voor een woning in Tremelo
Ik wens de volledige ramen te vervangen. Momenteel houten ramen die vervangen zullen moeten worden door pvc ramen. +-15 ramen in totaal. Woning is van de jaren 30.
Portes et fenêtres pour habitation privé à Knokke 8300
Nous avons comme projet de remplacer nos châssis et nos portes. Nous sommes donc à la recherche d'un professionnel pour le remplacement de deux portes d'entrée (principale et latérale) et de 14 châssis de mesures différentes. Le tout en Bois, et ce pour notre propriété privé basé à Knokke. Pourriez-vous nous remettre un devis gratuit afin que l'on puisse l'examiner? Nous donnerons suite à l'entreprise la plus compétente et la plus intéressante rapport qualité/prix. N'hésitez pas à nous joindre par téléphone pour convenir d'un rendez-vous sur place. D'avance merci.
Ramen en deuren 3545 halen
Dit is voor een renovatie van een recent aangekochte particulieren woning. Het gaat over 1 voordeur , 1 achterdeur 1 zijdeur en ongeveer 26 losstaande ramen. Eventueel zouden we echter 2 ramen en een deur op de eerste verdieping wensen te vervangen door een schuifraam. De ramen zijn momenteel glas in lood en zullen door een modernere variant vervangen dienen te worden. Oppervlakte en afmetingen worden beste ter plaatsen gemeten. Graag dan ook een gerichte offerte.
Offerte aanvraag ramen en deuren in Heverlee
Wij wensen graag een offerte voor het vervangen van houten ramen en deuren naar PVC ramen, het gaat om 8 ramen en 2deuren.
Vervanging van ramen en deuren, woning in Heretals
We hebben pas een huis gekocht en zouden hier nog enkele renovaties moeten doorvoeren. Daar zouden we graag 1 keukendeur (gewone afmeting) met raam ernaast van 2meter op , willen vervangen.
Vervanging van ramen en deuren, woning in Buggenhout
Vervanging van 5 ramen en 2 deuren. Deze zijn op een kleiner raam na allemaal standaardgrootte. Het is nu enkel glas in een aluminium frame maar we zouden deze willen laten vervangen door een PVC frame. Graag ook een offerte voor zowel dubbel als super isolerend glas. We zullen op 9 december naar deze woning verhuizen en dan zouden de werkzaamheden al klaar moeten zijn.
Plaatsen van ramen en deuren in een woning in Tienen
Het plaatsen van een deur in pvc met ALUPLAST profielen. Raamtype: IDEAL 4000 ( 5 kamerprofiel) Alle raam €n deurprofielen zijn volledig versterk met verzinkt staal. Onze generfde Profielen bieden een waarborg van I 0 jaar . Kleur : generfd in kleur Hel inbraakremmend beslag is van MACO en is altijd voorzien van een meer puntsluiting. De dubbele beglazing is van SAINT GOBAIN en wordt geplaatst tussen rubbers. Hoogrendementsglas met Argon gas U: waarde l .l( sarnenstellin4g/ 16/4) Alle dichtingsrubbers zijn van de kwaliteit EPDM en bijgevolg zeer goed weer-en verouderingsbesteding. Omschrijving: voordeur -1 naar binnen draaiende voordeur 895br x 2366h -paneeldeur met 3 ruiten bovenaan in de afronding ruiten in mat glas -3 veiligheidsslot -Inox deurtrekker Livinq voorgevel -2 draai kipramen met opvouw rolluikkast 1020br x 1565h -glas gezandstraald Raam achtergevel livinq -Dubbel opendraaiend raam met één deel kipraam 11 67br x 1405h Badkamer achtergevel Dubbel opendraaiend raam met één deel kipraam l170br x 1125h -voorzien van mat glas Kamer ouders -2 draai kipramen 825br x 1050h Kinderkamer - I draai kipraam 825br x 1050h Achterdeur met raam keuken -naar binnen draaiende deur 985brx 2040h -paneel tot 600h -draai kipraam 745br x 1162h bureel - naar buiten draaiende deur 870br x 2065h voorzien van mat glas -kip schuifraam 2000 br x 1785h berging vast raam 1205be x 1050h -naar binnendraaiende deur 995br x 2050h deurvleugel voozien van vlak paneel 2 opbouwrolluiken voor ramen in living voorgevel Type ; monoblok (gesloten kadt bovenop de ramen geplaatst). kast en geleiders in de kleur van de ramen rolluikblad : wit pvc bediening : lintbediening afmeting : 1020br c 1565h aantal : 2 stuks Graag een offerte van zowel verplaatsingskosten en plaatsingskosten inbegrepen.
Ramen vervangen voor een apartement in Brussel
Ik zou twee ramen moeten vervangen in mijn slaapkamer. Het zijn beide pvc ramen met rolluiken. De afmetingen zijn ongeveer 1.5mx1m en 0.5mx1m. Graag twee offertes, voor dubbel en super isolerend glas.
Vervanging van de dakramen, woning in Zevekote
We zijn bezig met ons dak te isoleren en zouden graag ons raam willen laten verplaatsen. We zijn er nog niet over eens of we 2 grote veluxramen zullen plaatsen of onze kleine veluxramen zouden laten vervangen en een groot erbij plaatsen. In ieder geval zijn we op zoek naar super isolerend glas.
Vervanging van ramen in de living, Oost-Vlaanderen
Ik zou graag twee houten ramen in de living willen vervangen door PVC-ramen. Deze moeten geluidsdicht en superissolerend zijn. Op dit moment heb ik al overal dubbele beglazing. De afmeteing is voor beide 1.5mx2m
Verplaatsing van ramen en deuren voor een huis in renovatie, Oost-Vlaanderen
Graag hadden wij een offerte aangevraagd voor ramen in padouk. Voor volgende afmetingen. - 2 ramen van 60 lengte op 80 breedte draai/kip - 2 ramen van 130 lengte op 90 breedte vast - 1 raam van 60 lengte op 45 breedte draai/kip - 1 raam van 350 lengte op 90 breedte draai/kip - 1 raam op zijn geheel met boog van 210 lengte op 200 breedte graag met dubbele deur waarvan 4/5 glas Dit graag met kleinhouten frame en dubbel glas.
Nieuwe ramen en deuren voor een woning in renovatie, West-Vlaanderen
We zouden onze woning totaal willen renoveren. Daarom zoeken we nu iemand om onze voordeur en alle ramen te vervangen. Het gaat hier over een 15-20 ramen. Op dit moment heeft alles een houten frame maar we zouden dit graag willen veranderen door een aluminium frame. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten voor superisolerend glas? Gelieve contact op te nemen voor verdere informatie en afmetingen. Indien mogelijk zouden we ook graag onze poort laten vervangen.
Vervangen van ramen voor een particulier in Vlaams-Brabant.
Vervangen van een bestaand kantel dakraam in een slaapkamer. Binnenafmetingen houten afwerking 72x92. Graag een offerte van een leverancier.
Plaatsing van pvc ramen in een te renoveren woning, Antwerpen
In december beginnen we aan de renovatie van ons nieuwe huis. Daarom ben ik nu op zoek een offerte voor de vervanging van 4 PVC ramen. De ramen moeten van superisolerend glas zijn en de mogelijkheid hebben om ze op kipstan te plaatsen. Dit zijn de afmetingen: raam1: breedte1m30, hoogte 1m10 raam2: schuifraam, breedte 2m50 raam3: breedte 1m30, hoogte 1m10 raam4: breedte 2m50, hoogte 1m40

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.