Offerte maaltijdcheques sodexo

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte maaltijdcheques sodexo: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Puurs
We zoeken maaltijdcheques voor het bedrijf. Voor 55 werknemers. (arbeiders, bedienden, sales). Nu hebben we er van Sodexo, graag een vergelijking.
maaltijdcheques te Edegem
Graag de nodige inlichtingen omtrent het aanschaffen en gebruiken van maaltijdcheques, dit voor een 2-tal werknemers en vanaf nu ook liefst mezelf. Nu Sodexo met 5,58€/cheques.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Graag hadden we offertes van elektronische maaltijdcheques wensen te ontvangen voor 2 personen.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint-Pauwels
Ik maak gebruik van de papieren maaltijdcheques. Graag zou ik een vrijblijvende offerte van de elektronische maaltijdcheques willen ontvangen. Dit is voor mij alleen. Ik wil graag weten of er een groot verschil is tussen de elektronische en de papieren maaltijdcheques zijn.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Veurne
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques via Edenred. Graag zouden we de overstap willen maken op de elektronische. Wat gaat het ons kosten die overstap? Graag vrijblijvende offertes.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. Het gaat om 3 firma's in 1. De een heeft 14 werknemers met papieren maaltijdcheques, de ander 16 en dan weer één firma van 6 maaltijdcheques gebruikers. Graag een voorstel voor eventuele overstap op elektronische maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Kortemark
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. Graag offerte voor de elektronische maaltijdcheques. Het gaat om 10 werknemers.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in As
We maken nu gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. We overwegen de overstap op de elektronische maaltijdcheques. Graag vrijblijvende offertes voor 6 werknemers.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Houthalen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Nu zou ik graag 2 elektronische maaltijdcheques willen aanvragen. Graag vrijblijvende prijsvoorstel.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Roeselare
Graag offertes van elektronische maaltijdcheques. We zitten momenteel met 6 werknemers bij sodexo. Het zijn papieren maaltijdcheques. We denken aan een overstap op de concurrent.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Temse
We hebben 2 bedrijven, waarbij de een 2 werknemers en de ander 3 werknemers werken. We ontvangen al de papieren maaltijdcheques via Edenred. Graag een offerte van het elektronische voor 5 personen.
Maaltijdcheques voor een overheidsinstelling in Overpelt
We wensen te bekijken wie van onze 200 tot 250 medewerkers we zullen uitbetalen in elektronische maaltijdcheques. Zou het daarom mogelijk zijn een gerichte offerte en verdere informatie op te sturen. We zijn actief als overheidsinstelling.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Hemiksem
Ik ben met een arbeider actief als loodgieter. Deze werkt normaal fulltime maar neemt nu zijn ouderschapsverlof op en werkt daarom maar halftijds. Graag een offerte en informatie over de fiscale voordelen, regelingen en verplichtingen.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Tongeren
Graag een offerte met de informatie over de kosten en voordelen aan de bedeling van maaltijdcheques voor een arbeiders. Deze is fulltime bij mij in dienst. We zijn actief in de interieurinrichting.
Maaltijdcheques voor een vastgoedkantoor in Sint-Truiden
We zijn een vastgoedkantoor waar er in totaal 3 zelfstandige makelaars en 2 bedienden werken. Voor deze bedienden zou ik graag vrijblijvende offertes ontvangen.
Maaltijdcheques voor 2 bedrijven in Mechelen
Ik zoek naar offertes voor maaltijdcheques voor twee bedrijven. beide zijn actief in de IT sector. Een bedrijf heeft 4 personen personen in dienst; het tweede 3. Al deze medewerkers zijn ingeschreven als bedienden. Graag een offerte voor papieren maaltijdcheques. Ik ben in beide bedrijven verantwoordelijk oor de personeelsadministratie.
Maaltijdcheques aanvraag voor een informatica bedrijf in Vlaams Brabant
Graag een vrijblijvende offerte voor 3 bedienden. Wij zijn actief in de informatica.
Maaltijdcheques voor verzorgingscentrum in Antwerpen
Graag een offerte voor maaltijdcheques, dit voor een 12-tal man. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques voor VZW in Oost-Vlaanderen
1 persoon in dienst, bediende
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
We maken gebruik van gewone maaltijdcheques. Het gaat om een 30tal. Ik ben benieuwd of er eigenlijk verschil zit om bij Edenred of Sodexo de maaltijdcheques te hebben. Graag een prijsvergelijking voor gewone maaltijdcheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor vennoten, Brussel
Graag een vrijblijvend voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 2 vennoten. Alvast bedankt.
Offerteaanvraag elektonische maaltijdcheques voor een universiteit in Antwerpen.
We zijn een universiteit met meer dan 4000 werknemers. We werken al met maaltijdcheques en wensen een prijsvergelijking te doen. We zijn ook een openbare aanbesteding dus graag verschillende offertes van eventueel elektronische maaltijdcheques.
Offerteaanvraag elektronische maaltijdcheques.
We hebben maaltijdcheques via Edenred. 2 personen krijgen maaltijdcheques 20x7x3, en 1 persoon krijgt 10x7x3. Graag een offerte van elektronische maaltijdcheques. Wat is de meerprijs?
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Wij zijn klant bij Edenred en zijn daar heel ontevreden qua kwaliteit en prijs. Eender wat we vragen, wordt er met niets rekening gehouden, als wij bellen dan leggen ze gewoonweg neer. Deze zijn zeer moeilijk te bereiken. Wij zouden dus graag veranderen van leverancier. Ons bedrijf telt een 12-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques voor personeelsleden van kapsalons te Antwerpen
Wij zijn van plan een 2 à 3- tal kapsalons over te nemen in de loop van volgende maanden. Ter plaatse werken er al een aantal medewerkers onder proefcontract. Na hun 6 maanden proef krijgen zij dan ook maaltijdcheques. 10 à 12 personen in totaal. Graag een voorstel. Bedankt.

Maaltijdcheques: het fiscaal voordeel waar iedereen bij wint

In heel wat bedrijven zijn maaltijdcheques al goed ingeburgerd. De reden? Het is het fiscale voordeel bij uitstek: zowel de werknemers als de werkgever profiteren optimaal. Nog geen maaltijdcheques in uw bedrijf? Wij brengen u graag in contact met specialisten in maaltijdcheques.

Motiveer uw personeel
Uw personeel is de drijvende kracht van uw onderneming. Ze verdienen dan ook wat extra motivatie. Maaltijdcheques verhogen de koopkracht van uw werknemers zonder dat u zich blauw betaalt.

Geniet van het fiscaal voordeel
Loonsverhoging of maaltijdcheques? De keuze is snel gemaakt. Maaltijdcheques zijn tot 65% goedkoper dan een evenwaardige loonsverhoging, want ze zijn volledig vrijgesteld van sociale lasten.

In meer dan 20.000 winkels
De elektronische maaltijdchequekaart wordt vandaag in meer dan 20.000 winkels in heel België aanvaard. Boodschappen doen wordt op die manier zelfs een leuk uitstapje!
Maaltijdcheques: 50% goedkoper dan loonsverhoging