Offerte koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor renovatiebedrijf uit Roeselare
We zoeken een koffietoestel voor ons bedrijf. We zijn met 6 medewerkers die dagelijks koffie drinken. Nu hebben we een Senseo en een Dolce Gusto, maar we zoeken iets anders.
Koffiemachine voor een bedrijf te Mechelen
Dit is voor in ons advocatenkantoor (18 medewerkers). Graag contact en voorstel hiervoor, huur/kopen mag beide in de offerte.
Koffiemachine voor een bedrijf te Deinze
Voor in onze horecazaak willen we een toestel. Zaak die ik overneem, huidige is van OKE koffie(Saeco), toestel via waterleiding.
Koffiemachine te Antwerpen
Ik wil een koffiemachine voor in een garage. Deze wil ik hier plaatsen voor de klanten. Het zal dagelijks gebruikt worden door ongeveer 10 tot 20 personen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brecht
Dit is voor een kapsalon. Momenteel heb ik een koffieautomaat van fontein maar ik zoek nu een prijsvergelijking met andere leveranciers. Waterreservoir zal nodig zijn
Koffiemachine voor een bedrijf te Mol
Voor ons transportbedrijf zoeken we een koffiemachine (locatie Mol & Beringen). Ook met betaalfunctie, intern en extern gebruik.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Gent
20-50 medewerkers. Aansluiting op de waterleiding is mogelijk. Dit is voor een nieuwbouw die we zullen plaatsen.
Koffiemachine voor een bedrijf te Bonheiden
We wensen een koffiemachine voor onze nieuwe locatie (te Bonheiden). Waterleiding is daar, vrij gebruik liefst, graag iets met verse bonen.
Koffiemachine voor een bedrijf te Turnhout
Ik zoek een koffiemachine voor mijn nieuwe gebouw/praktijk te Turnhout. Er is waterleiding voorzien, aantal personen is nog niet zeker. Opening dit najaar.
Koffiemachine voor een bedrijf te Dilsen-Stokkem
Voor een 40 tal leraren, zoeken we een koffiemachine. Mag met thee, dergelijke, geen waterleiding, vrij gebruik.
Warme drankenautomaat voor een bedrijf in Steenokkerzeel
We zoeken een offerte voor het huren en/of aankopen voor koffieautomaten. Dit is voor een bedrijf met een totaal van ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 14 diensten, 20-50 mensen per dienst. Bedoeling is dat op elke dienst een warme drankenautomaat komt met muntinworp. We doen deze aanvraag wegens ontevredenheid over de huidige leverancier.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Herentals
Dit is voor een koffieautomaat voor 20 mensen, voornamelijk medewerkers. Liefst een automaat met waterreservoir en alleen kan staan. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Dringend koffiemachine gezocht voor +30 man
Wij wensen dringend gecontacteerd te worden voor de aankoop van koffiemachines in ons bedrijf te Ronse. Graag vandaag contact voor bezoek en offerte op maat voor machine automaat voor koffie / thee.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zolder
We wensen een prijsvergelijking doen met onze huidige leverancier. Ik zoek een automaat voor vrij gebruik met gemalen koffie en waterreservoir. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag ook offerte per mail.
Koffiemachine voor een bedrijf te Antwerpen
We zoeken een prijsvergelijking voor onze koffiemachine. Nu bij Miko, rond de 50 werknemers. Niet via waterleiding.
Koffieautomaat voor een bedrijf
Graag had ik een voorstel gezien van een goed koffiemachine.Verse bonen (eventuele eigen bonen mogen gebruiken) zonder verplichting van bonen van leverancier. Mag zonder suikerdispencer, i.v.m. storingen van vastlopen. Degelijk en sterk apparaat, met de juiste support (belangrijk)
Koffiemachine voor een bedrijf te Heusden
Voor de zaak/winkel wensen we een koffiemachine. 50 tassen per dag ongeveer, om te huren, mag oploskoffie zijn. Kan met betaalfunctie.
Koffiemachine te Tielt
De offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
Koffiemachine te Dilsen-Stokkem
Een koffiemachine voor een vereniging. Wij repeteren op zaterdag en wij hebben op regelmatige basis concerten, feesten enzovoorts. Hier gaat het meestal om grote getallen personen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag machines die werken met ongemalen koffiebonen, aan te sluiten op vaste wateraansluiting. Dit is voor twee koffieautomaat. Ik schat dagelijks een verbruik van rond de 50 mensen. Per verdieping een koffiecorner . Automaat voor vrij gebruik.
Koffiemachine voor een bedrijf te Langdorp
We zoeken een koffiemachine voor de zaak. Via waterleiding zou kunnen, +15 gebruikers per dag, kan met betaalfunctie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwevezele
Deze automaat is gericht naar 10-20 tassen per dag. Vooral intern gebruik. Graag een gebruik en onderhoudsvriendelijk automaat met waterreservoir.
Koffiemachine voor een bedrijf te Riemst
Ik wens een koffiemachine voor in het bedrijf. Vrij gebruik, een 30 tal personen dagelijks(ook bezoekers inclu), ook met warme chocomelk. Kan via waterleiding,
Koffiemachine te Geel
Wij willen graag een offerte voor een koffiemachine. De koffiemachine zal gebruikt worden door 2 medewerkers en voor de rest gaat het vooral om klanten. Het moet een machine enkel voor koffie of espresso zijn.
Koffiemachine te Overijse
Wij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.