Offerte huren telefooncentrale belgacom

Vergelijk gratis offertes en vind een telefooncentrale op maat

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte huren telefooncentrale belgacom: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Serskamp
Ik wens een offerte voor een nieuwe telefooncentrale, graag een offerte voor zowel huren als aankoop. ik ben op zoek naar een basis centrale om 3 telefoontoestellen en een faxlijn op aan te sluiten. Een vrijblijvende offerte voor een voip centrale is ook welkom.
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kortrijk
We hebben vooral interesse in VOIP. We hebben 20-25 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen we hebben 2 of 3 aparte lijnen en een faxlijn. We wensen deze centrale eind januari te plaatsen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ruisbroek
We verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie. daarom dat we wouden nakijken of het nuttig zou zijn op deze locatie over te schakelen op VOIP. We hebben momenteel 6 verschillende nummer en 4 verschillende lijnen. Ook moeten we een antwoordapparaat hebben en moet interne communicatie mogelijk zijn. We zullen op de nieuwe plaats 8 toestellen, 1 fax en een modem op de centrale aansluiten. Allemaal over een verdieping.
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Ieper
Wij zijn vooral geïnteresseerd in internetbellen. Dit omdat we geregeld telefoontjes naar het buitenland moeten doen en op deze manier onze telefoonrekening zouden kunnen verlagen. We hebben hier 5 toestellen, 2 vaste lijnen en een faxlijn.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Erembodegem
Momenteel hangen we nog aan de grote centrale van het moederbedrijf. We worden weldra in 3 verdeeld en zouden voor elk bedrijf een eigen centrale zoeken. We hebben op dit moment ene Hexacon centrale die we wensen los te koppelen en te vervangen door een moderne centrale . graag een ruime offerte met alle mogelijke opties. Het is absoluut nodig dat de centrale kan doorschakelen, zowel enkele toestellen als in groep, en een antwoordapparaat heeft.
Vervanging telefooncentrale voor Glabbeek
We hebben een telefooncentrale van Belgacom en gebruiken Telenet als provider. Ik had graag VoIP willen bellen. We hebben 4 interne lijnen en 2 externe lijnen. Graag een vrijblijvende prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale voor een bedrijf in Deinze
We zijn van plan om nog dit jaar onze zaak uit te breiden. Dit houdt in dat we een centrale nodig hebben waar we 4 lijnen telefonie en een faxlijn op kunnen laten toekomen. Intern moeten er 10 toestellen worden aangesloten, verdeeld over 3 verdiepingen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een telefooncentrale die defect is. We hoeven geen grote telefooncentrale als we nu hebben. Dus de kleinste mogelijkheid dat voor 3 telefoontoestellen werkt. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale voor een thuiswerkende particulier
Ik heb op dit moment een IDSL-centrale met in totaal zo'n 5 abonnementen. Per maand komt dit zeer duur uit en daarom ben ik nu op zoek naar een goedkoper alternatief. Ik heb in totaal 8 aangesloten telefoontoestellen. Ik heb verder twee verschillende telefoonlijnen (werk en privé) een alarmlijn en een faxlijn. Verder heb ik ook de mogelijkheid om over het internet te bellen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oud-Turnhout.
Graag een offerte van een telefooncentrale. We hebben een oude telefooncentrale die 12 jaar oud is. Die is aan vernieuwing toe. Nu snap ik de technologie van tegenwoordig niet over VoIP. Ik had graag nader uitleg willen ontvangen daaromtrent. 6 telefoontoestellen wens ik aan de telefooncentrale te sluiten.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik zou graag een 10-tal telefoontoestellen willen aansluiten aan de telefooncentrale. Het gaat me vooral om het verminderen van de telefoonkosten.
Telefooncentrale voor een dokter in Oost-Vlaanderen.
Ik ben een dokter gespecialiseerd in stressonderzoeken. Ik wil graag een offerte ontvangen van een telefooncentrale. Ik heb 4 vaste telefoontoestellen die ik wil aansluiten op de telefooncentrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 8 binnenkomende telefoonlijnen. Daarbij hebben we 15à20 telefoontoestellen die we zouden willen aansluiten op een telefooncentrale. We maken nog geen gebruik van zo een telefooncentrale. Ik wens ook een aantal draadloze toestellen aan te schaffen. Graag een offerte van telefooncentrales.
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Limburg.
Graag een offerte van een telefooncentrale, we zijn een dokterspraktijk en hebben al een telefooncentrale die aan vervanging toe is. We willen overschakelen op VoIP. Aantal telefoontoestellen aan te sluiten : 5à9.
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Limburg
Momenteel maken we gebruik van een iets oudere centrale en een ISN en anologe lijn. We zouden deze graag willen veranderen naar een IP-lijn. Het is vooral belangerlijk om nummers van andere landen en regio's te kunnen koppelen. We zouden dit willen plaatsen op 9 toestellen. Indien het nodig is zijn we bereid van nummer te veranderen.
Telefooncentrale voor een servicebureau in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van telefooncentrale. Ik wil daarbij graag 4 telefoontoestellen aansluiten. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Telefooncentrale voor een bedrijf te Limburg.
Ik wil graag een prijsvoorstel ontvangen van een telefooncentrale. Mijn huidige telefooncentrale heeft 5 telefoontoestellen aangesloten. Alvast bedankt voor de offerte.
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben een bestaand telefooncentrale. We willen kijken of ons telefooncentrale geautomatiseerd kan worden. Op het moment zijn er 5 toestellen die aangesloten zijn. We willen kosten gaan besparen in telefonie. Graag een offerte.
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben 3 locaties die. Deze locatie willen we graag met elkaar laten linken. Graag een offerte van een VoIP telefooncentrale. We hebben al 1 telefooncentrale voor 1 vestiging met 8 telefoontoestellen. In totaal mogen er een 20tal telefoontoestellen aangesloten worden.
Telefooncentrale voor een kinesist in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Het is te gebruiken voor 4 telefoontoestellen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale voor een bank in Oost-Vlaanderen.
Ik ga na nieuwjaar verhuizen naar een nieuw pand. Daar had ik een nieuw telefooncentrale willen plaatsen. Aangezien we een bank zijn moet ook via het telefooncentrale bekeken worden met een systeem voor veiligheid. De centrale zal 6 telefoontoestellen hebben. Alvast bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte van telefooncentrale. Daarbij zou ik graag 6 tot 8 telefoontoestellen willen aansluiten. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van telefooncentrale. We maken al gebruik van een telefooncentrale, begin volgend jaar wil ik alles gaan vernieuwen. Het bedrijf in Tessenderlo en Kortenaken wil ik met 1 gezamenlijk telefooncentrale laten werken. Samen zullen er 25 telefoontoestellen aangesloten worden. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in Antwerpen.
In het verleden heb ik voor mijn zakenkantoor een telefooncentrale gehad, alleen ben ik ondertussen verhuist en heb die achtergelaten. Voor mijn huidig verblijf wens ik een nieuwe telefooncentrale met 3à4 telefoontoestellen aan te sluiten. In afwachting op een aantrekkelijk voorstel.

Optimaliseer het beheer van uw oproepen met een telefooncentrale

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf.

Makkelijk schaalbaar
U kunt gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen aansluiten op een telefooncentrale. Zo groeit een centrale mee met uw bedrijf.

Doorschakelen naar GSM
Oproepen kunnen ook doorgeschakeld worden naar externe nummers en GSM’s.

Ruime keuze aan opties
Zet uw telefooncentrale volledig naar uw hand door de opties te kiezen die nodig zijn voor uw bedrijf.
Bel goedkoper met een telefooncentrale