Offerte gevelrenovatie

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte gevelrenovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Gevelrenovatie voor een woning in Ranst
Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².
Gevel bekleden met leien in Sint-Katelijne-Waver
Wij zijn aan het verbouwen en zouden graag een prijsofferte ontvangen voor het bekleden van een zijgevel (ongeveer 174 m²) met leien op isolatie. Welke bijkomende informatie heeft u nog nodig om deze offerte op te stellen? Indien gewenst kan u hiervoor ook langskomen om het werk te bekijken.
Gevelrenovatie van aanbouw + volledig isoleren - regio Hemiksem
Wij zoeken iemand die de gevel van een aanbouw kan bekleden met Thermowood. Het is een bijgebouw achter de woning. De volledige buitengevel moet ook geïsoleerd worden. De woning zelf is reeds gerenoveerd.
Gevelrenovatie voor een woning in Kumtich
We hebben een huis gekocht dat geen spouw heeft en niet geïsoleerd is. Graag zouden we een vollledige gevelrenovatie (en isolatie) willen laten uitvoeren met architectonisch beton. Dit is voor de voor- en achtergevel, evenals een deel van de zijgevel. Het specifieke bouwjaar van de woning ken ik echter niet.
Gevelwerken zijgevel: dampscherm aanbrengen en isoleren gevel
Enkel isoleren van een zijgevel (10 cm) ,waarop een raamwerk bevestigd wordt voor leien Woning voor de jaren 50. in 1972 volledige verbouwd. Ook voorzien van een dampscherm. Gevels zijn in gewone baksteen, waarvan een stuk gecementeerd is geweest.
Gevelrenovatie nieuwbouwwoning in Lochristi
We zijn gestart met de bouw van onze nieuwe woning in Lochristi. De ruwbouw (snelbouw stenen) is zo goed als klaar. Midden januari start de aannemer met het plaatsen van de gevelsteen. We zijn op zoek naar een vakman die de LINIUS 033CL aluminium bekleding van Renson kan leveren. De bedoeling is om de gevelbekleding tegen, ten laatste, juni 2018 geplaatst te hebben.
Achtergevel hoeve isoleren en afwerken
Voor een hoeve: isoleren en afwerken achtergevel. Type afwerking is nog niet beslist, graag hadden we een afspraak gehad met een vertegenwoordiger om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Afmetingen van de achtergevel: 20m x 4m maar er zit wel een raam in van 9m x 2m50
Balkon en gevel renoveren na betonrot
Het balkon aan onze gevel dient volledig gerenoveerd te worden. Er is nu betonrot en de balustrade moet vervangen worden. Nadien bekleden van de gevel om de herstellingen te verbergen. Werk is eventueel te combineren met herstellen en waterdicht maken van de garagevloer (epoxybeton gebarsten door waterdruk?) onder het huis gelegen met nadien uitvlakken. Vrijstaande woning L-vorm en puntdaken
Gevelrenovatie voor een woning in Hamme
.Is een muur uit hout structuur die binnenin niet geïsoleerd is . Breedte +- 6m10 Hoogte +- 1m30. Dit is een muur die geschilderd is en die we van buiten wensen te isoleren. Woning van de jaren 70.
Gevelwerken in de regio Mechelen
Voor ons huis willen we gevelwerken laten doen. Halfopen huis, breedte 9m, bouwjaar 1943, soort van bekleding crepi of dergelijke. Wanneer is te bespreken.
Gevelrenovatie voor een woning in Moorsel
Ik zoek een offerte voor de gevels met crepi te isoleren. De woning is grofweg gebouwd in de jaren 50. Werken voor de zomer.
Gevelrenovatie voor een woning in Linden
Graag willen we tegen de gelijkvloerse achterbouw die een kroonlijsthoogte van 3m heeft ( plat Epdm dak) , isolatie van 6cm waartegen een gevelbekleding in lichtkleurige sidings met structuur geplaatst worden. In het totaal is het 41 vierkante meter gevel waarin wel een schuifraam en een deur staat die er dan nog afgaan. Er zijn 2 buizen van regenwateraflopen die dienen aangepast te worden en ook 2 verluchtingen (roosters) in de gevel.De buitengevels zijn reeds geïsoleerd in de spouw. Woning van de jaren 60 met achterbouw van 1975.
Gevelrenovatie voor een woning in Maaseik
Nieuwbouw opgetrokken in yton. Isolatie voor de 3 geles met 10cm pur of ander martiaal met zelfde waarde . Ook wens ik de gevel vervolgens te bekleden met witte leien aan de zijkant en achterkant en aan de voorkant met een geplakt rockpanel . Voorkant 25m2. totale oppervlakte +- 110m².
Gevelrenovatie voor een woning in Diepenbeek
Het gaat om een nieuwbouw project waarbij enkele delen van de gevel (gelijkvloers) met zwart aluminium willen bekleden.In totaal +/- 25m × 2,6m hoog = 65m². Dit op de zijgevel en de voorgevel. Momenteel zijn we bezig met de ruwbouw.
Gevelrenovatie voor een woning in Wilrijk
Zonnekant van het huis bestaande gevel bekleding in ceder planken, wat los aan het komen is door rot. Graag hadden we een duurzamere en ecologische oplossing, hout of houtcomposiet . En ook het vervangen van de dak oversteek in hetzelfde materiaal.
Gevelwerken in de regio Lokeren
Betreft een nieuwbouwwoning (vloeropp. +-270m² en volume +-1000m³) die bijna volledig zal bekleed worden met architectonische betonpanelen. Start februari 2018, vrijstaand huis(plannen zijn er).
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
T : Ik ben mede-eigenaar van een pand . Op de tweede verdieping hebben wij een naakte muur in cellenbeton die nooit werd afgewerkt door de aannemer van de verbouwing. Wat zou het kosten om deze muur te bekleden zodat hij met zekerheid waterdicht is. Ik kan mij in de dag wel vrijmaken indien u ter plaatse de muur wil bekijken. Er is een plat dak bij de buur op niveau 1, maar een stelling lijkt mij noodzakelijk. Muur is niet toegankelijk via de straat voor bvb via een kraan te werken. (tenzij u over drie verdiepingen kan) mvg
Gevelrenovatie voor een woning in Herselt
We zoeken een offerte voor het plaatsen van crepi. Dit is van een bijbouw. Deze bijbouw wordt nu gezet en eind volgende week is de ruwbouw klaar.
Gevelrenovatie voor een woning in Ninove
Oude gevel renoveren + raamdorpels, deurdorpels, grage dorpel. Dit gaat over het plaatsen van een nieuwe gevel steenstrrips of sierplaatser. 1957.
Gevelrenovatie voor een woning in Lissewege
Gevelreiniging van de voor en de achtergevel van een rijwoning. Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Dit is een gevelsteen met daarboven een ander types steen.
Gevelrenovatie voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het reinigen en voegen van de gevel. Halfopen woning. Dit deel is gebouwd in de jaren 70. Vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een halfopen woning. Ik zoek hier een offerte voor de voor en zijgevel die opnieuw moeten worden gevoegd en hersteld. Gebouw van 1930. Gevels in vrije gevelsteen.Gebouw heeft een jaar leeggestaan.
Gevelrenovatie voor een woning in Herent
Ik heb een vrijstaande woning met gevel in vrije gevelsteen. 8 jaar gelden zijn ze wel ooit geschilderd geweest. Ik zoek een offerte voor het reinigen van de gevel. Dit is een woning van 43 jaar oud. Mogelijk wel vochtproblemen in de gevel.
Gevelrenovatie voor een woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Halfopen woning in vrije gevelsteen. Ik wens de voorgevel en 1 zijgevel op te knappen . Dit zijn spouwmuren die geïsoleerd zijn. Ik wens de gevel op te knappen, bezetten en/of zandstralen. Oudere gevel van de jaren 50 die waarvan de voegen beginnen los te komen.
Gevelbekleding voor een gebouw in Bekkevoort
Voorgevel 50m² in lattenwerk, overige in planchetten. In totaal twee gevels van zo'n 180 m². Dit is voor een loods die nu wordt gebrukt als jeugdverblijf.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag