Offerte ecocheques

Stimuleer uw personeel met ecocheques

Ecocheques zijn een erg interessant extra-legaal voordeel, zowel voor u als voor uw werknemers:
  • Tot €250 netto per medewerker voor ecologische goederen en diensten
  • Volledig vrijgesteld van sociale lasten
  • Tot 46% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
Wilt u ook ecocheques geven aan uw personeel? Vul het formulier in en krijg meer informatie.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor ecocheques vergelijken

 
* 1. Voor hoeveel personen wenst u ecocheques?
 
 
* 2. Maakt u nu al gebruik van eco-cheques of maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte ecocheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ecocheques voor een bedrijf in Lennik
Ecocheques ter waarde van de extra bonus die voorzien is in pc 313. Het gaat over drie apothekers en een onderhoudspersoneel.
Ecocheques voor bedrijf te Brussel
Wij zijn met een 20-tal medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over ecocheques. Wij zijn gevestigd in Brussel. Wij hebben van ons sociaal secretariaat de verdeelsleutel voor dit jaar ontvangen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Ecocheques voor bedrijf in Brussel
Wij zijn met ruim 20 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over ecocheques. Wij zijn gevestigd in Brussel.
Ecocheques voor een bedrijf in Leuven
Graag een offerteaanvraag ecocheques voor 1 medewerker.
Ecocheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wens voor 1 persoon ecocheques aan te vragen is dat mogelijk? Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen.
Ecocheques voor personeelsleden van zakenkantoor, West-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij Edenred voor wat betreft het bestellen van onze ecocheques. Graag hadden we eens een voorstel van prijs gekregen voor het bestellen van ecocheques, dit voor 3 personen. Alvast bedankt.
Ecocheques voor personeelsleden, bvba in West-Vlaanderen
Ik ben zaakvoerder van een plaatsingsfirma voor de opbouw en afbraak van tenten. Ik had graag vanaf juni 2012 enkele arbeiders in dienst genomen alsook 1 bediende. Graag had ik nu al wat informatie ontvangen alsook een offerte omtrent het bestellen van ecocheques. Bedankt.
Informatieaanvraag ecocheques voor medewerkers, Limburg
Graag wat informatie alsook een prijsvoorstel voor ecocheques. In totaal een 15-tal medewerkers verdeeld onder twee verschillende firma's. Wij zijn geïnteresseerd in ecocheques naarmate het voordeliger zou worden voor het bedrijf. Alvast bedankt.
Ecocheques voor zaakvoerder, Oost-Vlaanderen
Ik had graag een voorstel gekregen met daarbij ook nog bijkomende informatie omtrent ecocheques. Graag had ik dit even willen bekijken met mijn boekhouder, eventueel om te zien als dat ook voor mij van toepassing kan zijn. Bedankt.
Informatieaanvraag ecocheques voor personeelsleden, West-Vlaanderen
Graag wat meer inlichtingen alsook een voorstel voor ecocheques. Wat houdt dit in, hoe werkt dat, wat is de kostprijs. Bedrijf telt in totaal 4 mensen waarvan 2 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Bedankt.
Ecocheques voor personeelsleden, Antwerpen
Graag informatie alsook een vrijblijvende offerte voor wat betreft ecocheques! In totaal 5 personeelsleden waarvan 1x 19u, 3x 24u en 1x 38u.Wat zijn de mogelijkheden; kostprijs, voor- en nadelen, ...? Bedankt.
Ecocheques voor kip aan 't spit-specialist' in West-Vlaanderen
Graag een voorstel via e-mail voor het bestellen van ecocheques. Wat zijn de voor/nadelen; kostprijs. Aantal personeelsleden: 3 man. Bedankt.
Ecocheques voor startende zaakvoerders, West-Vlaanderen
Wij zijn startende zaakvoerders die een hotel runnen met 23 kamers, Graag meer informatie omtrent de prijzen van ecocheques. Begin van activiteit: maart 2012. Met vriendelijke groet.
Ecocheques voor arbeiders, Antwerpen
Ik had graag een voorstel gekregen voor wat betreft ecocheques. Is het mogelijk mij uit te leggen wat het verschil is tussen maaltijdcheques en ecocheques. Hoeveel bedraagt de waarde van ecocheques? Is dit voordeliger voor arbeiders? Graag even bijkomende inlichtingen en prijsofferte. Bedankt.
Ecocheques voor bouwbedrijf in Zandhoven
Graag had ik willen weten indien eco - cheques en maaltijdcheques in mijn geval, fiscaal gezien interessant zou zijn. Graag even een idee van de kostprijs, voor en nadelen. 1 à 2 personen. Bedankt.
Ecocheques voor zaak in Gent
Voor 1 personeelslid zijn wij geïnteresseerd in een prijsofferte voor ecocheques en maaltijdcheques. Graag ook telefonisch contact. Bedankt.
Ecocheques voor bedrijf in Wilrijk
Graag uw offerte voor ecocheques voor 3 werknemers. Alvast bedankt.
Ecocheques bij Sodexo
Wij maken momenteel gebruik van ecocheques (Edenred). Graag hadden wij eens bekeken indien we kunnen overschakelen van ecocheques naar maaltijdcheques of indien we met eco cheques blijven werken. Schets van de situatie: 2 bedrijven met elk hun eigen zaakvoerder, het ene bedrijf telt zo'n 10-tal werknemers, het andere een 20-tal. In het totaal zijn we met zo'n 33-tal personen waarvan de zaakvoerders. Wel krijgen de verkopers geen ecocheques, enkel maar bedienden en zaakvoerder. Totaal: tussen de 5 en 20 mensen.
Ecocheques voor zaakvoerder en werknemers van bouwbedrijf, Dendermonde
Graag bij de maaltijdcheques ook informatie omtrent het bestellen van eco cheques. Kostprijs, voor en nadelen, voorwaarden. Graag cheques voor 4 personen waaronder mijzelf (zaakvoerder) en 3 werknemers. Bedankt.
Eco cheques voor zaakvoerder in As
Informatie over een nieuw sociaal secretariaat voor een EBVBA, nieuw op te richten. Geen personeel behalve de eigenaar/zaakvoerder zelf. Ik zit op dit moment in de fase van businessplan. Provincie Limburg. Bedankt.
Ecocheques voor werknemers van designbedrijf
Graag uw offerte voor ecocheques en electronische maaltijdcheques voor 5 werknemers.
Ecocheques voor personeel in Shilde
Graag uw offerte voor ecocheques voor 2 personen en informatie m.b.t. de elektronische maaltijdcheques. Wij maken reeds gebruik van papieren maaltijdcheques.
Ecocheques voor bedrijf in Kuurne
Ik zou graag gecontacteerd worden voor een afspraak om meer inlichtingen te krijgen over ecocheques (8 personen) en elektronische maaltijdcheques (4 personen).
Ecocheques voor personeel en zaakvoerder
Ik wil voor mijn 4 werknemers en mijzelf gebruik maken van ecocheques en/of maaltijdcheques. Ik zou graag telefonisch gecontacteerd worden voor een afspraak met iemand van uw kantoor, voor meer inlichtingen.
Ecocheque voor personeel
Graag uw prijzen voor het bekomen van ecocheques voor 2 personen. Daarbij ook informatie over het verschil met maaltijdcheques.

Ecocheques bestellen voor uw werknemers?

Ecocheques bestellen voor uw werknemers? In PC 200 bent u verplicht deze bestellen. Er bestaan ook wel alternatieven voor ecocheques in PC 200. Indien u toch kiest voor ecocheques zijn dit de voordelen:

Voordelig extralegaal voordeel
Ecocheques geven een zeer goed extralegaal voordeel zonder al te veel extra kosten.

€250 extra nettoloon
Uw werknemers krijgen elk jaar €250 extra koopkracht.

Vraag gratis offertes
Op zoek naar ecocheques voor uw werknemers? Vraag hier dan gratis offertes voor ecocheques.
Offertes aanvragen

Stimuleer uw personeel met ecocheques