Offerte database

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte database: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Databases, gegevensbanken
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Zwevenzele
We zoeken een offerte voor een database. Momenteel hebben we sterk verouderde database. We zoeken een database van architecten, interieurarchitecten bouwondernemers, bouwpromotoren en winkelinrichters. Dit is voor Nederlandstalige bedrijven in heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingactie.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database voor een Antwerps bedrijf in reclameborden
Wij zoeken bedrijven in de immosector in België. We verkopen reclameborden aan immomakelaars en willen een online marketing campagne opzetten.
Databases, gegevensbanken
West-Vlaanderen
Database van kledingwinkels in Vlaanderen gezocht
We willen een database kopen of huren van kledingwinkels in heel Vlaanderen. Het doel van de campagne is om enkele mailings te versturen.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database voor een juwelen- en horlogemerk
We zijn een juwelen- en horlogemerk en zouden graag een mailing uitsturen voor meer publiciteit. Ons bedrijf telt 13 werknemers en we zijn voornamelijk actief in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database evenement organisatoren gezocht
Ik ben opzoek naar een offerte voor een database. De doelgroep is voornamelijk organisatoren van evenement. Ik heb een artiestenbureau en ik wil mijn artiesten zoveel mogelijk boeken op evenementen.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankoop van een database te Antwerpen
We gaan binnenkort een vestiging openen voor financieel advies in Kampenhout (Antwerpen). Graag willen we een offerte voor een database met lokale ondernemers.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankoop/huren voor database te Mechelen
Ik wil een offerte voor een database. De doelgroep zijn b2b in de bouw. Het doel is het bekend maken van het bedrijf. Dit vooral in de regio: Antwerpen, Vlaams Brabant en Brussel.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankopen of huren van database te Mortsel
Ik wil een offerte voor een database met 50000 voor zowel in Vlaanderen als Wallonië, maar ook in het buitenland. Het doelgroep moet voornamelijk dames tussen de 28-55 zijn.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankoop of huren van een database te Wilrijk
Ik wil een offerte voor een database kopen. Wij hebben als doelgroep winkels met schoolartikelen en cadeaus enzovoorts. Het is voor het bekend maken van een webshop. Dit zou voor in heel België moeten zijn en de buurlanden.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Aankopen of huren van database te Dendermonde
Ik wil een database van zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een bedrijf die elektrische laadpunten maken De bedoeling van de database is voornamelijk het bekend maken van het bedrijf.
Databases, gegevensbanken
Vlaams Brabant
Aankopen van een database te Halle
Wij zijn opzoek met een database met als doelgroep : productiebedrijven. Het doel is voornamelijk automatisatie en installatie te verkopen. Dit in heel BelgiË.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Stabroek
Ik wil een database kopen met als doelgroep verschillende bedrijven in de omgeving van Antwerpen. Het is voor een Bistro bedrijf. We zouden het bedrijf bekend willen maken.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Aankoop van database te Gent
Ik zoek een offerte voor het aankopen of huren van een database. De doelgroepen zijn voornamelijk: immo kantoren, rust huizen, notarissen en opslag bedrijven. Dit in de omgeving Oost-Vlaanderen.
Databases, gegevensbanken
West-Vlaanderen
Database kopen of huren te Oostende
Ik wil een offerte voor het kopen of huren van een database. De doelgroepen zijn horeca en bierhandelaars. Wij zijn een bedrijf die Cava verkopen vanuit Spanje en zouden hiervoor een campagne willen.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Database te huur te De Pinte
Het doelgroep van de campagne is vrouwen tussen de leeftijd van 25-45 die geïnteresseerd zijn in fashion. De bedoeling is dat we mensen informeren over onze webshop in heel België.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database huren te Turnhout
Ik wil een offerte voor het huren van een database. De doelgroep van mijn database zijn 50-plussers in de regio Zottegem. Het is voor een campagne.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Database te Wondelgem
Ik ben opzoek naar een offerte voor het aankopen van een database. Het doelgroep zijn de beslissers op een HR afdeling van bedrijven met dan 100 werknemers.
Databases, gegevensbanken
Limburg
Aankopen of huren van een database in Zonhoven
Ik wil een offerte voor een database. Het doelgroep zijn particulieren. Dit willen wij uitbreiden in heel België, maar eerst wensen wij een test in een provincie.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankoop van database te Bonheiden
De doelgroep zijn horecazaken. We zijn een bedrijf dat actief is in de horecasector. We verpakken koekjes per stuk. We willen het bedrijf promoten. Dit is voornamelijk in Vlaanderen.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Aankopen of huren van een database te Turnhout
De doelgroep van mijn database is elektro installateurs. Het doel is een mailing. Dit zal voornamelijk zijn in de regio Antwerpen en Limburg.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Aankopen database te Sint-Niklaas
Wij zijn opzoek naar een database met mensen die werken in de grondwerken, landbouw en wegenbouw. De bedoeling is dat wij deze personen opnemen in de mailing zodat wij hun op de hoogte brengen van onze veilingen. Wij zijn actief in heel België, Nederland en Frankrijk.
Databases, gegevensbanken
Vlaams Brabant
Aankoop of huren van een database voor een bedrijf
De doelgroep voor onze database zijn voornamelijk: marketing verantwoordelijke en CEO's. Het doel van de campagne is de bekendmaking van het bedrijf. Dit is in regio Brussel zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Databases, gegevensbanken
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf in Meerbeek
Dit is voor een database voor bedrijven van kmo's tussen 50-200 medewerkers. We zijn actief over heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingsactie. Wijzelf zijn actief in de reclamesector.
Databases, gegevensbanken
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem
Ik zoek een offerte voor database voor een projectontwikkelaar. We wensen mensen te contacteren vanaf 50.000€ Dit over heel belgië , voornamelijk Nederlandstalig. We wensen zowel een call als mailingsactie.
Databases, gegevensbanken
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een offerte voor een database voor kmo's tot bedrijven met 50 werknemers. Dit voor provincie Antwerpen. Wijzelf zijn actief in bedrijfsconsultancy en deze database zal dienen voor een mailingsactie.

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 

Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs