Offerte betaalterminal

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
We hebben reeds een kassasysteem en zoeken een betaalterminal voor zowel op de toog als in de zaak. Dit wordt een horecazaak die start eind augustus.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor dierenartsenpraktijk in Reet
Onze dierenartsenpraktijk zoekt een betaalterminal, zodat de klanten met hun bankkaart kunnen betalen. In de praktijk zelf is er wifi voorzien. Indien mogelijk mag de offerte per mail verstuurd worden.
Betaalterminal
Antwerpen
Horecazaak uit Ekeren zoekt betaalterminal
Ik zoek offertes voor een betaalterminal. Het toestel zal geplaatst worden in een horecazaak die binnenkort van start gaat.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Toonbankterminal voor dokterspraktijk in Kortrijk
We zoeken een toonbankterminal voor in het secretariaat van onze dokterspraktijk. Dit mogen zowel huur- als aankoopoffertes zijn. Nu kunnen de mensen enkel met Bancontact betalen.
Betaalterminal
Antwerpen
Offerte gezocht voor nieuwe betaalterminal
Ons bedrijf zit momenteel bij Keyware, maar ik ben het niet eens met de prijs en zoek een offerte voor een nieuwe betaalterminal. Momenteel hebben we een vaste terminal, aangesloten op de internetlijn. Het is voor zowel bank- als kredietkaarten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Offerte vaste betaalterminal in Wondelgem
Momenteel zijn we in het bezit van een toestel van Atos. Wij wensen echter de prijzen te vergelijken en wensen offertes voor een nieuwe betaalterminal. Wij aanvaarden zowel bankkaarten als elektronische maaltijdcheques. Een vaste-en draadloze lijn zijn reeds voorzien. Graag ontvagen we een prijsofferte voor zowel de aankoop als de huur van een toonbankterminal.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Affligem
Dit is voor een slagerij/groentenwinkel. Aansluiting op een telefoonlijn en wifi. Gebruik van enkele bankkaarten. Nu enkel een kassasysteem.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Brasschaat
Dit is een betaalterminal voor een bruidswinkel. Gebruik enkel van bankkaarten. Betaalterminal voor ofwel telefoonlijn of wifi.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal te Turnhout
Ik wil een betaalterminal plaatsen in een detailhandel. Er is wifi in de zaak aanwezig. Ik zou graag het verschil van prijs willen weten tussen bankkaart en bankkaart+visa kaart.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf te Gent
We zoeken een mobiele of toonbankterminal voor de winkel/of verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is hier.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte van een betaalterminal . Ik ben dagbladhandel. aanlsuiting enkel op wife. Gebruik van enkel bankkaarten. Dit is volledige nieuw project.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Ieper
Ik zoek een betaalterminal voor aan de kassa voor een winkel. Nu hebben we een betaalterminal van ccv . Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor zowel binnenlands en buitenlandse kaarten, visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal gezocht in Ninove
Geachte, Als dieetwinkel zoek ik een betaalterminal. Hier is een vaste lijn en internet aanwezig. Kan u mij benaderen tijdens de kantooruren voor het maken van een mooie offerte in de wetenschap dat Maestro voldoende is. Alvast bedankt.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Eeklo
ik zoek een offerte voor een betaalterminal van enkel in de dansschool. Hier is wifi voorzien. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Halen
Ik doe vooral herstellingen van wagens. Nu ben ik op zoek naar een offerte voor een betaalterminal die ik ook onderweg kan meenemen. Gebruik van zowel bank, krediet als visakaarten .
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een toonbankterminal of via smartphone voor in het pand. Nu heb ik Xenta (Atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via aparte lijn.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor in de praktijk zelf te gebruiken. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Ik wens enkel gebruik te maken van bankkaarten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een nieuwe betaalterminal. Dit mag een toonbankmodel zijn. Gebruik van enkel bankkaarten. Er is wifi voorzien. Graag zowel een huur en aankoopofferte.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Terminal voor bloemenzaak
We gaan na de zomer van start met een bloemen- en decoratiewinkel en zijn alles nu aan het voorberieden. Daarom nu reeds op zoek naar een toonbankterminal voor kaartbetaling. Kopen of huren, geen idee, graag advies.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Oostende
Ik zoek een betaalterminal, mobiele terminal ook voor op de baan. Nu nog geen aanwezig. Huur/kopen mag beide in de offerte. Bancontact, visa, mastercard. Tupperware consulent, zelfstandig in bijberoep. BTW nr is in aanvraag.
Betaalterminal
Limburg
Toonbankterminal voor de regio Neerpelt
Ik zoek een toonbankterminal, momenteel heb ik een Worldline. Een prijsvergelijking wens ik te doen, huren/kopen hangt van de prijs af. Bankcontact, visa Voor een winkel van designhandel (kleinhandel)
Betaalterminal
Limburg
Toonbankterminal voor de regio Alken
Ik wens een toonbankterminal, huren/kopen hangt van de prijs. Momenteel hebben we een Worldline. Ik wens een prijsvergelijking voor mijn krantenwinkel. Alleen bankcontact.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Toonbankterminal voor de regio Oostduinkerke
Ik zoek een toonbankterminal, momenteel heb ik er 1 van Atos en ik wens een prijsvergelijking tegenover hun. Liefst voor te huren, voor bankcontact,visa,... Voor een bio/natuurwinkel.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor de regio Wijnegem
Ik wens een toonbankterminal, ik heb er nu nog geen. Huren/kopen hangt van de prijs af. Internet en vaste lijn aanwezig, soorten kaarten hangt ook van de prijs. Voor in een pittazaak (restaurant).
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor de regio Hoboken
We zoeken een toonbankterminal (vast) voor bankkaarten en eventueel kreddietkaarten. Ik ben huisarts en heb dit nodig want momenteel is er nog geen. We hebben een internet voor de aansluiting.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak