Nieuwe website

Ontvang gratis offertes van ervaren webdesigners

Uw website is het online gezicht van uw bedrijf en dat moet er goed uitzien. Een professionele webdesigner zorgt voor:
  • Mooie uitstraling
  • Gebruiksvriendelijke site
  • Hoge score op Google
Interesse? Wij contacteren ervaren webdesigners die u een gratis offerte op uw maat bezorgen.


Offertes aanvragen

Ik zoek een webdesigner

 
* 1. Wat wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw geschat budget?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Nieuwe website: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Nieuwe website voor horecazaak | Rumst
Ik wil een nieuwe website voor een horecazaak in opstart. Het zou een infosite moeten worden met vooral promoties en suggesties. Graag de mogelijkheid om zelf aan te passen. De zaak start in augustus.
Website voor een crèche vernieuwen, Wuustwezel
We zouden onze website willen laten vernieuwen: http://minicrechederegenboog.be/. Onze huidige site is sterk verouderd en we zouden graag eens horen wat er beter kan.
Website voor een transportbedrijf in Sint-Niklaas
Voor ons transportbedrijf zoeken we een offerte voor een nieuwe website. Deze website zal gebruikt worden om afspraken te maken en offertes door te sturen.
Nieuwe website laten maken
Ik wil een nieuwe website laten maken. Dit is voor een herstelbedrijf voor voertuigen. De website zal voornamelijk informatief zijn.
Nieuwe website voor een zaak in Merchtem
Voor mijn zaak wil ik een nieuwe website. Ik maak een maandelijks magazine dat ik ook online wil zetten, geen webshop. De hoofdzetel is in Nieuwpoort.
Webdesigner voor een bedrijf in Diegem
We zoeken een offerte voor nieuwe website op te maken. Dit is voor een b2b. Dit wordt een informatieve website waarop mensen zelf kunnen reserveren of informatie achter laten. Momenteel zijn we enkel aangesloten bij booking.com
Webdesign te Antwerpen
Ik heb op dit moment een website, maar ik zou graag willen bespreken wat ik zou moeten veranderen zodat de website/bedrijf meer succes heeft.
Webdesign voor een zaak te Hever
Graag een andere site voor mijn zaak. Huidige is verouderd, http://www.vdezconstruct.be/ Geen idee van budget.
Webdesign voor een zaak te Wingene
Ik zoek een nieuwe site voor mijn zaak. Vertaling, juridische bijstand, advies doe ik, wanneer online is nog te doen.
Webdesigner voor een bedrijf in Zottegem
Ik zoek een offerte voor maken van een nieuwe website. Ik zou graag het vergelijk maken tussen een webiste en een webshop. Graag had ik, indien mogelijk, ook een afspraak met jullie verkregen om deze website op te maken. Bedoeling is deze zo snel mogelijk online te laten gaan. Ikzelf ben actief in de sanitair.
Webdesign voor een zaak te Meerhout
Graag een nieuwe site voor mijn zaak. Ik ben zelfstandig, ik maak ramen en deuren, termijn online is nog open. Vooral foto's mogen er op.
Webdesigner voor een bedrijf in Berchtem
Ik zoek een offerte voor een uitgeverij. Dit combinatie van webshop (met overschrijving) en een informatieve website. Website mag interactief zijn. Website online tussen de 3-6 maanden.
Webdesign voor een zaak te Arendonk
We zoeken een nieuwe site voor de zaak. Dit is een piercing en tattoozaak, webshop komt er ook nog bij, wanneer is nog aan de budget.
Webdesigner voor een bedrijf in Schoten
Dit is voor het aanmaken van een nieuwe website die interactief moet zijn. Onderhoud en updaten moeten door mezelf worden gedaan. De site zelf moet online gaan binnen 2-3 maanden.
Webdesign te Aalst
Wij willen een informatieve website laten maken voor ons bedrijf. Op dit moment bestaat de URL al. Het gaat namelijk om de URL: www.kompassklub.be. Op de website zouden wij muziek willen streamen. Op dit moment hebben wij alleen een welkomstpagina.
webdesigner voor een bedrijf in Scherpenheuvel-Zichem
Ik zoek een offerte voor een webdesigner Dus ik zoek een offerte voor een nieuwe informatieve website. Deze is b2b gericht en bedoeld zijn met opt in voor email en nieuw letter. Voorkeur voor codering. Website moet zo spoedig mogelijk open staan. Ook zoek ik iemand voor me verder te helpen in grafische ontwerpen.
Webdesign voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een website voor mijn advocatenkantoor. Ik heb 2 kantoren (Antwerpen en Oost-Vlaanderen), vooral contactbereik is belangrijk en hoge ranking. Graag ook iets dat ik zelf kan aanpassen.
Webdesigner voor een bedrijf in Liedekerke
Ik wens een nieuwe website te laten opmaken. Dit is een combinatie van een informatieve website en blog. Ik moet hem zelf op elk moment willen aanpassen en artikels . onderhoud wordt ook door mezelf voorzien. Opstarten na de zomer van dit jaar.
Webdesign voor een bedrijf in Leuven
Ik zoek een nieuwe website voor een kapperszaak. Ik zoek een interactieve website die ik zelf kan updaten en aanpassen. Geen voorkeur voor het te gebruiken programma. Deze nieuwe site moet begin 2017 online komen.

Een mooi bedrijf verdient een mooie website

De website is het online gezicht van uw bedrijf. Ziet die er nu oud en slordig uit? Of bestaat ze gewoon niet? Hoog tijd om eens met onze webdesigners te praten. Beschrijf hen uw ideale website en zij werken een gratis offerte op maat voor u uit. Snel, gratis en volledig vrijblijvend!

Mooi bedrijf = mooie website
Wie een succesvolle zaak wil, moet ook online klanten aantrekken. En dat gaat onmogelijk met een oubollige en ongebruiksvriendelijke website. Geef uw bedrijf de website die het verdient!

Snel gevonden ...
Een mooie website is belangrijk, maar minstens even belangrijk is de vindbaarheid van uw site. Onze webdesigners zorgen voor een SEO geoptimaliseerde website, zodat u binnen de kortste keren op nummer 1 op Google te vinden bent.

... en gebruiksvriendelijk!
Een mooie website: check. Een hoge notering op Google: check. Er rest dan nog één stap: de nieuwe bezoekers overtuigen van uw dienst of product. Daarom is het erg belangrijk dat u een gebruiksvriendelijke website heeft, waar bezoekers snel alle antwoorden op hun vragen vinden.
Ik wil offertes voor webdesign vergelijken