Nespresso koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Nespresso koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf te Heusden
Voor de zaak/winkel wensen we een koffiemachine. 50 tassen per dag ongeveer, om te huren, mag oploskoffie zijn. Kan met betaalfunctie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik heb een kantoorruimte waar ik boven woon. We werken hier let 6 medewerkers. Naast deze medewerkers zou ik deze automaat ook gebruiken voor privé en bezoek van klanten. Ik schacht dat dit een maximum ban 20 mensen per dag zal zijn.
Koffiemachien voor een fitnesscentrum in Turnhout
Deze automaat zal gebruikt worden door de bezoekers van mijn fitness. Deze zal vrij in gebruik zijn. Is het ook mogelijk een aparte offerte op te maken voor huur van bekers, roerstokjes enz...
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
We hebben reeds 1 koffiemachine maar zouden op onze nieuwe locatie graag 2 nieuwe apparaten zetten. Deze moeten volledig vrij zijn in gebruik en enkel koffie en espresso aanbieden. We zijn momenteel met 40 bedienden op kantoor en verbruiken tussen de 1-1.5kg koffie dagelijks. Eventueel ben ik ook van plan om een automaat voor andere warme dranken te plaatsen, capuchino, warme choco , thee , ... voor personeel en klanten. Deze zou echter wel met een muntinworp moeten werken.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
U mag zich bij het opmaken van de offerte richten op 15 tot 20 personen. Onze voorkeur gaat uit naar aan machine die werkt met bonen, maar u mag ook andere modellen aanbevelen.
Koffiemachine voor carwash in Oost-Vlaanderen
Ruw geschat zullen per dag zo'n twintig mensen de koffieautomaat benuttigen. Ik zou de automaat zelf willen aankopen en dan zorgen voor de bevoorading en onderhoud.
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 5à9 personen. Een goeie koffiemachine met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte.
Vrijblijvend offerteaanvraag voor koffiemachine, krantenwinkel in Limburg
Ik had graag even een vrijblijvend voorstel gekregen voor een koffiemachine of warme drankautomaat, dit voor onze krantenwinkel. Enkele maanden geleden is er iemand langsgekomen in de winkel, deze heeft mij dan een koffiemachine aangeboden, ik heb dan ook mijn akkoord gegeven maar 8 maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koffiemachine voor bvba in Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een handige koffiemachine met lekkere koffie, dit voor een 4 à 5-tal personen. Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Limburg
Graag een voorstel voor de huur + onderhoud van een koffiemachine. Graag geen verplichting maar optie afname producten. Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsofferte voor een nieuwe koffiemachine. Momenteel schenken wij zo'n 100 à 150-tal kopjes per dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine met bonen, Antwerpen
Graag een offerte voor een koffiemachine met bonen, zonder wateraansluiting en gemakkelijk in onderhoud. Bedankt.
Professioneel Nespresso toestel
Graag offerte voor plaatsing professioneel Nespresso toestel ter vervanging van ons particulier toestel.
Koffiemachine voor communicatie kantoor
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een nespresso koffiemachine. Wat zijn de diverse mogelijkheden/prijzen/ ... Alvast bedankt.
Koffiemachine voor bank kantoor
Wij overwegen de aankoop van een koffiemachine. Is het mogelijk ons een vrijblijvende offerte te bezorgen met daarbij ook de nodige inlichtingen omtrent mogelijkheden, e.d. Alvast bedankt voor de snelle prijsopgave.
Nespresso machine voor kantoren in Antwerpen
2 kantoren, 6 gebruikers en 20+ gebruikers. Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een nespresso koffiemachine, andere mogelijkheden eventueel? Graag alle opties mogelijk. Alvast bedankt.
Koffiemachines voor vergaderzaal en directiekantoor
Graag een offerte voor 2 kleine toestellen voor in de vergaderzaal en directiekantoor. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik maken van de machines.
Nespresso toestel voor vergaderruimte
Graag een prijsofferte voor een nespresso-toestel als extra service in 3 vergaderruimtes. Bedankt voor de snelle prijsopgave.
Koffieautomaat voor bedrijf in St. Martens
Een koffiemachine voor wanneer klanten komen. Wij hebben professionele toestellen van MAES staan, maar willen graag even vergelijken. Het gaat over toestellen voor 20 tot 49 personen.
Kennismakingsbox Nespresso
Graag hadden wij inlichtingen ontvangen omtrent die kennismakingsbox dat jullie aanbieden. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Nespresso machine voor nieuw kantoorruimte
We hebben een nieuw kantoorruimte in beslag genomen en wensen hier ook een kop koffie te drinken. Momenteel hebben we onze Nespresso Machine van Delongi mee naar het kantoor genomen, mijn man is dan ook een Nespresso fan. Maar dit wil zeggen dat er thuis geen koffie meer is! Vandaar willen we eens bekijken wat de mogelijkheden zijn. Graag uw prijsopgaves. Bedankt.
Warme drankenautomaat voor medewerkers
Graag een prijsofferte voor een warme dranken automaat voor onze medewerkers. Alvast bedankt.
Kleine Nespresso machientje voor kantoor in Oostende
Graag een kleine efficiënte Nespresso koffiemachine, dit voor een kleine 10-tal gebruikers. Is het mogelijk mij dit via e-mail te bezorgen. Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Neerpelt, provincie Limburg
Graag een offerte voor een machine waar ook melk mee verwerkt kan worden. Vast: 4 personen + een groot aantal bezoekers/dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine voor B&B
Graag een offerte voor een kleine automatische koffiemachine voor een B1B. Tussen de 20 en 30 mensen per dag. Alvast bedankt.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.