Multifunctioneel kopieermachine

De voordelen van een nieuwe kopieermachine

Een kopieermachine is onmisbaar op elk kantoor. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Wij brengen u in contact met verschillende leveranciers van kopieermachines. Zo kunt u de prijzen vergelijken en vrijblijvend kiezen of u ingaat op een voorstel. Offertes aanvragen

Ik zoek een nieuwe kopieermachine

 
* 1. Welk type kopieerapparaat wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw totaal budget voor de huur of aankoop van het kopieerapparaat?
 
 
* 3. Hoeveel kopies of afdrukken doet u dagelijks?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Multifunctioneel kopieermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Kopieermachine voor een bedrijf in Gent
Graag had ik een offerte verkregen voor een toestel dat met verschillende computers connectie kan aanmaken. Bij voorkeur een aankoopofferte. Toestel moet kunnen kopiëren, printen en scannen. Voldoende met enkel a4 en een papierlade.
Kopieermachine voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een alleenstaand model dat connectie kan maken met alle laptops. Voorkeur voor huur maar we staan open voor alle opties. Secure printen is heel belangrijk. Vervangen van een ouder toestel.
Kopieermachine voor een bedrijf in Lummen
We zoeken zowel een huur als aankoop offerte voor een Kopieerapparaat dqt ook kqn scannen en printen. Toestel miet zeker met a3 werken voor de plannen. Eventueel een tafelmodel.
Kopieermachine voor een bedrijf in Tielt
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel voor printen , faxen , scannen en kopiëren. +- 4700 kopies per maand. Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we een zerox maar we zoeken nu een nieuw toestel. Zeker nieten, perfoeren , a3 en a4.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lede
We zoeken een ander toestel voor in het kantoor. Nu 2 toestellen van Canon, mag kleur bij ook fax bij, huur:kopen mag beide in de offerte. 4 lade's zijn er.
Kopieerapparaat voor een bedrijf in zoutleeuw
Graag zowel een huur en aankoopofferte voor een multifunctioneel kopieermachine. Alleenstaand model met fax, printen, scannen , kopiëren en ook a3 en a4 en zeker ook kleur en zwart wit.
Kopieermachine voor een bedrijf in Hasselt
Ik zoek een alleenstaand toestel aan te sluiten op 4 teostel. Draadloze connectie is noodzakelijk. A3 kunnen afdrukken. Ik denk rond de 50 kopies per dag , eventueel minder. Ook op toestel zelf kunnen mailen. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop. Nu een zelf aangekocht printer .
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Tienen
Voor de zaak zoek ik een kopieertoestel (fax moet er niet zijn). Liefst iets met meerdere's lade's, huur/kopen mag beide in de offerte, nu nog geen toestel. Bekabeling is voorzien.
Kopieermachine te Sint-Niklaas
Graag een offerte voor een kopieermachine. Er wordt zowel kleur en zwart/wit geprint. We wensen zowel a4 als a3 formaat.
Kopieermachine voor een bedrijf in Wingene
ik heb nu een Ricoh MPC2050. Ik zoek een vergelijkbaar multifunctioneel toestel met twee laden en faxmodule. Graag zowel een huur als aankoop offerte. +-500 zwart wit afdrukken en zo'n 300 kleur afdrukken per maand.
Kopieermachine voor een bedrijf in Haach-Wakkerzzl
Ik zoek een toestel dat kan kopiëren en printen. Liefst een alleenstaand model. Aansluiting van enkel een computer. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Vaak ook kopiëren van usb sticks en andere. A3 zeker nodig.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lier
Ik wens een multi. kopieerapparaat voor het bedrijf. Liefst voor aankoop, +10000 kopies/prints per maand. Nu een Lexmark( via Digit-office), één lade, kleur, recto-verso.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lokeren
Ik wens een multifunctioneel toestel voor het bedrijf. Nu een simpel thuisgebruiktoestel. Goede feeder, recto-verso, kleur, en meerdere lades is belangrijk. Budget is te bekijken.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Wondelgem
Ik zoek een ander multifunctioneel toestel voor ons bedrijf. Nu hebben we een Kyocera Mita toestel(kapot), voor een aankoop. Geen onderhoudscontract, ook een offerte voor een simpel toestel.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Maldegem
Ik zoek een kopieerapparaat voor onze zaak. Toestel moet kunnen kopieren/printen/scannen ook meerdere lade's, recto verso, ook kleur. Huur/kopen mag beide in de offerte, bekabeling zou er zijn.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Keerbergen
Ik zoek een kopieermachine voor mijn zaak in oprichting (start 23 mei). Liefst om te huren, ook graag draadloos, lade A3, recto-verso en onderhoudscontract.
Kopieerapparaat voor bedrijf in de regio Antwerpen
Ik wens een toestel voor onze vereniging. Huur/aankoop hangt van de prijs. Recto-verso, nieten, meerdere lade's A3 en A4 formaat mag er allemaal inzitten.
Kopieermachine voor een bedrijf in Zaventem
Ik ben op zoek naar een multifunctioneel kopieermachine dat ook kan scannen en printen. Deze zal moeten worden aangesloten op 1 computer. Gebruik van zwart/wit en kleur maar wel enkel in a4. Graag een prijsofferte voor aankopen van dergelijk toestel.
Kopieermachine voor een School in zwijndrecht
Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we twee rico apparaten die we huren, nu wensen met andere leveranciers een vergelijk te maken. Twee vrij grote toestellen voor een school . We zoeken automatten die kunnen scannen, kopiëren en printen. Draadloos systeem zodat verschillende computers hiermee verbinding kunnen maken. Vooral a4 soms a3.
Kopieermachine voor een bedrijf in Brussel
We zoeken zowel een offerte voor 1 groter apparaat en een aantal kleinere tafelmodellen. Budget en aantal zullen bepaald worden aan de hand van deze prijsofferte. Graag enkel huuroffertes. Het grote toestel moet multifunctioneel zijn, dubbel kunnen scannen en uiteraard toegang hebben tot netwerk en email. Sorteerlade is handig maar voor de rest geen nodeloze opties. De kleiner modellen dienen laserprinters te zijn met zowel kleur als zwart/wit en uiteraard ook toegang tot netwerk en email.
Kopieermachine offerte voor organisatie in Dilbeek
Kopieermachine voor een kinderdagverblijf te Dilbeek. Willen zowel A3 als A4. We hebben nu een Samsung maar deze is aan vervanging toe. Geen idee van budget.
Multifunctionele kopieermachine voor een bedrijf in Bringen-Koersel
Vroeger hoorde we bij de overheidsdienst, nu zijn we zelfstandig. Dus moeten we op de centjes letten. We hebben een Konika toestel staan op lease en betalen hiervoor €1000,- per jaar. Voor prints etc. Afdrukken hebben we 41000 per jaar. Graag offertes van een multifunctionele kopieermachine op A3 en A4, kleur en zwart-wit.
Kopieermachine voor een bedrijf in Hobokken
Ik open een zaak waar ik zou willen kopiëren voor klanten. normaal gezien starten we in februari. Ik zoek nu een offerte voor een multifunctioneel toestel, dat snel en efficiënt grote aantallen kan kopiëren, ook via aansluiting computer printen. Graag zowel een aankoop als huurofferte.
offerte voor kopiermachine voor transportbedrijf te Antwerpen
Beste, Wij zijn als transportbedrijf opzoek naar een nieuw kopieerapparaat. Ik doe dagelijks een 50 afdrukken. Kunnen jullie mij contacteren voor een opmaat gemaakte offerte. Alvast bedankt Stefan Kleuren-kopiermachine
Kopieermachine voor een bvba in Antwerpen
Ik wens een systeem om dubbelzijdig te kopiëren en scannen. Ook het scannen en kopiëren van verschillende formaten moeten nodig zijn. Graag voor dit multifunctioneel toestel zowel een aankoop als een huurofferte. U mag in optie ook de mogelijkheid tot full service zetten, aanvulling van inkt en onderhoud.
Op zoek naar een nieuwe kopieermachine?