Multifunctioneel kopieermachine

Vind de kopieermachine op maat van uw bedrijf

Een kopieermachine is onmisbaar op elk kantoor. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Wij brengen u in contact met verschillende leveranciers van kopieermachines. Zo kunt u de prijzen vergelijken en vrijblijvend kiezen of u ingaat op een voorstel.

Offertes aanvragen

Ik zoek een nieuwe kopieermachine

 
* 1. Welk type kopieerapparaat wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw totaal budget voor de huur of aankoop van het kopieerapparaat?
 
 
* 3. Hoeveel kopies of afdrukken doet u dagelijks?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Multifunctioneel kopieermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Machine multifonctions pour entreprise à Bruxelles 1000
Devis pour une machine multifonctions pour notre entreprise à Bruxelles. Pourriez vous nous remettre une offre de prix afin que nous puissions l'examiner? N'hésitez pas à nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Kopieermachine voor een bedrijf in Oosterzele
Momenteel huren wij een toestel. We zoeken nu een vergelijkbaar toestel. Dit is een vrijstaand model die connectie kan maken met alle computers, usb, 4 lades. Printen, scannen naar mail en kopie, kopiëren en faxen. Ook a4 en a3. Graag een huurofferte.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Borgerhout
We zoeken een nieuw toestel voor onze VZW. Ook scannen, meerdere lade's, geen kleur. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Kopieermachine voor een bedrijf in Gent
Graag had ik een offerte verkregen voor een toestel dat met verschillende computers connectie kan aanmaken. Bij voorkeur een aankoopofferte. Toestel moet kunnen kopiëren, printen en scannen. Voldoende met enkel a4 en een papierlade.
Kopieermachine te Schoten
Dit is voor een multifunctionele toestel. Er worden dagelijks meer dan 250 afdrukken gemaakt. Het gaat om zowel zwart/wit als kleur.
Kopieermachine voor een bedrijf in Lier
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel dat connectie moet maken met een 25-tal computers op een kantoor. Dit is voor een kantoor te starten in de eerste maanden van 2018.
Kopieermachine voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een alleenstaand model dat connectie kan maken met alle laptops. Voorkeur voor huur maar we staan open voor alle opties. Secure printen is heel belangrijk. Vervangen van een ouder toestel.
Kopieermachine voor een bedrijf in Lummen
We zoeken zowel een huur als aankoop offerte voor een Kopieerapparaat dqt ook kqn scannen en printen. Toestel miet zeker met a3 werken voor de plannen. Eventueel een tafelmodel.
Kopieermachine voor een bedrijf in Aalst
Ik zoek een huur of aankoopofferte voor een multifunctioneel kopieermachine vergelijkbaar met het type ricoh 2232c.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Zele
We zoeken een ander kopieertoestel voor in de zaak. Nu een Canon, met A3 en A4 lade + feeder en kleur. Onderhoudscontract mag in de offerte.
Kopieermachine voor een bedrijf in Tielt
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel voor printen , faxen , scannen en kopiëren. +- 4700 kopies per maand. Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we een zerox maar we zoeken nu een nieuw toestel. Zeker nieten, perfoeren , a3 en a4.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lede
We zoeken een ander toestel voor in het kantoor. Nu 2 toestellen van Canon, mag kleur bij ook fax bij, huur:kopen mag beide in de offerte. 4 lade's zijn er.
Kopieermachine te Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een multifunctionele kopieermachine. Dagelijks maak ik ongeveer 50 tot 200 afdrukken. Dit is in zowel zwart/wit als kleur.
Kopieermachine te Westerlo
Ik ben opzoek naar een offerte voor een multifunctionele toestel. We printen voornamelijk in zwart/wit, maar ook in kleur. Het gaat om de formaat A3 en A4.
Kopieermachine voor een bedrijf in Veurne
We zoeken een offerte voor een alleenstaand model. A3 en A4 zijn zeker nodig. Kleur is nodig . Kopiëren , printen en scannen. Graag een huur of leasing offerte.
Kopieerapparaat voor een bedrijf in zoutleeuw
Graag zowel een huur en aankoopofferte voor een multifunctioneel kopieermachine. Alleenstaand model met fax, printen, scannen , kopiëren en ook a3 en a4 en zeker ook kleur en zwart wit.
Kopieermachine voor een bedrijf in Nieuwpoort
We zoeken een offerte voor een nieuwe kopieermachine. Dit ter vergelijking met huidige offerte. Graag een huurofferte. Nu gebruiken we faxen, scannen, Kopiëren, printen over twee apparaat. Liefst een bureaumodel. Kleur en twee apparte lades zijn zeker nodig,, alsook
Kopieermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een kopieermachine voor te printen faxen scannen en kopiëren. Ook moet dit kunnen printen in kleur en zwart wit en ook a3. Voorkeur voor leasing.
Kopieermachines voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte Multifunctioneel toestel voor te printen, scannen en kopiëren. Dit toestel moet worden aangesloten op een computer. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We hebben zeker meerder papierlades.
Kopieermachine te Wilrijk
Ik ben opzoek naar een offerte voor een multifunctionele toestel. Dagelijks maken wij meer dan 50 afdrukken hiervan is 1/10 kleur. Ik zou het toestel graag willen leasen.
Kopieermachine voor een bedrijf in Herselt
Graag een aankoopofferte . Losstaand model die met verschillende computers computers contact moet maken. Zeker ook kunnen werken met a3 en een multifunctioneel model.
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Beselare
Ik wens een andere kopieerapparaat voor het bedrijf. Nu een Brother, fax zit er ook in, ook kleur en recto-verso en A3 mag erbij. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Kopieermachine te Meer
Ik wil een offerte voor een kopieermachine. Het gaat in totaal om ongeveer 100 afdrukken per dag. De afdrukken worden voornamelijk in het zwart/wit gemaakt.
Kopieermachine voor een bedrijf in Hasselt
Ik zoek een alleenstaand toestel aan te sluiten op 4 teostel. Draadloze connectie is noodzakelijk. A3 kunnen afdrukken. Ik denk rond de 50 kopies per dag , eventueel minder. Ook op toestel zelf kunnen mailen. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop. Nu een zelf aangekocht printer .
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Tienen
Voor de zaak zoek ik een kopieertoestel (fax moet er niet zijn). Liefst iets met meerdere's lade's, huur/kopen mag beide in de offerte, nu nog geen toestel. Bekabeling is voorzien.

Vind de ideale kopieermachine voor uw bedrijf

Een kopieerapparaat is een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Veel hangt af van wat u nodig heeft. Leg ons uit wat voor bedrijf u bent, en wij brengen u verder in contact met verschillende leveranciers van kopieermachines.

Bespaar op printkosten
Welke kopieermachine u kiest, heeft een grote invloed op de printkosten. Sommige toestellen zijn echt inktslurpers, andere zijn een pak zuiniger. Kopieermachines met een laserprinter verbruiken bijvoorbeeld veel minder inkt dan inkjetprinters, maar zijn wel duurder in aanschaf.

Alles-in-één
Kopiëren, faxen, scannen, ... uw kopieermachine is zowat de alleskunner van uw bedrijf. Zorg er dus voor dat u een kwalitatief toestel heeft, waar weinig onderhoud voor nodig is en lang meegaat.

Kopen of leasen
U heeft er misschien nog nooit aan gedacht, maar u kunt een kopieermachine ook leasen. Zeker voor bedrijven die veel printen, kan dit een interessante formule zijn.
Op zoek naar een nieuwe kopieermachine?