Maaltijdcheques sodexo

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Maaltijdcheques sodexo: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques voor een dokterspraktijk in Antwerpen
Ik maak momenteel gebruik van sodexo maaltijdcheque maar wens nu graag een prijs en kwaliteitsvergelijking met andere leveranciers. Ik werk met een bediende samen. Ook wens ik graag over te schakelen op elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor een sportcentrum Deurne
Op dit moment maken we gebruik van maaltijdcheques bij Sodexo. We zouden graag een prijsvergelijking willen doorvoeren om dan eventueel van leverancier te veranderen. We zijn met 6 medewerkers, zowel arbeiders als bedienden.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Mol
Wij vervoeren patiënten interhospitaal en van ziekenhuis naar huis, rusthuis of andersom,. We werken met 1 fulltime bedienden en 4 parttime. deze werken 1 voor 30 uur, 2 voor 20 uur en d laatste voor 13uur.
Maaltijdcheques voor een staalbedrijf in Ronse
Ik heb momenteel een persoon in dienst , een arbeider, die recht heeft om maaltijd en ecocheques. Ik ben actief in de staalindustrie.
Maaltijdcheques voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques en ecocheques. We zijn een schoonmaakbedrijf met 15 medewerkers. Zowel parttimers al fulltimers zijn werkzaam bij ons. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques voor zonnecenter in Antwerpen
Ik baat een zonnecenter uit waar ik de enige werknemer ben. Is het voor mij toegelaten om mijzelf te laten uitbetalen via maaltijdcheques? Gelieve verdere informatie via mail op te sturen. Dank u.
Maaltijdcheques voor consulting bureau in Vlaams Brabant
Consultings bureau met een medewerker. Is het mogelijk deze uit te betalen met maaltijdcheques. Ik zou het liefste gebruik maken van elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor medewerkers van apotheek, Oost-Vlaanderen
Mijn echtgenote is apotheker. Bedrijf telt 3 medewerkers in totaal waarvan 2 parttime. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Offerteaanvraag elektonische maaltijdcheques.
We hebben een 20-tal maaltijdcheques. wat kost een overschakeling op elektronische maaltijdcheques? Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Alvast bedankt!
Prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen
Bedankt voor uw prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen.
Prijsofferte maaltijdcheques Sodexo
Graag een korte voorstelling voor maaltijdcheques + kostprijs. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Wij zouden onze forfaitaire onkosten overbrengen naar maaltijdcheques, is dit mogelijk? Graag een voorstel voor een 35-tal medewerkers. Bedankt.
Maaltijdcheques voor werknemers, Limburg
Graag een offerte voor maaltijdcheques, dit voor onze werknemers. Momenteel zijn we met 22 maar we zijn volop aan het aannemen. Graag een eerste voorstel. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques voor personeelsleden van gemeentebestuur, Oost-Vlaanderen
Ter informatie had ik graag een offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 200 à 250-tal medewerkers. Momenteel zijn we klant bij Edenred maar graag toch een prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques voor personeelsleden, IT bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques (€5/dag), dit voor 2 zelfstandige zaakvoerders en 1 werknemer. Bedankt.
Bestellen maaltijdcheques, Antwerpen
Wij hadden graag een voorstel gekregen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 4 personen. Momenteel klant bij Edenred. Bedankt.
Maaltijdcheques voor zelfstandigen, Vlaams Brabant
Wij zijn van plan in de komende maanden een supermarkt te gaan uitbaten op zelfstandige basis. Graag hadden wij een offerte gekregen voor wat betreft maaltijdcheques. Kunnen we daar als zelfstandige/zaakvoerder ook van genieten? Bedankt.
Maaltijdcheques voor personeelsleden, Limburg
Graag een offerte voor het bestellen van maaltijdcheques. Wat is de kostprijs voor werkgever/werknemer? Bedankt.
Maaltijdcheques voor zaakvoerders van BVBA
Is het mogelijk ons een prijsofferte te bezorgen, dit voor het bestellen van maaltijdcheques voor de 2 zaakvoerders van een BVBA. Alvast bedankt.
Kostprijs maaltijdcheques, kantoor in Antwerpen
2*16 maaltijdcheques per maand van het maximum bedrag. Wat zijn hier van de kosten? Bedankt.
Maaltijdcheques voor werknemers van kinderdagverblijf te Brussel
Onze raad van bestuur heeft maaltijdcheques toegekend. Ik ben dus op zoek naar een bedrijf die mij maaltijdcheques kan leveren. Alvast bedankt.
Prijsofferte voor maaltijdcheques voor pluralistische vereniging in Brussel
Graag kregen wij een prijsofferte van u voor maaltijdcheques. Wij hebben 7 werknemers waarvan 2 x voltijds, en 5 x deeltijds t.t.z.: - 3 x à 19 uur/week + 2 x à 30 uur/week Zij werken allen op verschillende dagen. Het komt er voor mij op neer om de kost als werkgever te kennen zodat wij een voorstel kunnen doen aan onze raad van bestuur. Dus, graag een zo compleet mogelijke offerte. Als u bijkomende inlichtingen wenst dan ben ik bereid u deze te geven. Met oprechte dank bij voorbaat deze offerte ter mijner attentie te sturen via e-mail. Bedankt.
Maaltijdcheques voor onze medewerkers, West-Vlaanderen
Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen omtrent het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 2 à 4-tal medewerkers. Bedankt.
Maaltijdcheques voor werknemer
Ik had graag informatie en offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 1 werknemer. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques voor arbeiders, Antwerpen
Graag had ik een offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 3 arbeiders. Wat stellen jullie voor? Bedankt.

Maaltijdcheques: het fiscaal voordeel waar iedereen bij wint

In heel wat bedrijven zijn maaltijdcheques al goed ingeburgerd. De reden? Het is het fiscale voordeel bij uitstek: zowel de werknemers als de werkgever profiteren optimaal. Nog geen maaltijdcheques in uw bedrijf? Wij brengen u graag in contact met specialisten in maaltijdcheques.

Motiveer uw personeel
Uw personeel is de drijvende kracht van uw onderneming. Ze verdienen dan ook wat extra motivatie. Maaltijdcheques verhogen de koopkracht van uw werknemers zonder dat u zich blauw betaalt.

Geniet van het fiscaal voordeel
Loonsverhoging of maaltijdcheques? De keuze is snel gemaakt. Maaltijdcheques zijn tot 65% goedkoper dan een evenwaardige loonsverhoging, want ze zijn volledig vrijgesteld van sociale lasten.

In meer dan 20.000 winkels
De elektronische maaltijdchequekaart wordt vandaag in meer dan 20.000 winkels in heel België aanvaard. Boodschappen doen wordt op die manier zelfs een leuk uitstapje!