Maaltijdcheques

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Maaltijdcheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Schilde
Dit is voor een 165 mensen. Allemaal arbeiders en allemaal deeltiijds.
Maaltijdcheques voor een bvba in Kortrijk
Dit is voor een bvba. We denken dat er op dit moment 13 personeelsleden zijn. Er zijn ook twee zelfstandige zaakvoerders. Alles voltijds bezetting.
Maaltijdcheques voor een bvba in Heusden
Wij willen graag maaltijdcheques voor een bedrijf dat gisteren is opgestart als bvba. Dit is voor 3 à 4 mensen; 2 zaakvoerders, een deeltijdse medewerker en een voltijdse medewerker.
Maaltijdcheques voor een horecazaak in leuven
Voor een horecazaak, een bistro, waar één voltijdse medewerker actief is ben ik op zoek naar maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor assistenten in Averbode
Wij zoeken maaltijdcheques voor 2 personen. Het gaat om 2 assistenten die mijn gehandicapte dochter helpen. De ene persoon werkt 18u en de andere 14u, dit over verschillende dagen.
Elektronische maaltijdcheques voor een bvba (Tremelo)
Ik wens een offerte voor elektronische maaltijdcheques voor mijn bvba. Dit is voor 3 werknemers; één voltijdse en twee 3/4 werknemers.
Aanvraag maaltijdcheques te Wemmel
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Wij gebruiken nog geen maaltijdcheques. Wij wensen dit toe te kennen aan 1 zaakvoerster. Dit betreft een éénmanszaak. -
Aanvraag maaltijdcheques te Gent
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques, wij hebben een éénmanszaak en wensen de maaltijdcheques toe te kennen aan 1 medewerker, momenteel maken wij nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor 4 werknemers - Weelde
Graag ontvangen wij offertes voor maaltijdcheques. Het gaat om 4 werknemers. Momenteel hebben wij nog geen maaltijdcheques.
Aanvraag maaltijdcheques te Vaalbeek
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques , wij wensen maaltijdcheques toe te kennen aan 3 werknemers en hebben nog geen leveranciers momenteel.
Aanvraag Maaltijdcheques te Gent
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques, wij wensen maaltijdcheques aan 1 werknemer toe te kennen, momenteel maken wij nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor een zaak te Diest
Graag offerte voor 5 mensen in totaal,waarvan 2 medewerkers .
elektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Blankenberge
We zoeken een offerte voor maaltijdcheques voor een totaal van 5-6 bedrijven. Deze zijn 3-6 medewerkers per bedrijf. Dit zijn zowel de zaakvoeders als medewerkers. Grootste deel zijn voltijdse mensen .
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Rekkem
Maaltijdcheques is voor een winkel in opstart. Er is ook een tweede bedrijf zijn er een 10-tal medewerkers. Voltijdse mensen maar in de toekomst komen er eventueel deeltijds mensen bij.
Aanvraag Maaltijdcheques te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques, en dit is bedoeld voor 1 zaakvoerder en 1 werknemer.
Aanvraag Maaltijdcheques te Sint-Niklaas
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Het zou bedoeld zijn voor 2 zaakvoerders en 2 werknemers. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques.
Aanvraag Maaltijdcheques te Erpe-Mere
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Dit is voor 1 zaakvoerder. Momenteel gebruiken wij Maaltijdcheques van Sodexo en wensen wij een prijsvergelijking te doen.
Maaltijdcheques voor een zaak te Tielrode
Ik wens maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder). Nu nog geen in gebruik.
Maaltijdcheques voor een zaak te Merksplas
Ik zoek maaltijdcheques voor 2 bedrijven (Xenadvies: 3 bedienden en mezelf). Ander vennootschap één medewerker.
maaltijdcheques voor een bedrijf in Hoogstraten
Dit is voor 1 zelfstandige zaakvoerder. Ik keer mijzelf een kloon uit. Graag vooral wat extra informatie over alle bijkomende kosten van Maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Putte
Ik doe als accountant deze aanvraag voor een klant van mij. Deze heeft momenteel 1 voltijdse medewerker en werkt met edenred. Graag hadden we de prijs van maaltijdcheques bij andere leveranciers vergeleken.
Aanvraag maaltijdcheques te Sint Lenaarts
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Hier zouden 15 werknemers gebruik van maken. Momenteel maken wij (binnen onze firma) nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Aanvraag Maaltijdcheques te Oostende
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van Maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan 2 werknemers, 1 vennoot en 1 zaakvoerder. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Aanvraag Maaltijdcheques te Mechelen
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan een 10tal werknemers. Momenteel maken wij geen gebruik van maaltijdcheques binnen onze firma.
Aanvraag Maaltijdcheques te Sint-Niklaas
Wij willen offertes ontvangen voor maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan 10 werknemers en 1 zaakvoerder (11 personen in totaal). Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.

Maaltijdcheques: het fiscaal voordeel waar iedereen bij wint

In heel wat bedrijven zijn maaltijdcheques al goed ingeburgerd. De reden? Het is het fiscale voordeel bij uitstek: zowel de werknemers als de werkgever profiteren optimaal. Nog geen maaltijdcheques in uw bedrijf? Wij brengen u graag in contact met specialisten in maaltijdcheques.

Motiveer uw personeel
Uw personeel is de drijvende kracht van uw onderneming. Ze verdienen dan ook wat extra motivatie. Maaltijdcheques verhogen de koopkracht van uw werknemers zonder dat u zich blauw betaalt.

Geniet van het fiscaal voordeel
Loonsverhoging of maaltijdcheques? De keuze is snel gemaakt. Maaltijdcheques zijn tot 65% goedkoper dan een evenwaardige loonsverhoging, want ze zijn volledig vrijgesteld van sociale lasten.

In meer dan 20.000 winkels
De elektronische maaltijdchequekaart wordt vandaag in meer dan 20.000 winkels in heel België aanvaard. Boodschappen doen wordt op die manier zelfs een leuk uitstapje!
Maaltijdcheques: 50% goedkoper dan loonsverhoging