Loonbereking

Slim ondernemen? Samen met uw sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!


Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Loonbereking: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Oeselgem
Ik wens graag een vergelijking op te maken. Indien u ons een beter voorstel kan doen als ons huidig sociaal secretariaat wensen we zo snel mogelijk te veranderen. Graag een offerte voor de loonkorstberekening van 150 mensen. 110 arbeiders en 40 bedienen.
Sociaal secreteriaat voor een bedrijf in oprichting in Willebroek
Het gaat over een bedrijf in oprichting. In het eerste jaar zullen we in totaal zo'n 5 tot 6 medewerkers in dienst nemen. Dit kan in het tweede jaar stijgen tot 15-20. We zullen actief zijn in de bejaardenzorg. De start is voorzien voor het eerst kwartaal van 2013. Graag een offerte voor loonadministratie en andere kosten.
Sociaal secreteriaat voor een frituur in Wissenkerke
Graag offerte voor hulp in frituur, 30h per week, van dinsdag tot zondag, elke dag 5h. Graag loonkost op basis min loon en te betalen bijdragen, incl vakantiegeld en etc....
Sociaal secretariaat voor een zelfstandige in Dilbeek
Ik zit in de bouwsector. Ik had graag een voltijdse werknemer willen aannemen. Graag een offerte van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat voor een benelux zetel van een Brits bedrijf in Assenede.
Ik zal een Benelux zetel opzetten voor een Engels bedrijf. Deze zal van start gaan op 23 oktober. Graag een offerte voor de loonberekening,sociale documenten en fiscale aangiften.
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting in Oostkamp
We beginnen op 1 januari 2013 met ons bedrijf. In de eerste maanden zullen we met 2 medewerkers zijn. Later kunnen we uitbreiden naar 3 of 4. Graag een offerte voor de berekening van de totale loonkost en administratie.
Scoicaal secreteriaat voor transportbedrijf in Oost-Vlaanderen
Het meeste personeel zijn chauffeurs maar er zijn ook 2 bediendes, 1 kraanman, 1 centralist in PC 124 en een 20 chauffeurs
Offerteaanvraag sociaal decretariaat voor een dokter in Vlaams-Brabant.
Mijn toekomstige werkgever wil dat ik informatie ga opzoeken in verband met sociaal secretariaat. Het gaat om mij als werknemer. Graag een offerte voor 1 werknemer.
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Schoten.
Ik heb altijd als zelfstandige gewerkt, nu wil ik iemand aannemen. Graag een offerte te ontvangen van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat voor een carrosseriebedrijf in Halle.
Graag een offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een carrosseriebedrijf in Halle. We zijn met 3 medewerkers en graag had ik dan wat informatie over de medische controle willen ontvangen.
Sociaal secretariaat voor startende onderneming, Vlaams Brabant
Graag een offerte voor startende onderneming waar 2 personeelsleden deeltijds ingeschreven zullen worden. Het betreft een verkoopster en een bakker. Startdatum: 18 juli 2012. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor werkende vennoten
Ons bedrijf stelt 2 werkende vennoten te werk. Graag een offerte voor de loonadministratie hiervoor.
Sociaal secretariaat voor nieuw bedrijf in Antwerpen
Nieuwe dienstencheques bedrijf in Antwerpen vanaf 1 augustus/1 september had graag een offerte ontvangen voor sociaal secretariaat. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij Securex. Ons bedrijf telt 16 werknemers en 3 zaakvoerders. Graag een voorstel voor sociaal secretariaat voor 19 mensen in totaal. Alvast bedankt.
Prijsvergelijking sociaal secretariaat, West-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij ADMB, graag hadden wij een offerte gekregen voor sociaal secretariaat, in totaal 1 personeelslid (deeltijds). Graag een vaste contactpersoon. Bedankt.
Overstappen sociaal secretariaat
Wij zouden misschien willen overstappen naar een ander sociaal secretariaat dan het secretariaat waar we nu mee samenwerken. Graag zouden we daarom een offerte willen opvragen van de beheerskosten die jullie aanrekenen voor 5 werknemers in vaste dienst en dan komen hier regelmatig werknemers bij met dagcontracten. Graag asap jullie offerte.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag een offerte voor payroll + nodige inlichtingen betreft sociale wetgeving. Voor het ogenblik werken we met 50 mensen. Klant bij Acerta. Bedankt voor de prijsvergelijking.
Prijsvergelijking sociaal secretariaat SD Worx VS Partena, Antwerpen
Wij zijn momenteel klant bij SD Worx. Graag hadden wij eens prijzen en diensten willen vergelijken. Is het mogelijk ons een vrijblijvend offerte te bezorgen, dit voor een kleine 20-tal personen. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bvba in West-Vlaanderen
Ik heb een plaatsingsfirma voor de opbouw en afbraak van tenten. Ik had graag enkele arbeiders in dienst genomen en 1 bediende, dit vanaf de maand juni 2012. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Payroll voor bedrijven, Oost-Vlaanderen
Gezocht: payroll voor 2 bedrijven, in totaal een 20-tal werknemers. Bijhouden van saldo verlofdagen.
Sociaal secretariaat voor loontrekkende in België
Graag een vergelijkende offerte voor sociaal secretariaat dit voor de payroll voor een Duitse werkgever met 1 loontrekkende in België. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte voor sociaal secretariaat, Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor berekening van de lonen + bijstand als we vragen hebben. De ca. 30 personeelsleden zitten over 4 firma's verdeeld. Bedankt.
Partena vs SD Worx, Oost-Vlaanderen
Op dit ogenblik bij SD Worx: waarom veranderen?
Sociaal secretariaat prijsofferte, Vlaams Brabant
Vraag naar vrijblijvende offerte voor nieuw sociaal secretariaat. Momenteel zijn we klant bij SD Worx. Bedrijf telt in het totaal 3 zaakvoerders en 1 chauffeur. Graag bezoek aan huis en kennismaking. Bedankt.
Offerteaanvraag voor sociaal secretariaat, Antwerpen
Vrijblijvende prijsofferte voor loonberekening en verdere inlichtingen over Partena. Momenteel zijn we klant bij SD Worx, voor het ogenblik 1 personeelslid, maar er moeten er nog 2 binnenkort bijkomen. Bedankt.

Vind uw partner in loonberekening en HR

Loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiften, ... het vergt enorm veel tijd en opzoekwerk. Een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren. Wij brengen u graag in contact met de beste sociale secretariaten op de markt.

Minder administratie
België is een bureaucratische nachtmerrie. Gelukkig neemt een sociaal secretariaat de administratieve rompslomp van loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften op zich. Denk eens aan de tijd en energie die u daarmee wint!

Advies en begeleiding
Een sociaal secretariaat is meer dan het uitbesteden van uw loonberekening. Ze kunt steeds bij hen terecht met al uw HR-vragen.

Correcte en stipte betaling van de lonen
Last but not least, uw personeel wordt steeds keurig op tijd en correct uitbetaald. Uw werknemers zullen u dankbaar zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele fouten.
Geniet van een feilloze loonadministratie