Loonbereking

De voordelen van een sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!
Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief bedrijfsleiders) telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Loonbereking: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat voor een zelfstandige in Dilbeek
Ik zit in de bouwsector. Ik had graag een voltijdse werknemer willen aannemen. Graag een offerte van een sociaal secretariaat.
Overstappen sociaal secretariaat
Wij zouden misschien willen overstappen naar een ander sociaal secretariaat dan het secretariaat waar we nu mee samenwerken. Graag zouden we daarom een offerte willen opvragen van de beheerskosten die jullie aanrekenen voor 5 werknemers in vaste dienst en dan komen hier regelmatig werknemers bij met dagcontracten. Graag asap jullie offerte.
Sociaal secretariaat voor loontrekkende in België
Graag een vergelijkende offerte voor sociaal secretariaat dit voor de payroll voor een Duitse werkgever met 1 loontrekkende in België. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Partena vs SD Worx, Oost-Vlaanderen
Op dit ogenblik bij SD Worx: waarom veranderen?
Sociaal secretariaat voor bedrijf in gezondheidssector, Brussel
Wij wensen te veranderen van sociaal secretariaat, een secretariaat dat ons ZOWEL in het Nederlands ALS het Frans kan bedienen. Wij zitten onder paritair comité 330.4 en volgen de geldelijke barema's van de overheid. Wij zoeken een sociaal secretariaat dat ons hierin kan bijstaan. Bedankt.
Kostprijs sociaal secretariaat, Oost-Vlaanderen
Ik ben ingenieur en wanneer ik op pensioen ga wil ik via BVBA nog bezig blijven in coaching, consulting, interim en project management. Kunt u me zeggen wat een sociaal secretariaat me maandelijks of jaarlijks zal kosten voor deze bvba waar 1 persoon als zaakvoerder zal werken in bijberoep? Naast mijn pensioen voorzie ik een maandelijks inkomen te ontvangen van €1.000 van de bvba. Dank bij voorbaat.
Sociaal secretariaat voor loonadministratie, Vlaams Brabant
Wij overwegen de overstap te maken naar een ander sociaal secretariaat voor onze loonadministratie. Graag ontvingen wij een offerte. Activiteit: PC 218.00 - financieel Personeel: 2 werkneemsters + regelmatig jobstudent; huidige administratie - via Eweb in verbinding met sociaal secretariaat. Er wordt alleen voor de loonadministratie een beroep gedaan op sociaal bureau. (geen dimona e.d.). Alvast bedankt voor uw voorstel.
Sociaal secrétariaat voor vrij beroep, Oost-Vlaanderen
Mijn echtgenote is apotheker en klant bij SD Worx. Wegens ontevredenheid hadden we graag een voorstel gekregen van een ander sociaal secretariaat. Bedrijf telt 3 medewerkers in totaal waarvan 2 parttime. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Sociaal secretariaat voor BVBA in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een voorstel gekregen voor een sociaal secretariaat, Het bedrijf telt zo'n 6-tal personeelsleden, allemaal voltijds. Momenteel klant bij Acerta. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Sociaal secretariaat voor personeelsleden, Antwerpen
Graag een voorstel voor een sociaal secretariaat, dit voor loonberekeningen en andere diensten. Totaal aantal medewerkers: 9 waarvan 2 bedienden (1x fulltime - 1x deeltijds) + 7 arbeiders (1 deeltijds + 6 volledige dagdienst). Alvast bedankt.
Offerteaanvraag voor sociaal secretariaat, groothandel in Antwerpen
Graag hadden we eens een offerte gekregen, dit in het kader van een prijsvergelijking, alsook vergelijking van de diensten die u aanbiedt. Wij zijn momenteel klant bij SD Worx, en zouden graag eens prijzen willen bekijken. Bedrijf telt zo'n 10 à 12 personeelsleden. Alvast bedankt.
Prijsofferte sociaal secretariaat voor BVBA in Brussel
Ten gevolge van uw e-mail zou ik graag een prijsofferte krijgen. We hebben een sociale secretariaat nodig vooral om onze maandelijks salaris te berekenen. Is het mogelijk om een offerte in het Frans op te stellen en deze terug te sturen. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor eenvoudig loonpakket, West-Vlaanderen
Een eenvoudig loonpakket, liefst met elektronische communicatie waar we zelf de gegevens makkelijk kunnen raadplegen (saldo verlofdagen, saldo ziektedagen, kopies loonbrieven, enz...). Bedankt.
Sociaal secretariaat voor loonadminstratie, Brussel
Graag een voorstel voor loonadministratie. Administratieve assistentie bij aanwerving en ontslag. Aantal persoonsleden: 14 en 2 directieleden. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Limburg
Wij zoeken een sociaal secretariaat voor loon- en weddeverwerking, met nadruk op service en informatie. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor autobedrijf, Oost-Vlaanderen
Graag had ik een voorstel gekregen voor een sociaal secretariaat, voor een persoon. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Overstap naar nieuw sociaal secretariaat voor vzw dienstencentrum
Wij overwegen een 'overstap' naar een nieuw sociaal secretariaat. Momenteel bezig met prospectie. Graag contact door één van uw medewerkers om een afspraak voor een gesprek te plannen.
Sociaal secretariaat voor snack in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor sociaal secretariaat. Hartelijk dank.
Sociaal secretariaat voor payrolling
Graag een voorstel voor payrolling. Bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte sociaal secretariaat, Vlaams Brabant
- vaste contact persoon - vlotte en duidelijke communicatie - snelle reactie - gebruiksvriendelijke online tool - duidelijke en overzichtelijke documenten (zowel voor werkgever als voor werknemer) - Administratieve kost?
Sociaal secretariaat voor loonberekening, Vlaams Brabant
Gezocht, sociaal secretariaat voor loonberekening. Wettelijk verplicht dokters onderzoek personeel + advies plichten en rechten personeelsbestand. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat voor nieuw activiteit in Vlaams Brabant
Wij hebben afgebouwd, maar gaan opnieuw opstarten als groothandel. Nu werken we nog met interims, maar denken eraan om opnieuw met 1 personeelslid te werken. Behoefte: computer inputable system. Bedankt voor uw voorstel.
Prijsvergelijk Partena Vs Securex, Brussel
Ik was reeds vroeger gedurende lange tijd aangesloten bij jullie maar daar ik in 2003 overgestapt ben naar een BVBA heb ik de boekhouder gevolgd en zo ben ik terecht gekomen bij Securex. Graag informatie betreffende maandelijkse kosten voor lonen zaakvoerder, zaakvoerster en arbeider. Alvast bedankt.
Maandelijkse loonberekening, Oost-Vlaanderen
Maandelijkse loonberekening, berekenen en doorstorten bedrijfsvoorheffing en RSZ, alles wat met verloning te maken heeft. Graag uw voorstel. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor maandelijks loon berekenen, West-Vlaanderen
Maandelijks loon berekenen voor 2 werknemers, contract opstellen voor een eventuele nieuwe werknemer, berekenen van de cheques (maaltijdcheques en eco cheques), advies geven. Bedankt.
Geniet van een feilloze loonadministratie