Leien dak ontmossen

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Leien dak ontmossen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van een dak met leien in Berlare
Hellend dak met leien ontmossen. Woning is gebouwd in 1930. Maar geen idee wanneer de leien zijn geplaatst. Ik vermoed de jaren 70, dus mogelijk eternitleien.
Hellend dak met leien ontmossen te Vilvoorde
Ik zoek de beste prijs voor het reinigen van mijn dak. Het is een hellend dak bekleed met leien. De woning is gebouwd in 1968. Het gaat om ongeveer 140 m².
Leien dak ontmossen te Steenokkerzeel
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het dak is bekleed met leien. Het dak is gebouwd in 1996. Geen asbestleien.
Leien dak laten ontmossen in Ninove
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Nu hellend leiendak, opp. 84m², rijwoning van 1981, termijn is nog open.
Kunstleien dak laten reinigen te Schilde
Eigenaars, hellend dak met kunstleien, meer dan 100m² dakoppervlak, 10jaar geleden reeds gereinigd geweest, woning van de jaren'80.
Ontmossen van leien dak uit 1977
Ontmossen van een dak bekleed met met leien. De woning is gebouwd in 1977.
Dak ontmossen voor mijn huis in Geel
We zouden het dak van onze woning willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend leiendak, de oppervlakte bedraagt 120 m². Het is een vrijstaand huis van 1980. Ook graag een offerte voor onze buurman (zelfde dak).
Leien dak laten ontmossen in Aalst
Ik heb een leien dak, zeker geen asbest, en wil het mos op mijn dak laten verwijderen zodat het weer schoon is. Wat zijn de mogelijkheden?
Reinigen van leien dakpannen Oostrozebeke
Wij zoeken offertes voor het reinigen van ons dak. Specifiek gaat het om een hellend dak met leien. Onze woning is ongeveer 20 jaar oud, maar het dak werd nog nooit gereinigd.
Ontmossen van een dak voor een woning in Affligem
Dit is voor het ontmossen van een eternieten leien dak. Dit dak is 25 jaar oud en is sindsdien nooit ontmost.
Ontmossen van een dak voor een woning in Haacht
Hellend dak met leien. Woning gebouwd in jaren 50. Geen idee van type leien. Voor zover ik weet is deze woning nog nooit ontmost geweest. Momenteel huur ik de woning maar ik doe de aanvraag in opdracht van de huisbaas.
Ontmossen van een dak voor een woning in Oostende
Vrijstaande woning met een hellend dak met leien. De woning is van eind jaren 70. Ik vermoed wel dat het dak ooit vervangen is geweest. Ik vermoed natuurleien.
Dak ontmossen in de regio Lichtaart
Ik wil het dak van mijn huis(mijn ouders) laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1995, opp. +120m², tijdstip is nog open.
Ontmossen van een dak voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een ontmossen voor het leien dak Deze zijn geplaatst 1979. We hebben wel geen idee van een type leien. Dit is voor een woning dat we gaan aankopen.
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Dit is voor het ontmossen van een leien dak. Voor zover ik weet zijn deze leien nog nooit ontmost. Woning van de jaren 70 maar ik heb geen idee welk type leien er op liggen.
Ontmossen van dak te Merksplas
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het dak is bekleed met leien. De woning is gebouwd in 1974, maar het dak is pas geplaatst in 1980.
Ontmossen van leien dak van een apartementsgebouw te Zandhoven
Ik ben syndicus van een apartementsgebouw (20j oud) en wens het dak te laten ontmossen. Er is een leien dak van ongeveer 300 tot 500 m2. Ik ben volgende week op vakantie maar u kan me ervoor of erna contacteren op mijn GSM voor een afspraak /offerte.
Ontmossen van een dak te Emblem
Beste, Als eigenaar van een 3gevel woning met hellend dak en natuurleien,zoek ik een dakontmosser. Er is nog nooit iets aan gedaan. Kan u mij bellen voor een afspraak. Met vriendelijke groeten,
Ontmossen van een dak woning in Tildonk
Dit is een leien dak.Woning drie jaar geleden gekocht maar ik heb geen idee hoelang dit reeds ontmost.Mogelijk asbestleien. Gebouw van de jaren 70.
Ontmossen van een dak voor een woning in Begijnendak
Dit is de eerste keer dat we ons leien dak wensen te coaten en ontmossen. +- 120m² . Leien dak van 15 jaar oud.
dak ontmossen voor een woning in Geel
Dak met leien. Ik vermoed dat dit eterniet leien zijn. Dak reeds drie maal ontmost geweest, laatst tien jaar gelden.
Ontmossen van een dak te Genk
Als eigenaar van een vrijstaande woning met een 20 jaar oud dak zoek ik een dakontmosser. Het zijn leien in het avondrood en zonder asbest. Nog nooit heeft het dak een behandeling gehad.
Ontmossen van een dak voor een woning in Tongeren
Dit is een dak in leien. Bouwjaar is van 1975. Ik vermoed wel geen asbestleien. Huis is recnetr aangekocht en ik weet niet wanneer dit hjet laatst is gedaan.
Ontmossen van een dak voor een woning in Rekem
Dit is een leien dak van 1980. Geen idee van welk type leien. Dak is 10 jaar gelden ontmost. +- 14m op 10m zolder oppervlakte. Ontmossen voor na de zomer.
Ontmossen van een dak voor een woning in Zwevezele
Dit is een dak met leien. Woning van 1966 maar we weten niet of dit asbest leien of eterniet leien. Woning 20 jaar geleden laatst ontmost.

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet
Laat uw dak ontmossen door een expert