Leefveranda met plat dak

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Leefveranda met plat dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Moderne leefveranda in aluminium met zonwerend glas
Wij willen een veranda aan ons huis van 4 meter diep en 4m31 breed. De veranda moet een strakke, moderne look hebben, liefst in het aluminium. Er moet ook zonwerend glas in zitten. Qua termijn hadden we aan begin augustus 2019 gedacht.
Veranda voor een B&B in de Haan
Voor een bed and breakfast willen we een veranda om de leefruimte uit te breiden. Het gaat om een verbinding tussen twee kamers over 15 m². Liefst in hout. In het midden komt er een schuifdeur die brandveilig is. Liefst in de namiddag bellen.
Leefveranda voor aan mijn pand te Genk
We zoeken een leefveranda voor aan ons huis. Opp. 20-24m², materiaal is te bespreken, woning van 1862. Tijdstip is kan rond mei-juni.
Veranda voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor een extra ruimte te creëren achter de woning. Ik schat zo'n 15m². We hebben nog geen voorkeur voor materiaal, liever niet in hout.
Bestaande veranda vervangen in Beveren waas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. deze zal dienst doen als een leefruimte. Ik schat 3.5x10 of 11m.
Woonveranda voor woning in Peer
Aan een bestaand huis vast maken. Deze veranda wordt een aparte leefruimte. We hebben nog niet beslist welk materiaal we willen.
Houten veranda te Meeuwen vervangen door leefveranda
Voor aan ons huis zoeken we een nieuwe veranda. De huidige (houten) veranda is versleten en zouden ze vervangen door een veranda uit aluminium.
Veranda uitbreiden (Borgerhout)
Wij hebben een veranda en willen deze uitbreiden met de vooropgegeven grootte. Dit komt neer op een verlenging van de veranda tot aan de achterlijn van ons huis. Zolang we deze lijn respecteren is er geen bouwvergunning nodig. Dit hebben we reeds gecheckt met de stedenbouwkundige dienst. De nokhoogte van de huidige veranda is minder dan 4m hoog en is 2,5m op 2,8m groot. We hebben geen idee hoe oud deze veranda is. Ze bestaat uit hout en pvc platen en zal volledig vervangen moeten worden maar. We staan open voor verschillende soorten. De bedoeling is om hier een leefruimte van te maken.
Aluminium of PVC leefveranda in Tessenderlo
We zoeken offertes voor een pvc leefveranda of aluminium veranda. 3 jaar geleden hebben we reeds een prijs laten opmaken hiervoor 30-35m². Woning van 2009. Werken voor in het najaar of volgend jaar.
Moderne leefveranda met plat dak en lichtstraat
Ik wil gratis offertes voor een moderne veranda voor aan de woning. Ik weet nog niet in welk materiaal, maar er moet een plat dak op, al dan niet met lichtstraat. Er is 2,8m op 3,4m beschikbaar.
Veranda voor een woning in Nijlen
Ik zoek een offerte voor een bijbouw veranda die gebruikt zal worden als een leefruimte. Oppervlakte nog niet na gemeten ik schat 5x5 of zo. Geen voorkeur voor martiaal. Gebouw van meer dan 100 jaar oud maar 14 jaar terug gerenoveerd. Plaatsing voor begin volgend jaar.
Terrasoverkapping te Aalst
Wij zoeken een terrasoverkapping voor een halfopen woning van 1996. Ze moet 4 m op 3 m worden. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Veranda voor een woning in Antwerpen
Dit is een woning van de jaren 50. Ik wens de keuekn uit te breiden via een stuk veranda. Oppervlakte van 4-5m². Liefst een aluminium veranda. Werken voor de zomer.
Veranda voor een woning in Heusden zolder
Ik zoek een offerte voor het uitbreiden van een leefruimte met 30m². Dit via een leefveranda. Martiaal moet warmte goed binnen houden maar staat voor de rest nog volledige open.. De originele woning is van 2008. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.
Veranda voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor een nieuwe leef veranda , deze zal dienst doen als uitbreiding. Graag een vergelijk tussen pvc en aluminium. oppervlakte niet nagemeten.
Veranda voor een woning in Eppegem
Ik zoek een offerte voor een nieuwe leefveranda. In totaal zo'n 16m². Liefst in aluminium of pvc. Plaatsing mogelijk vanaf de lente van 2017.
Veranda voor een woning in Overpelt
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van een nieuwe veranda. De buitenmuren van de keuken en de leefruimte worden weggehaald en vergroot met een leefruimte. Geen idee van martiaal. 1988. Ik wens ongeveer 15-16m² bij te bouwen. Plaatsing voor in de loop van 2017.
Veranda voor een woning in Sijsele
Dit is voor een woning waar we in april naar gaan verhuizen. Ik wens een bestaande veranda te vervangen door een nieuwe leef veranda. Dak in trippel glas en voldoende isolatie. Liefst geplacitifeerd aluminium. Plaatsing mogelijk vanaf april.
Veranda voor een woning in Herzele
Dit is voor een recent aangekochte woning die recent door mijn dochter is aangekocht . Hier zal in de loop van 2017 een veranda worden geplaatst die dienst doet als leefruimte. Het adres heb ik reeds doorgegeven maar graag met mij contact opnemen want ik regel de afspraken en de offertes.
Veranda voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wens een offerte voor de afbraak van een bestaande achterbouw en de opbouw van een nieuwe met nieuwe funderingen, een schuifraam en verhoogd tot de actuele livingsruimte voor ongeveer ruw geschat een 24 m2. Plat dak. Werken zo snel mogelijk te starten.
Veranda voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor een volledige nieuwe veranda die zal dienst doen als een uitbreiding op een leefruimte. +- 14m² . Geen voorkeur voor martiaal maar zeker geen hout.
Veranda voor een woning in Zandvliet
Dit is voor een nieuwbouw waarvan de bouw nu reeds bezig is. Ik zoek een offerte voor een aluminium leefruimte. Einde van de bouw gepland voor begin van 2017.
Veranda voor een woning in Hobboken
We gaan een bestaande veranda afbreken en wensen nu een nieuwe te plaatsen. Deze staat nu tussen drie muren maar een muur gaat weg zodat de nieuwe veranda een leefruimte wordt. Liefst een aluminium veranda. Werken voor eind dit , begin volgend jaar.
Veranda voor een woning in Braschaat
Dit is voor een veranda die dienst zal doen als een deel van de leefruimte. Voorkeur voor een eiken look, aluminium met eik rond of hout. Dit is voor een woning die momenteel in renovatie staat. Plaatsing voor normaal gezien binnen 5-6 maanden.
Veranda voor een woning in Poederlee
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Martiaal staat open . Werken liefst nog dit jaar.

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin. 
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs