Leasen

Een bedrijfswagen leasen? Vergelijk prijzen en aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is leasing een goed optie. U kiest uw favoriete wagen en kan er snel mee vertrekken zonder kopzorgen. Geen extra administratie met wegenbelasting of verzekeringen, gewoon één factuur.
Vul ons formulier in en vergelijk gratis leasing offertes:
Offertes aanvragen

Ik wil een bedrijfswagen leasen

 
* 1. Welke type voertuig(en) wilt u leasen?
 
 
* 2. Welke type leasing wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u starten met de leasing?
 
 
* 4. Hoe groot is uw huidig wagenpark?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Leasen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Leasing Bestelwagens voor de regio Evergem
Ik wens een Peugeot Expert of Opel Vivaro (diesels) voor op zaak te leasen. Graag offerte voor 2 voertuigen.
Auto leasen voor een particulier
Ik wil een peugeot 308 leasen sw. Ik heb nog geen ervaring met leasen van een auto. Ik ben actief vooral in BE.
Leasing gezocht te Aalter voor een Mustang 2.3
Beste, Ik wens te vergelijken in offertes voor leasing Graag voor zowel operationele als financiële Leasing voor Ford Mustang 2.3 eco-boost. Vanaf mei 2016 begin ik er mee beginnen rijden. Alvast bedankt
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij zouden deze gebruiken voor privé -en zakelijke doeleinden, en dit in het binnen -en buitenland. Momenteel leasen wij geen voertuigen, onze huidige wagenpark telt momenteel 1 (privé) wagen. Wij hebben geen bepaalde voorkeur, maar wensen wel een wagen die op diesel rijdt.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Borgerhout
Wij zoeken een offerte voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen, en deze aanvraag is bedoeld voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen -en buiten België, en hebben een voorkeur voor een lichte vracht (Renault/Peugeot). Onze huidige wagenpark telt 1 voertuig.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Zele
Wij wensen offertes te verkrijgen voor het leasen van een bedrijfswagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en de aanvraag is bedoeld voor zakelijke doeleinden. Wij verplaatsen ons zowel in het binnen als het buitenland. Wij hebben een vorkeur voor een BMW/Mercedes/Audi. Onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Schoten
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen, en wij zouden deze wagen gebruiken voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen België, en hebben geen voorkeur voor een merk/type van wagen (moet alleen genoeg laadruimte in de koffer hebben). Onze huidige wagenpark telt 0 wagens.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Lommel
Graag wensen wij offertes te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen wagens, en dit is bedoeld voor zakelijke doeleinden. Wij verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen België en hebben een voorkeur voor een Volvo (vrachtwagen). Onze huidige wagenpark bestaat uit 2 vrachtwagens en 1 personenwagen.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Antwerpen
Wij willen offertes verkrijgen voor het leasen van een bedrijfswagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen en wij zouden deze gebruiken voor zowel zakelijke als privé-doeleinden. Wij verplaatsen ons in het binnen -en buitenland, en hebben een voorkeur voor een Land Rover Evoque. Onze huidige wagenpark telt 1 wagen.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ternat
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit zou bedoeld zijn voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons in het binnen -en het buitenland, en hebben een voorkeur voor een SUV. Momenteel leasen wij reeds een 16tal voertuigen (in ons filiaal te Frankrijk, en deze voertuigen hebben een Frans kentekenplaat).
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Averbode
Wij wensen een offerte te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen op dit moment geen voertuigen, en dit is bedoeld voor zakelijk en privégebruik. Wij verplaatsen ons enkel binnen België (evenementenbureau). Wij hebben geen voorkeur voor een merk of type van wagen.
Bedrijfswagen leasen voor een bedrijf in Hasselt
Ik zoek een offerte voor de leasing van een volvo of vergelijkbaar merk. Momenteel hebben we een wagenpark van twee wagens waarvan 1 in leasing is en 1 privévoertuig. Gebruik van deze wagen zal zowel privé als zakelijk zijn.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Antwerpen
Graag ontvangen wij offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen op dit moment geen voertuigen, en zouden deze wagen voor zowel privé als zakelijke doeleinden gebruiken. Wij verplaatsen ons enkel binnen België. Wij hebben een voorkeur voor een stadswagen (type "Renault Clio"). Onze huidige wagenpark telt 0 wagens.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ranst
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen wagens en wij zouden het voertuig voor zakelijke doeleinden gebruiken.Wij verplaatsen ons enkel binnen België, en hebben een voorkeur voor een SUV of Station Wagen. Ons huidig wagenpark telt 2 wagens in privé-bezit.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Wachtebeke
Wij zoeken een prijsofferte voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit is bedoeld voor zowel zakelijk als privégebruik. Wij verplaatsen ons in België en het buitenland en hebben een voorkeur voor een voertuig met 4 zitplaatsen en voldoende laadvermogen. Wij leasen momenteel geen voertuigen en gebruiken momenteel 3 wagens (= huidig wagenpark).
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Waasmont
Ik wens een offerte voor leasing van een bedrijfswagen. Momenteel staat er op naam van de bvba reeds 1 voertuig in eigen beheer. Deze wagen zal dienen voor zowel privé als zakelijke verplaatsingen, Wel enkel binnen België. Merk van de wagen is momenteel nog niet beslist.
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Oostende
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het leasen van 1 wagen (voor zakelijk en privé-gebruik). Wij zijn binnen België actief, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing (enkel 1 voertuig in eigen beheer). Wij hebben een voorkeur voor een Kia. Onze huidige wagenpark telt 1 voertuig .
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Hoogstraten
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het leasen van 1 wagen (voor zakelijk en privé-gebruik). Wij zijn binnen België en Nederland actief, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing (enkel 2 voertuigen in eigen beheer). Wij hebben een voorkeur voor een Mercedes A Klasse. Onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen .
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Maasmechelen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het leasen van 1 wagen (voor zakelijk gebruik). Wij zijn binnen België en het buitenland actief, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing. Wij hebben een voorkeur voor een Opel. Onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen .
Ik wil een bedrijfswagen leasen