Koude drankenautomaat

De voordelen van een frisdrankautomaat

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een frisdrankautomaat zorgt u voor:
  • Breed gamma aan gekoelde dranken
  • Optimale werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Interesse? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een frisdrankautomaat vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koude drankenautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Hoegaarden
We hebben een coca-cola automaat aangekocht voor het restaurant. Nu hadden we graag een nieuwe offerteaanvraag ingediend om een frisdrankenautomaat te huren voor een andere locatie. Graag een prijsofferte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben een frisdrankenleverancier uit de buurt. Graag een prijsvergelijking. Dagelijks gebruikers 30à40 personen.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Waasmunster
Graag een offerte van een coca-cola automaat. Ik schat dat er dagelijks 20à30 personen gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. We hebben al een koffiemachine staan en waterkoelers. Nu nog de frisdrankenautomaat!
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Vroeger hadden we een frisdrankenautomaat, maar die hebben we weggedaan. Nu ben ik benieuw of het opnieuw zal aanslaan in ons bedrijf. Dagelijks gebruik : 20-50 personen.
Coca-cola automaat voor een firma in Alken
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen frisdrankenautomaat staan, we willen kijken of het interessant zou zijn voor onze klanten. Dagelijks gebruik schatten we op 10à20 personen.
Cola automaat voor een NV in Merchtem
Op dit moment maken we gebruik van een lokale brouwer en vragen we een bijdrage voor een drankje. We zouden nu graag willen kijken of het voordeliger is een automaat te huren.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wetteren
Deze is vooral bedoeld voor onze personeelsleden, maar het is mogelijk dat ook enkelen bezoekers zullen gebruik maken van deze automaat. Graag een duidelijk offerte voor zowel huur als Full-service optie
Offerteaanvraag coca-cola automaat voor een firma in Zonhoven.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Nu huren we al een coca-cola automaat. We zouden er graag een frisdrankenautomaat bij willen huren. Graag een voorstel.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik heb een computerwinkel. Dagelijks heb ik een gemiddelde klanten van 20 personen. Ik wil zo klantvriendelijk mogelijk zijn. Dat de klanten eventueel tijdens het wachten iets kunnen drinken. We laten door een plaatselijke brouwer frisdrank leveren. Maar wat gaat het me kosten als ik een frisdrankenautomaat huur of koop? Bedankt voor de offerte!
Cocal-cola automaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte van een coca-cola automaat. Dagelijks zal de machine gebruikt worden vanaf 5 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Vorselaar.
We hebben al een aangekochte coca-cola automaat staan. Nu is het zo dat we een 2de vestiging hebben, eigenlijk een openbare plek waar veel klanten komen. Voor deze klanten hadden we graag een frisdrankenautomaat willen aan huren. Alvast bedankt voor de offerte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Itterbeek.
We hebben een nieuw cafetaria geopend in onze vzw. Daar hadden we naar onze koffiemachine ook de coca-cola automaat willen plaatsen. Dagelijkse bezoekers is moeilijk aan te geven, ik schat op meer dan 20 gebruikers per dag. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Schoten.
We kopen nu zelf ons frisdrank. We hebben 6 vaste werknemers. Daarbij hebben we gemiddeld 3 bezoekers per dag. De grote vraag is eigenlijk : Is het mogelijk om een coca-cola automaat te huren en zelf bij te vullen? Graag een vrijblijvende offerte.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Machelen
Deze automaat is voor intern gebruik. Momenteel nemen we gewoon drank mee van thuis.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks zullen 10 personen gebruik kunnen maken van de machine. Alvast bedankt voor de offerte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Heuzden-Zolder.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met ongeveer 50 personen werkzaam. Graag een prijsvoorstel van huurmogelijkheid, koop mag ook. Vriendelijk bedankt!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Deurle.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 5 personen werkzaam in deze firma. Ook hebben we dagelijks klanten over de vloer. Bedankt voor de prijsvoorstel.
Frisdrankenautomaat voor een evenementenbureau in Kampenhout.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben 12 mensen vast in dienst en geregeld hebben we stagiaires. Ook hebben we klanten die gebruik kunnen maken van deze machine. Alvast bedankt voor de offerte.
Cola automaat voor een bedrijf in Waregem
De automaat zal zowel dienen voor onze personeelsleden als de klanten. Wij willen ook grag overstappen van flesjes op blikjes.
coca-cola automaat voor een magazijn in Bilzen
Ik doe deze aanvraag voor een van onze magazijnen in Bilzen. Hier werken een totaal van 15 mensen.
Frisdrankenautomaat voor een autobedrijf
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een autobedrijf met 3 werknemers. Dagelijks hebben we toch wat klanten over de vloer. We hadden dan ook graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de reactie.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Sint-Kruis
Graag een offerte van een kleine frisdrankenautomaat. Dagelijks zijn er maar 5 tot 9 personen die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Bedankt alvast voor de vrijblijvende offerte.
Blije bezoekers en tevreden personeel met een frisdrankautomaat