Koude drankenautomaat

Steeds een verfrissende pauze dankzij een Coca-Cola automaat

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koude drankenautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankenautomaat met jetons | Genk
Graag een offerte voor een drankautomaat met jetons. We willen de automaat binnen plaatsen. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop.
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Heusden-Zolder
We zoeken een ander automaat voor de bib. Huidige van Coca-Cola is terug opgehaald, huur/kopen mag beide in de offerte, iets met betaalfunctie en laten bijvullen.
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Machelen
Dit is voor 20-50 mensen intern gebruik. Binnen te plaatsen. Geen aankoopofferte. Graag full sevice huur. Momenteel leveringen via de winkel.
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Ieper
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Brugge
Ik wens een frisdrankautomaat voor een bedrijfspand dat we uitbaten. Voor een 20-100 personen, moeilijk in te schatten. Ergens voorjaar 2017.
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Frisdrankenautomaat voor het gemeentebestuur in Geraargdbergen
We hebben verschillende locaties waar het interessant zou kunnen zijn om een automaat te plaatsen. Ik denk vooral aan de jeugddienst en de bibliotheek. We zouden hier graag de kleiner modellen willen plaatsen. Is het mogelijk in de offerte ook een schatting op te maken van het energieverbruik op jaar of maandbasis. Dank u
Cola automaart voor een garage in Zaventem
We gebruiken momenteel een brouwer die dranken komt leveren. de directie zou echter willen nagaan of het vanaf volgend jaar niet goedkoper is om gewoon een automaat te plaatsen. Om dit te onderzoeken hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
Cola automaat voor een centrum in schoten
Nieuw woon en zorgcentrum. We hebben enkel een cafetaria die door de bierhandel wordt bevoorraadt. we zouden graag in onze personeelsruimte een cola automaat plaatsen voor intern gebruik. Wegens plaatsgebrek gaat mijn voorkeur uit naar de kleinere automaat.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Keerbergen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 5 personen werkzaam op het kantoor. Dagelijks hebben we bezoekers erbij. Nu hebben we gewoon een eigen frigo met frisdranken erin. Alvast bedankt voor de offerte.
Cola automaat voor opleidingscentrum in Sint-Niklaas
Wij organiseren in het gebouw geregeld opleidingen. We zouden nu graag voor de cursisten een automaat in de hal plaatsen. Voor het personeel hebben we een contract met een lokale brouwer
Cola automaat voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op zoek naar een kleien automaat. We wensen deze op jaarbasis te huren. Dit zal zowel gebruikt worden voor intern als extern gebruik.
Frisdrankautomaat voor een schoonmaakbedrijf in Niel
Deze automaat is voor in ons kantoor te plaatsen. Hij zal uitsluitend door onze binnendienst (8 man) genuttigd worden.
Cola automaat voor een kapperszaak in Stekene
Ik zou deze automaat graag in mijn wachtkamer willen plaatsen zodat mijn klanten hiervan gebruik kunnen maken. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik een gewoon of een "full service" huurcontract neem.Kunt u een offerte opmaken voor beide mogelijkheden.
Cola automaat voor een bedrijf in Berchem
We hebben op dit moment een contract met Cafébar voor een Cola automaat maar zijn hier zeer ontevreden over. Daarom dat ik voor Mei 2013 graag een nieuwe automaat zou willen plaatsen. Tegen dan loopt ons contract af en zal de oude automaat weggehaald worden. We hebben een centrum waar verscheidene projecten lopen. Dus de ene dag kunnen er 40 mensen aanwezig zijn de ander dag meer dan 100.
Cola automaat voor een bedrijf in Aalter
Momenteel hebben we enkel koffie op het bedrijf. Ik zou mijn medewerkers graag frisdranken willen aanbieden. Hoeveel medewerkers raad u maximum per automaat aan? En is deze actie ook geldig als we eventueel twee automaten zouden huren? Gelieve ook duidelijk de huurvoorwaarden en het aanbod aan dranken duidelijk in de offerte te vermelden.
Coca-cola voor een bedrijf in Zottegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dit zal de eerste ervaring zijn met een coca-cola automaat. Ik schat op 10à15 personen die dagelijks gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nazareth
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had die graag op de stoep willen plaatsen onder een afdak. Zodat de klanten die dagelijks langslopen een blikje kunnen pakken met muntinworp. Ik schat naar 20à30 personen die dagelijks gebruik maken van deze automaat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen dagelijks 5à6 personen hebben die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Wat is de kostprijs en het onderhoud van zo een machine? Bedankt voor de reactie.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Izegem
We hebben een koude drankenautomaat en een warme dranken automaat via T.A.S. We vinden deze te duur. Graag hadden we dan via coca-cola een offerte willen ontvangen van hun automaat. Bedankt daarvoor.
Cocal-cola automaat voor een productiebedrijf in Hamme
We zijn een productiebedrijf en hebben 10 mensen te werk bij ons. Normaal halen we de frisdranken bij een plaatselijke brouwer. Ik had graag geïnformeerd willen worden over de voordelen van de frisdrankenautomaat. Wordt het bijgevuld door de firma? Zit er onderhoud inbegrepen? Graag een offerte van een coca-cola automaat.
coca-cola automaat voor een slagerij in Aalter
We kopen momenteel onze dranken zelf aan bij een drankencentrale. Ik zou nu van mijn medewerkers een kleine bijdragen willen vragen voor deze dranken om daarna met dit geld een evenement te organiseren. Is het mogelijk om zelf de prijs te bepalen met een automaat? En zo ja, dan zouden wij graag , indien mogelijk, zelf instaan voor de bevoorrading. Ik sta echter open voor ook andere huurvoorwaarden;
Cola automaat voor een sporthal in Gent
De drankleverancier levert momenteel aan onze cafetaria. We baten namelijk een sportcentrum uit. Op verschillende dagen is de cafetaria echter gesloten en daarom dat we voor de overige groepen graag een automaat in de inkomhalm willen plaatsen.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Hoegaarden
We hebben een coca-cola automaat aangekocht voor het restaurant. Nu hadden we graag een nieuwe offerteaanvraag ingediend om een frisdrankenautomaat te huren voor een andere locatie. Graag een prijsofferte.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Wijnegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben intern 5 personen werkzaam op kantoor. Dagelijks hebben we 5 tot 10 klanten over de vloer. Bedankt voor de offerte.

Op zoek naar de juiste Coca-Cola automaat voor uw zaak?

Vind hier de ideale Coca-Cola automaat die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van frisdranken, vruchtensappen, water, sportdranken enz.

Kies de juiste formule
U kunt kiezen tussen verschillende formules, naargelang uw bedrijfsbehoeften. Zo is er de Full Service formule waarbij u zelf naar niets hoeft te kijken.

Onderhoud service
Het onderhoud en herstellingen worden voor u gedaan.
Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat