Kostprijs waterkoeler waterleiding voor bedrijf

De voordelen van een waterkoeler

Kent u de voordelen van een waterkoeler? U geniet van:
  • Verfrissend, lekker water
  • Gehydrateerde en productievere werknemers
  • De beste service
Klinkt interessant? Wij brengen u in contact met leveranciers van waterkoelers die een gratis offerte voor u opmaken.
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Kostprijs waterkoeler waterleiding voor bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler voor een zaak in Roeselare
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers. Ik heb geen voorkeur of dit op waterleiding gaat of op fles. We zijn een klein bedrijf met 2 werknemers. Alvast bedankt voor het voorstel.
Waterkoeler op fles voor een particulier in Beveren-Waas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers op flessen. Ik ben een particulier en heb geregeld bij mij thuis vergaderingen met 120 personen. Dit gebeurt een 2à3 keer per week. De mensen moeten mogelijkheid hebben om koud water, heet water te kunnen tappen. Het heet water zal dan gebruikt worden voor soep of oploskoffie/ thee.
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Hamme
In totaal zijn we met 50 medewerkers op het bedrijf. Eventueel willen we er 2 bestellen voor 25 medewerkers elk Graag een offerte voor zowel huur als aankoop.
Waterkoeler voor een bedrijf in Bree.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen. Dagelijks zullen 10à20 personen gebruik willen maken van deze machine.
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Wat is er evidenter? Graag een prijsvoorstel van een waterkoeler met en zonder fles.
Waterkoeler voor een ocmw in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler op waterleiding. Ons huidig waterkoeler is defect, ook 10à15 jaar oud. Dagelijks zullen er 10à20 personen gebruik maken van de waterkoeler. Vriendelijk bedankt.
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op waterleiding. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler voor een beginnend afslankinstituut in Oost-Vlaanderen.
Ik wil een afslankinstituut beginnen. Dagelijks hoop ik meer dan 20 personen over de vloer te hebben. Wat gaat het me kosten als ik waterkoeler wil plaatsen? Graag een vrijblijvende offerte van waterkoelers.
Waterkoeler voor een zaak in Limburg.
We zijn in totaal met 50 personen werkzaam in onze firma. Maar telkens zijn er maximum 8 personen aanwezig op de zaak. Graag wil ik een offerte ontvangen van een waterkoeler. Ik sta open voor een waterkoeler met fles en een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar 7 waterkoelers , een op elke verdieping ,die ik kan aansluiten op de waterleiding. Ook moeten ze de mogelijkheid hebben om koud of warm water te kunnen geven. Op dit moment maken wij al gebruik van waterkoelers met fles.
Waterkoeler voor een school in Antwerpen.
Wij zijn een talenschool met gemiddeld 40 studenten; wij wensen frisdrank en snacks aan te bieden; waarschijnlijk een toestel uitsluitend spiralen; kopen of huren
Waterkoeler voor zelfstandige, Limburg
We hebben al een waterkoeler in de zaak staan maar deze zouden we ook willen gebruiken voor onze privé , liefst ook met warm water.
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik heb een nieuwe zaak en wil graag voor mijn klanten een waterkoeler plaatsen. Graag een offerte van een waterkoeler met fles en op waterleiding.
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
We zijn met een 50-tal werknemers. Maar dagelijks zullen er maximaal 5à7 personen aanwezig zijn op kantoor. De rest zal meer op de baan zijn. Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler met fles en met waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding voor bedrijf in Antwerpen
We hebben een bedrijf met 9 verdiepingen en ik zou op elke verdieping een waterkoeler wensen te plaatsen. Alle koelers zouden op de waterleiding aangesloten moeten worden.
Offerteaanvraag waterkoeler voor een nieuw bedrijf in Tongeren.
Graag een offerte te ontvangen van een waterkoeler voor een nieuw bedrijf in Tongeren. Dagelijks gebruik kunnen we bepalen aan de hand van lopende zaak.
Waterkoeler voor een ziekenhuis in Brussel.
We zijn een ziekenhuis met een equipe van 8 personen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een waterkoeler met en/of zonder fles.
Waterkoeler voor een horeca in West-Vlaanderen.
We zijn werkzaam in de horeca. Voor ons personeel wensen we een waterkoeler aan te schaffen. Zodat ze de flessen water die bestemd is voor klanten niet opdrinken.
Waterkoeler voor privé-praktijk in Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor een waterkoeler met fles, dit voor een privé-praktijk in Oost-Vlaanderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte voor waterkoeler, autohandel in Limburg
Ons bedrijf verhuurt voertuigen waarvan bestelwagens, personenwagens e.d. meer. Graag hadden we eens informatie ontvangen alsook een prijsofferte omtrent waterkoelers. Alvast bedankt.
Waterkoeler op flessen voor een bedrijf in Houwaart.
Graag een offerte waterkoelers op fles voor 4 vaste medewerkers en een aantal bezoekers per dag.
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Duffel.
Voor een bedrijf in Duffel ontvangen wij graag een offerte waterkoelers. Dagelijks zullen 15à20 personen gebruik maken van de waterkoelers.
Offerteaanvraag waterkoelers voor Kessenich.
Graag wil ik een offerte waterkoelers met flessen ontvangen. Het maximaal aantal personen per dag die er gebruik van zullen maken is 10. Is een waterkoeler interessant voor ons?
Waterkoelers met flessen.
Wij zijn op zoek naar leveranciers voor waterkoelers op flessen. Momenteel hebben we 2 medewerkers. Bezoekers zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoelers.
Offerteaanvraag voor waterkoeler, nieuw bedrijf in Limburg
Prijsofferte voor waterkoeler, nieuwe zaak vanaf augustus/september 2012. Graag een voorstel. Bedankt.
Zorg voor lekker en fris water voor uw personeel