Kostprijs telefooncentrale

De voordelen van een telefooncentrale

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners! Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Kostprijs telefooncentrale: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale voor een zaak te Westerlo
Ik zoek een andere telefooncentrale voor een 23 tal toestellen(vaste). Gesprekken moeten kunnen opgenomen worden, ook alarm erop, via voip te doen.
Vrijblijvend offerte voor telefooncentrale, Oost-Vlaanderen
Wij zouden graag eens weten hoeveel een telefooncentrale kost. Kunnen jullie ons een vrijblijvend prijsofferte opstellen. Bedankt.
Vervangen forum 700 centrale
We hebben nu een forum 700 van Belgacom, en we zouden die graag vervangen. Bedankt voor uw voorstel.
Centrale voor 4 toestellen
Wij hebben nog geen telefooncentrale, wij zijn op zoek naar een oplossing voor 4 toestellen.
Vervanging verouderde telefooncentrale
Onze huidige centrale is wat verouderd, en een aanpassing van centrale is misschien wel aan de orde. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale voor autobedrijf in West-Vlaanderen
Graag had ik een vrijblijvend offerte ontvangen voor een telefooncentrale. Wat zijn de mogelijkheden (huren/kopen/ ...) 1 à 4 telefoontoestellen. Bedankt.
Nieuwe telefooncentrale voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij hebben jaren geleden een telefooncentrale gekocht. Aangezien wij binnenkort gaan verhuizen hebben we ook een nieuwe telefooncentrale nodig aangezien er ook geen enkele aansluiting is of dergelijke. Graag had ik eens een offerte ontvangen. Alvast bedankt.
Prijsofferte voor installatie telefooncentrale, Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een telefooncentrale van Belgacom. Wat hebben jullie aan te bieden. Aantal telefoontoestellen: een 6-tal. Bedankt.
Prijsvergelijking telefooncentrale, West-Vlaanderen
Wij beschikken momenteel over een astra telefooncentrale waar we niet 100% van tevreden zijn. Graag hadden we eens overwegen indien het de moeite waard is om te veranderen in de toekomst. Bedankt.
Vrijblijvend offerte voor telefooncentrale, Oost-Vlaanderen
Wij hadden graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor een nieuwe telefooncentrale. Ons bestaande telefooncentrale wordt wat oud, graag hadden we eens prijzen willen vergelijken om eventueel in de toekomst van telefooncentrale en telefoontoestellen te veranderen. Bedankt.
Prijsvergelijking van telefooncentrale, Limburg
Wij hadden graag eens willen bekijken wat jullie aan te bieden hebben. Wij hebben reeds een bestaande telefooncentrale (> 20 telefoontoestellen) maar zouden graag een prijsvergelijking doen. Bedankt.
Telefooncentrale voor bvba in Vlaams Brabant
Graag een vrijblijvend voorstel voor een telefooncentrale met zo'n 8 à 9 telefoontoestellen. Alvast bedankt.
Telefooncentrale voor basisschool, Antwerpen
Wij zijn een basisschool verdeeld over 2 vestigingen. Een is klant bij Telenet, de andere bij Belgacom. Momenteel zijn we bezig aan een nieuwbouw, de bedoeling is dus dat de 2 vestigingen samenkomen, daarvoor hadden we dus ook een telefooncentrale nodig. Graag een voorstel. Bedankt.
Telefooncentrale voor bedrijf uit Oudenaarde
Wij hebben nog geen centrale en hadden graag meer informatie hieromtrent ontvangen. Graag iemand (met een filiaal) uit onze omgeving om technische bijstand edm. te bespoedigen.
Prijsofferte telefooncentrale
Wij hadden graag een prijsofferte voor een telefooncentrale ontvangen. Momenteel hebben we nog geen centrale. Bedankt voor uw prijsopgave.
Telefooncentrale voor binnenkomende ISDN lijnen, Moeskroen
2 binnenkomende ISDN lijnen, 3 vaste telefoon toestellen, 1 draagbare analoge telefoon binnenpost, 1 analoge fax binnenpost. Bedankt.
Bel goedkoper met een telefooncentrale