Koffiemachine vrijblijvende afname producten

Vergelijk gratis offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
* 3. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffiemachine vrijblijvende afname producten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat voor een bedrijf in Genk
wij zijn op zoek naar een warme dranken automaat voor koffie , choco en soep. Verder is nog niets beslist dus gelieve een zeer ruime offerte te maken voor zowel automaten met een betaalsysteem als 'gratis' automaten en ook voor full service en gewoon huur contract. De beslissing zal eind oktober vallen.
Koffiemachine voor een kinesist in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een koffiemachine. Ik heb een praktijk met regelmatig klanten. Eventueel een koffiemachine met muntinworp.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Lekkere verse koffie op elk moment van de dag met een maximaal gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud. Nu werken we gewoon met thermossen. We zijn met 15 personen.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Machine om mijn klanten in de supermarkt een 'gratis' koffie te geven terwijl ze wachten. We hebben er ooit al eens eentje op proef gehad van nestlé, dat was wel fijn. Graag info over de kostprijs
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Moet koffie, soep en warm water kunnen geven en moet uitgerust zijn met betalingssysteem. We hebben nu een stokoud toestel dat ooit gekocht werd, dat continu kapot is.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag offerte voor een machine met bonen, we hebben er nu nog geen, ongeveer een tiental personen hier.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Geachte, Wat kost afgebeelde machine? vriendelijke groeten, Tommy Jacobs
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
We zoeken een koffiemachine voor bij ons ontbijtbuffet, we hebben zo'n 20 kamers, maal twee personen, rekenen dus toch op een 40 tal elke ochtend.Het moet wel lekkere koffie zijn.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een lekkere kop koffie (eventueel met melk / suiker) in een handomdraai aan een democratische prijs. Info kopen of huren machine, en prijsofferte aub.
Koffieautomaat voor cafetaria
Is het mogelijk mij wat informatie te bezorgen omtrent het aanschaffen van een koffieautomaat voor een kleine cafetaria in een winkel. Ruw geschat: tussen de 10 en 35 personen. Alvast bedankt.
Koffieautomaat
Graag een koffieautomaat type Nespresso capsules, zeker geen pads. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Dagelijks gebruik: 12 werknemers + 2 of 3 bezoekers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachines full service
Graag wat inlichtingen omtrent koffiemachines (full-service) dit voor een bedrijf van 1.500 personen verdeeld onder 3 vestigingen (te Kessel-lo, Aarschot, Diest, Herent, Kampenhout, Heist o-d Berg). Ons bedrijf telt momenteel al een 25-tal koffiemachines. Graag had ik wat willen vergelijken indien andere leveranciers beter kunnen aanbieden. Begin november gaan we allemaal samen zitten, dus een gedetailleerde prijsopgave is nodig ten laatste volgende week (25/10 - 31/10) voor > 20 stuks. Alvast bedankt.
Offerte koffieautomaten vergelijken prijzen leveranciers
Graag contact mete leveranciers om hun aanbod en prijszetting te leren kennen inzake koffieautomaten, dit in het kader van een school voor buitengewoon onderwijs. Alvast bedankt.
Offerte en informatie aankopen of huren van koffieautomaten
3 automaten (één voor elk verdiep ca. 20 pers/verdiep). Graag informatie over uw aanbod en een offerte. Op dit moment hebben wij nog geen automaten van een andere leverancier staan.
Prijsopgave aankopen koffiemachine
We wensen wat inlichtingen alsook een prijsopgave te ontvangen voor het aankopen/huren en onderhoud van een koffiemachine, deze om te vergelijken met deze waarover we al beschikken (koffiemachine Rombouts), naargelang prijs/kwaliteit zullen we de leverancier kiezen. Met dank.
Offerte voor het aankopen of huren van een koffiemachine
Ik wens wat meer inlichtingen te ontvangen voor het aankopen/huren alsook onderhoud van een koffiemachine voor 5 personen. Eventueel een gedetailleerde prijsopgave voor een niet al te grote koffiemachine. Met dank.
Informatie en offertes vergelijken voor aankoop koffiemachine bed & breakfast
Informatie en offertes van koffiemachines vergelijken ter analyse, voor aankoop en plaatsing in Bed & Breakfast. Wij rekenen op een gemiddelde van 10 gebruikers.
Offerte gezocht voor koffiemachine aankopen of huren
Er was reeds sprake van om een koffiemachine aan te schaffen. Informatie van uw aanbod en prijsindicaties zijn dus zeker welkom op dit moment. Wij werken met een 30tal personen.
Offerte aankopen koffiemachine leraarskamer school, prijzen en informatie
Wij wensen een koffiemachine voor in de leraarskamer. Een ruime tien personen maakt hier meermaals per dag gebruik van. Graag een redelijke prijs / kwaliteitsverhouding, dit hoeft niet het allerduurste of beste exemplaar te zijn. Bedankt voor uw voorstel
Aankoop of huur koffiemachine met vrijblijvende afname producten
Een koffieautomaat, eventueel ook met dranken als soep en chocolademelk. Belangrijk is dat ik de optie heb in het contract om te automaat aan te kopen en te stoppen met de producten van de leverancier af te nemen. Enkel nodig in geval van ontevredenheid, maar geval gehad in verleden, en vandaar willen we de optie. Wij zijn een business centrum, dus groot aantal gebruikers, niet het eigen personeel maar de klanten/bedrijven.
Sterk personeel verdient sterke koffie