Koffiemachine professioneel gebruik

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffiemachine professioneel gebruik: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor KMO
Ik zoek een koffiemachine met goede heerlijke koffie, voor mijn plezier op kantoor en voor klanten die op bezoek komen. We zijn een KMO in het Kortrijkse.
Koffiemachine voor een bedrijf in Bunsbeek
Dit is een volledig nieuwe automaat. In het verleden hadden we een particulier model, maar omdat hier redelijk veel koffie wordt gedronken had ik graag prijzen vergelijken met een meer professionele automaat. Liefst een vrij simpele automaat gericht naar zowel intern als extern gebruik. Ik wens ook een vergelijk te maken tussen de huur en de aankoop van een koffiemachine.
Koffiemachine voor een schoolinstelling in Genk
We hadden graag een aankoop offerte verkregen voor een koffieautomaat. Graag een uitgebreide offerte met voldoende keuzemogelijkheden. We zijn met 600 personeelsleden ongeveer, maar hiervan zijn de meeste halftijds of slechts beperkt aanwezig. Dagelijjks gebruik zal tussen de 30 en de 50 mensen liggen. We wensen een automaat zonder muntsysteem en bij voorkeur koffiebonen.
Koffiemachine voor een school in Zaventem
Graag een aankoopofferte voor een professioneel en duurzaam koffiemachine die dagelijks door zo'n 30-40 mensen gebruikt zal worden. Dit is een koffiemachine voor de leerkrachten, zonder muntsysteem en met waterreservoir. We wensen eigen koffie te gebruiken. ook moet de machine de mogelijkheid hebben thermossen te vullen. Graag een prijsofferte voor een gebruiksvriendelijke en snelle machine.
Koffiemachine voor een school in Zottegem
Graag een offerte voor de plaatsing van een koffieautomaat voor de leerkrachtenkamer. Deze zal enkel voor koffie dienen en heeft geen muntsysteem nodig. Dagelijks gebruik ongeveer 30 mensen. Graag zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag een vrijblijvende offerte te ontvangen voor aankoop van een koffie automaat. Ik heb een voorkeur voor een automaat dat met bonen werkt maar ook andere apparaten zijn welkom.
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
We hebben reeds 1 koffiemachine maar zouden op onze nieuwe locatie graag 2 nieuwe apparaten zetten. Deze moeten volledig vrij zijn in gebruik en enkel koffie en espresso aanbieden. We zijn momenteel met 40 bedienden op kantoor en verbruiken tussen de 1-1.5kg koffie dagelijks. Eventueel ben ik ook van plan om een automaat voor andere warme dranken te plaatsen, capuchino, warme choco , thee , ... voor personeel en klanten. Deze zou echter wel met een muntinworp moeten werken.
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Truiden
We zijn met 3 vaste werknemers. Daarbij komen ook klanten een bakje meedrinken. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine voor een beginnend koffiehuis in Moorsel
We willen eind dit jaar een koffiehuisje oprichten. We zoeken daarom nu een professioneel en snelle automaat om verscheiden soorten koffie en warme dranken mee te zetten.
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We hebben een tiental personeelsleden en enkele bezoekers per dag. Ik weet wel niet hoeveel van deze mensen dagelijks van de automaat gebruik zullen maken; Ik ben op zoek naar een automaat die werkt met muntinworp. Liefst met gemalen koffie.
Koffiemachine voor een landbouwbedrijf in Antwerpen
We zoeken een makkelijke koffie automaat om in onze kantine te plaatsen. We zijn van plan deze zelf aan te kopen en zelf voor de anavulling te zorgen. Gelieve zowel automaten die op pads werken als automaten voor gemalen koffie in uw offerte te plaatsen.
Meerjarig contract voor de levering van koffie, Overheidinstenling in Brussel
Wij wensen een onderhandelingsprocedure op te starten voor de levering van koffie. We stellen zo'n 200 personen tewerk, verdeeld over 14 etages. Wij wensen een contract aan te gaan voor meerdere jaren.
Koffiemachine voor een lingeriezaak in West-Vlaanderen
Wij bieden onze klanten graag een tas koffie aan. Op dit moment maken we gebruik van Een Espresso apparaat maar dit is niet bepaald efficient. Ik ben nu dus op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk automaat. Gelieve voldoende keuze te laten in uw offerte. Dank u
offerte voor een koffiemachine voor bedrijf in Vlaams Brabant
Op dit moment gebruiken we een ouderwetse koffiemachine met kan. Dit is niet echt praktisch voor 17 medewerkers en daarom zoeken we een alternatief.
Koffie automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We werken met 17 personen in twee verschillende diensten. We gebruiken echter dezelfde keuken. Daarom een vrijblijvende offerte voor een gebruiksvriendelijke automaat.
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.
Koffiemachine voor ons bedrijf
Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor ons bedrijf.
Koffiemachine voor kapsalon.
Graag een offerte koffiemachines voor mijn kapsalon. Dagelijks zijn er 15 à 20 bezoekers en 4 vaste medewerkers aanwezig op de zaak die gebruik zullen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine voor frituur
Wij hadden graag een koffiemachine met munten gehad voor in onze frituur. Bedankt voor uw offerte.
Informatie over een koffiemachine
Informatie over een koffiemachine voor op den bureau. Wij hebben ook bezoekers.
Koffiemachine voor electrozaak
Koffiemachine voor electrozaak. Nu werken we met een Senseo. Bedankt voor uw voorstel.
Koffiemachine bedrijf Belsele
Koffiemachine voor bedrijf uit Belsele. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine voor bedrijf in Kortrijk
Wij werken momenteel met een kleine Senseo. Graag hadden wij geweten wat het voordeligste zou zijn voor ons. Wij zijn op zoek naar een kleine koffiemachine voor het personeel maar ook om te gebruiken bij klantenbezoek. Intern zitten we met 6 of 7, drinken gemiddeld 2 à 3 tassen koffie per dag, totaal van 18 kopjes koffie enkel voor personeelsleden + een gemiddelde van 4 à 5 klanten per dag (aangezien op afspraak). Graag een offerte op maat. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Professionele koffiezet voor bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een offerte ontvangen omtrent een professionele koffiezet (zeker 2l). Graag een koffiemachine voor een 10-tal medewerkers, het is ook de bedoeling dat er altijd koffie klaar staat voor onze bezoekers, ook worden er hier af en toe 's avonds nog eens vergaderd. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie