Koffiemachine intensief gebruik

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffiemachine intensief gebruik: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Hoboken
Wij wensen een offerte voor een koffiemachine voor 16 vestigingen over heel België. Een bedrijf die actief is in transport. Ik zou deze offerte moeten voorleggen voor woensdag.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een koffieautomaat ter prijsvergelijking van onze huidige leverancier, de firma Maes uit Nederland. Deze automaat zal in de eetruimte geplaatst worden waar onze medewerkers, tegen betaling, zichzelf kunnen bedienen van een koffie. Deze zal intensief door veel mensen gebruikt worden. Graag zowel een aankoop als een huurofferte.
Koffiemachine voor een school in Hasselt
We overwegen 2 koffiemachines (of warmtedranken automaten) te plaatsen op 2 aparte verdieping. afhankelijk van de prijs. Graag 4 prijsoffertes voor: . koffiemachine en warmedrank automaat voor 20 à 49 personen . koffiemachine en warmedrank automaat voor 10 à 20 personen. Graag wensen we ook de aankoop en huurmogelijkheden te vergelijken. Dit is voor intern gebruik dus muntsysteem is niet nodig. Alvast hartelijk dank.
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Koffiemachine voor een brasserie in Herentals
Ik heb een brasserie en wens graag een koffiemachine voor intensief gebruik. Per dag zullen er maximaal 50 mensen gebruik maken van deze automaat. Ik wens een zo klein mogelijk automaat die aansluitbaar is op de waterleiding en gebruiksvriendelijk. Graag een prijsofferte en informatie over huur , aankoop en leasing.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
- het full service huren van een koffie automaat - verse bonen -> zeer hoge kwaliteit, bij voorkeur fairtrade - verse melk - heet water - zeer korte responstijd in geval van storingen - apparaat wordt intensief gebruikt door 35 personen - kantoor in Antwerpen, Hoveniersstraat - levering van apparaat zo snel mogelijk
Koffiemachine voor een schoonheidsinstituut in Oost-Vlaanderen
Ik heb schoonheidsinstituut. Op dit moment maak ik gebruik van een professioneel Espresso automaat. Ik ben vrij tevreden over het gebruik en de presentatie hiervan maar niet altijd zozeer over de smaak. Ik zou daarom graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een koffie automaat die lekkere, goed geurende en estitische tassen koffie kan zetten om aan de klant te kunnen aanbieden. Nog in pads of eventueel met gemalen koffie. Ik zie de autometen het liefst op papier.
Koffiemachine voor showroom in Antwerpen
Wij hebben een garage showroom met 20 medewerkers. Uiteraard zouden de klanten ook een kopje worden aangeboden dus dagelijks schat ik op een 20-30 personen. Gelieve een ruime offerte op te sturen met voldoende keuze. Dank u
Koffie automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We werken met 17 personen in twee verschillende diensten. We gebruiken echter dezelfde keuken. Daarom een vrijblijvende offerte voor een gebruiksvriendelijke automaat.
Vervanging koffiemachine voor traiteur in Antwerpen
Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe koffieautomaat ter vervanging van ons oud toestel. Dit toestel zal in de keuken geplaatst worden voor onze personeelsleden.
Koffiemachine voor een verzekeringskantoor in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Dagelijks te gebruiken vanaf 10 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Ik zou de koffiemachine willen gebruiken voor maximaal 50 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Koffiemachine voor een kantoor in Vlaams-Brabant.
We hebben 2 kantoren waar we koffiemachines voor willen hebben. Gemiddeld zullen er 2 keer 10 personen gebruik maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte!
Bedrijf in oprichting zoekt een koffiemachine voor de zaak.
Graag een offerte koffiemachines voor een bedrijf in oprichting. We schatten op meer dan 10 koffiegebruikers per dag.
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting.
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine met speciale koffie zoals Caramelkoffie en Speculaaskoffie eventueel.
Koffiemachine voor bandencentrale
Wij hadden graag een aantal offertes ontvangen voor een koffiemachine voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine met te malen bonen
Ik ben voor mijn bedrijf in oprichting op zoek naar een niet te grote 'echte' koffiemachine, waar de bonen moeten gemaald worden. Dus geen machine waar je op een knopje duwt en waar de koffie zo uitkomt. Ik word het liefst via e-mail gecontacteerd of telefonisch na de kantooruren daar ik momenteel nog een andere functie uitoefen.
Koffiemachine voor BVBA
Wij hebben veel klanten en wensen hen, samen met onze werknemers een kopje koffie te kunnen aanbieden.
Toestel om bonen te verwerken
Wij hebben een toestel staan van een ander merk, maar zijn op zoek naar een ander toestel om bonen te verwerken. Bedankt voor uw prijsofferte indien u ons daarmee kan helpen.
Koffiemachine voor BVBA uit West-Vlaanderen
Graag hadden wij wat meer informatie ontvangen over uw aanbod. Wij zijn met een 5-tal koffiedrinkers.
Koffiemachine voor electrozaak
Koffiemachine voor electrozaak. Nu werken we met een Senseo. Bedankt voor uw voorstel.
Espresso apparaat voor privé en professioneel gebruik
Een offerte via mail, zowel voor prive gebruik als voor de zaak als dit interessant is
Offerte koffiemachine met meerdere warme dranken
Met het oog op de opening van een B&B binnen enkele maanden (deadline Pasen 2012) zoeken wij een degelijke automaat die tevens voor andere warme dranken kan gebruikt worden
Informatie en prijs nespresso koffie machine
Prijs nespresso machine aub
Offerte Nespresso koffiemachine Vlaams-Brabant
Voor onze koffie/receptie corner zoek ik nog een kwaliteitsvolle koffiemachine.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.