Koffieautomaten groot aantal gebruikers

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaten groot aantal gebruikers: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven.
We hebben al 4 koffiemachines staan van aramark en nespresso. We hebben 400man op kantoor. Nu hebben we niet meer genoeg aan 4 machines. Er zouden een paar bij moeten komen en/of vervangen. Graag een offerte van verschillende koffiemachines.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Wij zijn een bedrijf uit het Brusselse en wij openen eind september/begin oktober een bijhuis. Daar zouden wij graag koffie aanbieden aan onze klanten en werknemers. Graag bieden wij deze mensen espresso aan. Dank voor uw offerte.
Offerteaanvraag koffiemachine leveranciers
Betaalbare koffie om aan onze klanten te serveren en om zelf van te drinken. We zijn met 30 personeelsleden, klanten zijn dan bezoekers showroom en mensen die wachten op hun auto. 50 personen plus minus in totaal dagelijks. Op dit moment behelpen we ons met een klein toestelletje.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag hadden wij een koffiemachine willen aanschaffen die tassen en kannen combineert indien mogelijk. Wij werken voor het ogenblik met een Nico machine maar we vinden dat de filters te duur uitkomen, graag hadden we even willen kijken indien er goedkopere manieren bestaan aangezien we binnenkomt zullen fusioneren met een 3-tal andere scholen en dat het aantal gebruikers zal stijgen. Alvast bedankt voor uw voorstellen. Met vriendelijke groet.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag prijs voor huur of aankoop van een koffiemachine voor in ons kapsalon.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Machine om mijn klanten in de supermarkt een 'gratis' koffie te geven terwijl ze wachten. We hebben er ooit al eens eentje op proef gehad van nestlé, dat was wel fijn. Graag info over de kostprijs
Offerte koffiemachine
Graag een offerte voor 3 koffieautomaten met waterreservoir + verschillende variëteiten. Elk van hen zou geplaatst moeten worden in een van onze drie winkels, allen zijn gelegen in de buurt van Zottegem. Aantal personen: zo'n 5 à 10 per winkel. Alvast bedankt.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Moet koffie, soep en warm water kunnen geven en moet uitgerust zijn met betalingssysteem. We hebben nu een stokoud toestel dat ooit gekocht werd, dat continu kapot is.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Een koffie apparaat voor de wachtende klanten lijkt ons wel fijn. Graag info wat hier de kostprijs van zou zijn.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Geachte, Wat kost afgebeelde machine? vriendelijke groeten, Tommy Jacobs
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Wij verbruiken nu zo'n 15kg / jaar, maar we willen weg van onze oude machine, en zijn nu een nieuwe aan het zoeken. graag meer info over uw actie van 2000 kopjes gratis
Koffieautomaat transportbedrijf aankopen huren koffieautomaten
Graag een gedetailleerde prijsopgave voor het aanschaffen (kopen/huren/onderhouden) van een nieuwe koffiemachine. Momenteel werken we met een Nikon koffieautomaat, maar aangezien er veel mensen (bedienden + chauffeurs en bezoekers) over de vloer komen voldoet een doodgewone thermos van 2 liter niet meer. Alvast bedankt om mij verschillende prijzen mee te delen.
Aankopen huren koffiemachine met onderhoudscontract offerte koffieautomaat groot gebruik
Wij hebben op dit moment een automaat van Nescafé, maar we zouden graag veranderen van leverancier, naar een automaat mèt onderhoudscontract toe. Dit hebben we nu niet, en dan wordt deze toch niet gereinigd zien we, dus we zouden graag overstappen naar een automaat met onderhoud. We zijn met een 40tal personen die er gebruik van maken. Graag uw info en offerte.
Offerte en informatie aankopen of huren van koffieautomaten
3 automaten (één voor elk verdiep ca. 20 pers/verdiep). Graag informatie over uw aanbod en een offerte. Op dit moment hebben wij nog geen automaten van een andere leverancier staan.
Info en offerte koffiemachines leveranciers ter vergelijking huidige partner
We hebben op dit moment een machine, uw info en offerte zou ik wensen te vergelijken met onze huidige partner. In geval van beter aanbod overwegen we uiteraard een overstap. Alvast bedankt. We zijn met een 20-tal dagelijkse gebruikers.
Vergelijken aanbod en offertes koffiemachine groot aantal gebruikers
Wij hebben op dit moment een koffiemachine van cook & boon. Het lijkt ons interessant uw informatie en offertes te ontvangen, ter vergelijk met het huidig contract.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie