Koffieautomaten groot aantal gebruikers

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaten groot aantal gebruikers: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dringend koffiemachine gezocht voor +30 man
Wij wensen dringend gecontacteerd te worden voor de aankoop van koffiemachines in ons bedrijf te Ronse. Graag vandaag contact voor bezoek en offerte op maat voor machine automaat voor koffie / thee.
warme drankenautomaat voor een overheidsinstelling in Gent
Dit is voor een twaalftal cafetaria's op onze universiteit. We zouden graag een prijs een kwaliteitsvergelijking doorvoeren met onze huidige leveranciers. Graag daarom verdere informatie alsook een prijsofferte, huur en aankoop, voor 12 grote warme dranken automaten. Deze zullen in ons eigen beheer door de studenten gebruikt worden, dus u mag rekenen op een zeer intensief gebruik.
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen
We zijn met een tiental medewerkers op deze dienst. Het probleem is dat we op dit moment enkel een koffiemachine hebben in een ander gebouw waardoor wij steeds de straat moeten oversteken als wij een kopje koffie wensen. Daarom zijn we nu op zoek naar een handig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Koffiemachine voor een carroseriebedrijf
We hebben een carroseriebedrijf met 5 medewerkers. Momenteel maken wij gebruik van een automaat die ons in staat stelt kannen met koffie te vullen. Gelieve hier een vrijblijvende offerte voor op te sturen.
Koffiemachine voor een feestartikellenbedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van kostuums en feestartikelen. Er werken hier een schommelend aantal mensen op kantoor, maar dagelijks zijn we toch met minimum tien hier aanwezig.
Koffiemachine voor een winkel in West-Vlaanderen
Mijzelf bijgerekend werken wij met 5 in de winkel. Graag een offerte voor een gebruiksvriendelijke koffiemachine.
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine voor een bedrijf In Oost-Vlaanderen.
We willen graag een koffietoestel voor in onze demoruimte. Aantal bezoekers is moeilijk te bepalen. We maken nu gebruik van thermoskannen. Graag een offerte van een koffiemachine met koffie en thee. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven.
We hebben al 4 koffiemachines staan van aramark en nespresso. We hebben 400man op kantoor. Nu hebben we niet meer genoeg aan 4 machines. Er zouden een paar bij moeten komen en/of vervangen. Graag een offerte van verschillende koffiemachines.
Koffiemachine voor een avondschool in Antwerpen.
Wij zijn een avondschool en wensen een offerte van een koffiemachine te ontvangen. Dagelijks is het moeilijk te zeggen hoeveel personen koffie wensen te drinken. De koffiemachine willen we graag met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte!
koffiemachine voor bandencentrale in Oost-Vlaanderen
De koffiemachine is bedoeld om in mijn wachtkamer te plaatsen zodat de klanten er gebruik van kunnen maken.
Koffiemachine voor een ziekenhuis te Brussel.
We zijn een equipe van 8 personen. Graag een koffiemachine voor het equipe. De koffiemachine mag voorzien zijn van allerlei warme dranken. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor kapsalon.
Graag een offerte koffiemachines voor mijn kapsalon. Dagelijks zijn er 15 à 20 bezoekers en 4 vaste medewerkers aanwezig op de zaak die gebruik zullen maken van de koffiemachine.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Lekkere koffie voor onze medewerkers.
Offerte koffiemachine met meerdere warme dranken
Met het oog op de opening van een B&B binnen enkele maanden (deadline Pasen 2012) zoeken wij een degelijke automaat die tevens voor andere warme dranken kan gebruikt worden
Prijsopgave koffiemachine sterke koffie
Een koffie-apparaat om heel sterke koffie mee te zetten
Offerte Nespresso koffiemachine Vlaams-Brabant
Voor onze koffie/receptie corner zoek ik nog een kwaliteitsvolle koffiemachine.
Offerte automaat warme dranken, leverancier contacteren
Offerte voor automaat voor warme dranken. Aantal dagelijks gebruikers: ongeveer 5
Prijzen en types vergelijken koffiemachine in verhuurdienst
Ik heb een gecombineerde koffie en andere warme dranken automaat nodig. We zouden deze vaak verplaatsen met ons (onze verhuurdienst) mee, dus het moet een robuuste machine zijn die grote groepen kan voorzien van warme dranken. EN ik hecht belang aan een goeie naverkoopservice, dwz directe wissel van machine indien panne etc.
Offerte leveranciers koffiemachine personeel en klanten garage te Vlaams-Brabant
Een koffiemachine met lekkere koffie voor personeel en klanten in onze garage.
Prijsaanvraag koffiemachine
Wij zijn op zoek naar prijsinformatie rond koffiemachines. De koffiemachine zou gebruikt worden op beurzen en zou 4 koffies per minuut moeten kunnen schenken. Bovendien dient de machine volautomatisch te zijn.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Wij zijn een bedrijf uit het Brusselse en wij openen eind september/begin oktober een bijhuis. Daar zouden wij graag koffie aanbieden aan onze klanten en werknemers. Graag bieden wij deze mensen espresso aan. Dank voor uw offerte.
Offerteaanvraag koffiemachine leveranciers
Betaalbare koffie om aan onze klanten te serveren en om zelf van te drinken. We zijn met 30 personeelsleden, klanten zijn dan bezoekers showroom en mensen die wachten op hun auto. 50 personen plus minus in totaal dagelijks. Op dit moment behelpen we ons met een klein toestelletje.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag hadden wij een koffiemachine willen aanschaffen die tassen en kannen combineert indien mogelijk. Wij werken voor het ogenblik met een Nico machine maar we vinden dat de filters te duur uitkomen, graag hadden we even willen kijken indien er goedkopere manieren bestaan aangezien we binnenkomt zullen fusioneren met een 3-tal andere scholen en dat het aantal gebruikers zal stijgen. Alvast bedankt voor uw voorstellen. Met vriendelijke groet.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.