Koffieautomaat voor personeel

Vergelijk gratis offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
* 3. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaat voor personeel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Lochristi
Huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine, graag voor vrij gebruik, voor gemiddeld een 20-tal personen. Graag offertes voor 3 toestellen (3 verschillende vestigingen).
Koffiemachine op kantoor | Herk-de-Stad
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
Koffieautomaat voor een bedrijf - Waregem
Dit is voor een boekhoudkantoor met 12 à 15 mensen. Liefst een koffieautomaat met koffiebonen. Nu hebben we een Jura koffieautomaat.
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
Kofiiemachine voor een bedrijf in Kessel Lo
Ikzelf heb de opdracht gekregen deze offertes op te vragen. Het gaat over een volledig nieuwe koffieautomaat gericht naar gebruik door het intern personeel. Dit is een zelfbedieningssysteem zonder muntinworp. Dit mag een uitgebreide offerte voor verschillende types zijn, zowel met huur als aankoop voorwaarden. Melk, voor Cappuccino, warm water en koffie zijn het belangrijkste.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een koffieautomaat ter prijsvergelijking van onze huidige leverancier, de firma Maes uit Nederland. Deze automaat zal in de eetruimte geplaatst worden waar onze medewerkers, tegen betaling, zichzelf kunnen bedienen van een koffie. Deze zal intensief door veel mensen gebruikt worden. Graag zowel een aankoop als een huurofferte.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geïnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffieautomaat voor een tanksation in Gent
Deze automaat is bedoeld voor buiten te plaatsen en voor extern gebruik. Een muntsysteem is dus zeker nodig. Dit is voor een tankstation. Ik heb momenteel nog geen beslissing gemaakt over een aankoop, huur of leasing. Dus u mag voor elke mogelijkheid een offerte opmaken en verdere informatie voor geven.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Koekelare
We wensen graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Deze moet gebruiksvriendelijk en zuinig zijn, het liefst met koffiebonen. We hebben zo'n 50 man personeel en ook klanten die af en toe langs komen. Graag een automaat zonder muntsysteem.
Koffie automaat voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
We wensen graag offertes te ontvangen om te vergelijken met onze huidige leverancier. Aangezien we over deze niet meer volledig tevreden zijn. Graag een aankoop offerte voor een automaat zonder muntsysteem, dagelijks gebruik zo'n 14-15 man personeel.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Klerken
Ik zoek een aankoop offerte voor een koffieautomaat voor mijn personeelsleden. Graag een gebruiksvriendelijke en simpele automaat voor koffie en andere warme dranken zonder muntsysteem.
Prijsvergelijking koffieautomaat voor een bedrijf in Ronse
Ons huidig contract zal aflopen binnen 6 maanden; Daarom had ik nu graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We wensen een huurcontract met full service voorwaarden. Momenteel gebruiken we twee automaten met muntsysteem. Dagelijks gebruik is zo'n 50 personeelsleden.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Maaseik
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor onze personeelsleden. We wensen zowel aankoop als huuroffertes te vergelijken. Dagelijks gebruik is zo'n kleien 15 man.
Koffiemachine voor een bedrijf in Rillaar
We zoeken een koffieautomaat voor onze personeelsleden op het kantoor. Gelieve informatie op te sturen van ecologische automaten voor verscheidene warme dranken. Indien mogelijk hadden we graag de prijzen, info en voorwaarden gezien voor zowel huur als aankoop.
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Koffiemachine voor een atelier in Damme
Ik zoek een koffieautomaat voor intern gebruik. Graag een die vrij door het personeel gebruikt kan worden, dus zonder muntinworp en gebruiksvriendelijk. Ik wens een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als de huurprijzen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
We zullen deze gebruiken voor intern gebruik. Momenteel maken we gebruik van een koffiezet maar deze kan duidelijk ons dagelijks gebruik niet aan. We hebben een kleien 20 man die deze automaat dagelijks zullen gebruiken. Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Dank .
Koffiemachine voor een bedrijf in Wuusrwezel
Ik gebruik nu instant koffie. Gelieve de offertes eerst via mail op te sturen. Geen automaten met muntinworp maar gewoon vrij in gebruik.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.
Koffiemachine voor een bedrijf in Aalst
Graag een offerte voor zowel huren als aankoop van een automaat. Onze voorkeur gaat uit naar gemalen koffie maar informatie over nader modellen is ook welkom. Gelieve via mail de offertes op te sturen. In midden november zal dan de beslissing volgen.
Koffiemachine voor een praktijk in Aarschot
Dit is eigenlijk bedoeld voor drie kleine bedrijfjes die dezelfde gebouw delen. We zouden deze automaat voor vrij gebruik in de kantine plaatsen.
Koffiemachine voor een nieuwe vestiging in Antwerpen
Wij openen binnenkort een nieuwe vestiging waar we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Bij voorkeur Saeco Phedra of gelijkaardig. Dus met keuzeknoppen en zonde muntsysteem.
Koffiemachine voor een school in De Panne
We zoeken een koffie automaat om te huren voor een schooljaar. Graag met koffie, warme choco en warm water.
Sterk personeel verdient sterke koffie