Koffieautomaat voor personeel

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaat voor personeel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffieautomaat met muntinworp (Evergem)
Koffieautomaat voor het personeel met muntinworp. Dagelijks gebruik door ongeveer 20 mensen. Graag zowel een huur-, aankoop- als leasingofferte.
Dringend koffiemachine gezocht voor +30 man
Wij wensen dringend gecontacteerd te worden voor de aankoop van koffiemachines in ons bedrijf te Ronse. Graag vandaag contact voor bezoek en offerte op maat voor machine automaat voor koffie / thee.
Koffiemachine voor een bedrijf in Lembeke
Vooral intern gebruik. Bij benadering zijn dit tien mensen. Automaat oor vrij gebruik. Nu hebben we een klein espresso machine maar we wensen een grotere automaat. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
warme drankenautomaat voor een overheidsinstelling in Gent
Dit is voor een twaalftal cafetaria's op onze universiteit. We zouden graag een prijs een kwaliteitsvergelijking doorvoeren met onze huidige leveranciers. Graag daarom verdere informatie alsook een prijsofferte, huur en aankoop, voor 12 grote warme dranken automaten. Deze zullen in ons eigen beheer door de studenten gebruikt worden, dus u mag rekenen op een zeer intensief gebruik.
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
offerte voor koffiemachine te Overpelt
Beste, Wij zijn verpleegkundige van een rusthuis en zouden graag voor onze afdeling een koffieautomaat aanschaffen voor zowel koffie,heet water en evt. choco. Zo willen wij ons steentje bijdragen om het de families en bewoners zo een warme thuis bij ons te geven. Mvg.Ine
Kofiiemachine voor een bedrijf in Kessel Lo
Ikzelf heb de opdracht gekregen deze offertes op te vragen. Het gaat over een volledig nieuwe koffieautomaat gericht naar gebruik door het intern personeel. Dit is een zelfbedieningssysteem zonder muntinworp. Dit mag een uitgebreide offerte voor verschillende types zijn, zowel met huur als aankoop voorwaarden. Melk, voor Cappuccino, warm water en koffie zijn het belangrijkste.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een koffieautomaat ter prijsvergelijking van onze huidige leverancier, de firma Maes uit Nederland. Deze automaat zal in de eetruimte geplaatst worden waar onze medewerkers, tegen betaling, zichzelf kunnen bedienen van een koffie. Deze zal intensief door veel mensen gebruikt worden. Graag zowel een aankoop als een huurofferte.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geïnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffieautomaat voor een tanksation in Gent
Deze automaat is bedoeld voor buiten te plaatsen en voor extern gebruik. Een muntsysteem is dus zeker nodig. Dit is voor een tankstation. Ik heb momenteel nog geen beslissing gemaakt over een aankoop, huur of leasing. Dus u mag voor elke mogelijkheid een offerte opmaken en verdere informatie voor geven.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Koekelare
We wensen graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Deze moet gebruiksvriendelijk en zuinig zijn, het liefst met koffiebonen. We hebben zo'n 50 man personeel en ook klanten die af en toe langs komen. Graag een automaat zonder muntsysteem.
Koffie automaat voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
We wensen graag offertes te ontvangen om te vergelijken met onze huidige leverancier. Aangezien we over deze niet meer volledig tevreden zijn. Graag een aankoop offerte voor een automaat zonder muntsysteem, dagelijks gebruik zo'n 14-15 man personeel.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Klerken
Ik zoek een aankoop offerte voor een koffieautomaat voor mijn personeelsleden. Graag een gebruiksvriendelijke en simpele automaat voor koffie en andere warme dranken zonder muntsysteem.
Prijsvergelijking koffieautomaat voor een bedrijf in Ronse
Ons huidig contract zal aflopen binnen 6 maanden; Daarom had ik nu graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We wensen een huurcontract met full service voorwaarden. Momenteel gebruiken we twee automaten met muntsysteem. Dagelijks gebruik is zo'n 50 personeelsleden.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Maaseik
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor onze personeelsleden. We wensen zowel aankoop als huuroffertes te vergelijken. Dagelijks gebruik is zo'n kleien 15 man.
Koffiemachine voor een bedrijf in Rillaar
We zoeken een koffieautomaat voor onze personeelsleden op het kantoor. Gelieve informatie op te sturen van ecologische automaten voor verscheidene warme dranken. Indien mogelijk hadden we graag de prijzen, info en voorwaarden gezien voor zowel huur als aankoop.
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Koffiemachine voor een atelier in Damme
Ik zoek een koffieautomaat voor intern gebruik. Graag een die vrij door het personeel gebruikt kan worden, dus zonder muntinworp en gebruiksvriendelijk. Ik wens een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als de huurprijzen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
We zullen deze gebruiken voor intern gebruik. Momenteel maken we gebruik van een koffiezet maar deze kan duidelijk ons dagelijks gebruik niet aan. We hebben een kleien 20 man die deze automaat dagelijks zullen gebruiken. Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Dank .
Koffiemachine voor een brasserie in Nieuwekerken
We nemen in november een duikcentrum met brasserie over. En wensen graag hiervoor een koffieautomaat. We wensen graag een automaat voor verschillende warme dranken. Belangrijk is ook dat de leveranciers naast de automaat ons ook kartonnen bekers kan leveren. We schatten op een 30-40 man dagelijks gebruik.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wuusrwezel
Ik gebruik nu instant koffie. Gelieve de offertes eerst via mail op te sturen. Geen automaten met muntinworp maar gewoon vrij in gebruik.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwijnaarde
We wensen een automaat die zowel met geld als jetons kan werken. Aangezien deze automaat zowel door interne als externe gebruikt zal worden. Wat zeker nodig is is dat deze automaat koffie, koffie met met ; espresso, warme choco enz.... kan aanbieden. Graag een offerte voor zowel huur als aankoop mogelijkheden.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie