Koffieautomaat huren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaat huren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffieautomaat met muntinworp (Evergem)
Koffieautomaat voor het personeel met muntinworp. Dagelijks gebruik door ongeveer 20 mensen. Graag zowel een huur-, aankoop- als leasingofferte.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Evergem
Omdat er nogal veel interne vraag is naar een koffieautomaat hebben we besloten offertes aan te vragen. Deze worden voorgelegd aan de directie die dan beslist met wie verdere te gaan. Dit is een koffieautomaat voor eigen personeel, zo'n 30 mensen, dus volledig intern gebruik. U mag een uitgebreide offerte opmaken met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als de aankoopprijs en voorwaarden.
Koffiemachine voor een massagesalon in Antwerpen
We wensen graag een huurofferte voor intern gebruik. We werken in totaal met ongeveer 20 mensen , maar omdat we niet allemaal op hetzelfde moment werken zullen er dagelijks een 10-tal mensen aanwezige zijn. Graag een uitgebreide offerte van verschillende automaten en verschillende leveranciers, zodat we een goede vergelijking kunnen doen.
Koffiiautomaat voor een gymm in Deurne
Graag een offerte voor de huur van een koffieautomaat voor zowel koffie , thee als warme chocomelk. Deze zal zowel dienen voor intern als extern gebruik. Ik wens nu een huurofferte voor zo'n 6 maanden en indien ik hierover tevreden ben wens ik dit contract te verlengen. Graag een huurofferte voor een automaat met muntsysteem.
Koffieautomaat voor een automatenshop in maldegem
IK hou een horecazaak open maar zal binnenkort een automatenshop starten. Hiervoor ben ik op zoek naar een offerte voor geschikte koffieautomaten. Aantal zal afhangen van de offerte. Gelieve daarom een gerichte offerte met huur prijs en voorwaarden op te stellen. Deze dienen uiteraard voor extern gebruik en hebben dus een muntsysteem nodig. Ik wens ook een offerte voor onderhoud, full service enz...
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Prijsvergelijking koffieautomaat voor een bedrijf in Ronse
Ons huidig contract zal aflopen binnen 6 maanden; Daarom had ik nu graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We wensen een huurcontract met full service voorwaarden. Momenteel gebruiken we twee automaten met muntsysteem. Dagelijks gebruik is zo'n 50 personeelsleden.
Koffiemachine voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik wens een prijsvergelijking op te maken met onze huidige leverancier, aangezien in de eerste maanden van volgend jaar ons contract zal aflopen. Graag een offerte voor een koffieautomaat zonder betaalsysteem. We wensen zowel huur als aankoopoffertes te vergelijken.
Koffiemachine voor een bedrijf in Zele
Momenteel hebben we reeds een zelf gekocht koffieautomaat, maar door uitbreiding voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom had ik graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. Graag alleen offertes voor huur.
Koffiemachine voor een bedrijf in Destelberegen
We wensen voor het begin van dit jaar een nieuwe automaat te plaatsen. Deze zal gebruikt worden door eigen personeelsleden, in totaal 15man. We wensen graag een uitgebreide offerte zodat we kunnen vergelijken tussen verschillende automaten. Graag hadden we ook de voorwaarden en de prijsopgave voor een huurcontract met onderhoud verkregen.
Koffiemachines voor een bedrijf in Brussel
We hebben een totaal van 4 kantoren en wensen in elk kantoor een koffieautomaat te plaatsen. We zijn vooral geïnteresseerd in aankoop van een automaat dat werkt met koffiebonen. Deze zullen voornamelijk gebruikt worden door ons personeel, elk kantoor tussen de 5-11 mensen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Opglabeek
We zoeken naar een koffiemachine voor op ons bedrijf te plaatsen. Deze zal voornamelijk voor intern gebruik dienen , +- 30 mensen. Graag een prijsofferte voor zowel aankopen als huren van een koffiemachine, verder hadden we ook graag verdere informatie over een automaat voor 'vrij gebruik' als een met een muntsysteem. Onze eigen voorkeur gaat uit naar een automaat die met koffiebonen functioneert. Is het ook mogelijk om zelf onze koffie te blijven aankopen?
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
- het full service huren van een koffie automaat - verse bonen -> zeer hoge kwaliteit, bij voorkeur fairtrade - verse melk - heet water - zeer korte responstijd in geval van storingen - apparaat wordt intensief gebruikt door 35 personen - kantoor in Antwerpen, Hoveniersstraat - levering van apparaat zo snel mogelijk
Koffiemachine voor een bedrijf in Willebroek
Ik wens deze automaat voor intern gebruik in ons bedrijf te plaatsen. Dit is een woonhuiskantoor. Waar we de koffie zullen aanbieden aan zowel onze klanten als onze chauffeurs. In totaal zullen dit een 10 tal mensen zijn.
Koffiemachine voor een brasserie in Nieuwekerken
We nemen in november een duikcentrum met brasserie over. En wensen graag hiervoor een koffieautomaat. We wensen graag een automaat voor verschillende warme dranken. Belangrijk is ook dat de leveranciers naast de automaat ons ook kartonnen bekers kan leveren. We schatten op een 30-40 man dagelijks gebruik.
Warme dranken automaat voor een manege in Kapellen
Deze zal in een overdekte plaats buiten op onze manege geplaatst worden. De automaat moet werken met een muntinworp en verschillende warme dranken aanbieden. Deze automaat zal vooral door onze leden gebruikt worden wanneer het clubhuis gesloten is, 4 uit de 7 dagen. We schatten dat dan een kleine 15 mensen hiervan dagelijks gebruik van zullen maken. Graag een uitgebreide offerte met huur en aankoopvoorwaarden.
koffiemachine voor een dierenartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Deze automaat is voor in de praktijk zelf te plaatsen, niet voor in de wachtkamer. We zouden dus een simpel en goedkoop model willen dat gebruiksvriendelijk is. We werken hier met dokters en ander personeel samengerekent met zo'n 10 mensen.
Koffiemachine voor een bedrijf In Oost-Vlaanderen.
We willen graag een koffietoestel voor in onze demoruimte. Aantal bezoekers is moeilijk te bepalen. We maken nu gebruik van thermoskannen. Graag een offerte van een koffiemachine met koffie en thee. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine voor een avondschool in Antwerpen.
Wij zijn een avondschool en wensen een offerte van een koffiemachine te ontvangen. Dagelijks is het moeilijk te zeggen hoeveel personen koffie wensen te drinken. De koffiemachine willen we graag met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte!
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine voor ons bedrijf in Antwerpen. Graag een koffiemachine die vanaf de 10 personen gebruikt kan worden. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Herselt.
We hebben een koffiemachine van het merk JAWA, al enkele jaren oud. Dagelijks zijn er 3 vaste koffiedrinkers. En sommige dagen komen er bezoekers om ook een bakje mee te drinken. Graag een offerte van koffiemachines.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een accountant in Mechelen
Graag een prijsvoorstel van een koffiemachine. Gemiddeld zullen 8 personen gebruik maken van de koffieautomaat. Graag een voorstel van een koffieautomaat met enkel koffie en/of een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Koffiemachine voor bandencentrale
Wij hadden graag een aantal offertes ontvangen voor een koffiemachine voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 à 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie