Koffieautomaat

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffieautomaat voor een drukke winkel
Graag ontvangen wij zowel huur- als aankoopoffertes voor een koffieautomaat. Wij hebben een drukbezochte winkel (500 tickets / dag) en willen onze klanten koffie verkopen.
Warme drankenautomaat voor klanten (Wuustwezel)
Koffieautomaat gezocht voor de klanten. Ik schat dagelijks een 10-tal mensen. Graag zowel huur- als aankoopoffertes. Indien mogelijk ook andere warme dranken.
Koffieautomaat met muntinworp (Evergem)
Koffieautomaat voor het personeel met muntinworp. Dagelijks gebruik door ongeveer 20 mensen. Graag zowel een huur-, aankoop- als leasingofferte.
Koffieautomaat voor een bakkerij | Roosdaal
We zouden een koffieautomaat willen in onze bakkerij zodat ik mensen koffie kan meegeven in afsgesloten bekers. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
Koffieautomaat kopen | Bedrijf te Zaventem
Ik zoek een offerte voor een koffieautomaat. We zijn in het gebouw met een 120 mensen en we zouden twee toestellen wensen te plaatsen. Er moet geen betaalfunctie zijn.
Koffiemachine voor een zaak in Beveren
We zoeken een koffiemachine met betaalfunctie voor ons bedrijf, vooral voor de klanten maar ook voor het personeel. Er is een waterleiding voorzien.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Nieuwpoort
Ik ben zoek naar een automaat voor kwaliteitskoffie. Dit is voor een 40-tal bedienen en een zo'n 35 arbeiders. Afhankelijk van het voorstel wil ik 1 of 2 automaten met muntinworp. Graag offertes voor zowel huur als aankoop.
Warme drankenautomaat voor een showroom in Boortmeerbeek
Ik ben op zoek naar een warme drankenautomaat voor in een showroom. De automaat moet dus gratis en gebruiksvriendelijk zijn voor onze klanten. Dit is een volledige nieuw project voor een showroom die we verbouwen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Grobendonk
Dit is voor een kerkgemeenschap . We zoeken een automaat voor rond de de 100-200 mensen per week. Ik zoek nu voor deze gemeenschap een offerte voor een koffieautomaat met muntinworp.
Koffiemachine voor een bedrijf te Heusden
Voor de zaak/winkel wensen we een koffiemachine. 50 tassen per dag ongeveer, om te huren, mag oploskoffie zijn. Kan met betaalfunctie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Schoten
we hebben 4 vestigingen en wensen een soort van koffiecorner te installeren. Gemiddeld is er zo'n 40 mensen per koffiecorner oren plus ook klanten. Vrije gebruik. Ik schat maximaal 80 consumptie per toestel. Huidige leverancier is micr maar hiermee wensen we te vervangen. Automaat zelf moet gericht zijn naar vrij gebruik, geen muntinworp, en aansluiting hebben op de waterleiding.
Koffieautomaat voor een school in Genk
Dit is voor de leerkrachten. Een automaat met muntinworp. Aansluiting op de waterleiding is mogelijk. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Momenteel hebben we een aangekochte koffieautomaat waarmee we enorm veel problemen hebben. Daarom dat we nu uitkijken naar andere leveranciers.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Leuven
Koffieautomaat bedoeld voor intern en mindere mate extern gebruik. Vooral bij vergadering. Dagdagelijks ongeveer 20 mensen. Koffieautomaat met zeker de mogelijkheid voor warm water en espresso. Graag zowel een huur als aankoop.
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geïnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiemachine voor een bedrijf in Westerlo
We wensen graag een uitgebreide offerte voor een geschikte koffieautomaat. Deze is enkel voor intern gebruik, ongeveer 50 man dagelijks. Graag een offerte van verschillende modellen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Bornem
Ik ben momenteel totaal ontevreden over mijn huidige leverancier en wens daarom zo snel mogelijk over te schakelen. Ik wens 3 grote automaten en dan 1 kleinere voor vergaderruimtes. Deze moeten geen muntsysteem hebben. Het bedrijf telt zo'n 110 mensen , u mag dus rekenen op zeker 30 man dagelijks gebruik per automaat. Graag een prijsofferte voor een full option contract.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Koekelare
We wensen graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Deze moet gebruiksvriendelijk en zuinig zijn, het liefst met koffiebonen. We hebben zo'n 50 man personeel en ook klanten die af en toe langs komen. Graag een automaat zonder muntsysteem.
Koffie automaat voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
We wensen graag offertes te ontvangen om te vergelijken met onze huidige leverancier. Aangezien we over deze niet meer volledig tevreden zijn. Graag een aankoop offerte voor een automaat zonder muntsysteem, dagelijks gebruik zo'n 14-15 man personeel.
Koffiaautomaten voor een bedrijf in Sint Niklaas
We gebruiken momenteel per dag zo'n 20 grote koffiekannen. Daarom wensen we nu formatie en prijzen te verkrijgen voor verschillende types automaten. We zullen een grote automaat wensen te plaatsen in onze kantine , met muntsysteem. alsook enkele kleinere op plaatsen zoals de receptie, vergaderzalen, etc.. Gelieve ook informatie over het onderhoudscontract en de huurvoorwaarden bij op te nemen, dank u.
Koffiemachine voor een uitvaartcentrum in Kuringen
Ik hou een uitvaartcentrum open en zou graag een koffieautomaat aankopen of huren voor de bezoekers hiervan. Ik heb nog geen enkel idee over welke automaat het beste is dus ik verwacht prijzen en informatie over verschillende automaten als mede de huur en aankoopvoorwaarden, zodat we een goede prijsvergelijking kunnen doorvoeren.
Koffiemachine voor een horeca bedrijf in Herenthout
Ik ben actief in een horeca bedrijf en wens graag 2 nieuwe automaten aan te schaffen. Deze moeten koffie , thee en alle toepassingen met koffie en melk kunnen schenken( capuchino, koffie verkeerd, ... ) .

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie