Koeler op waterleiding

Geniet van goedkoop, ecologisch en vooral lekker water

Zweert u bij flessenwater? Dan kent u de voordelen van een waterkoeler op de waterleiding nog niet. Op jaarbasis is het:
  • Goedkoper dan flessenwater
  • Ecologischer
  • Minstens even lekker
Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie over een waterkoeler op waterleiding.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler op waterleiding vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koeler op waterleiding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler op waterleiding Brussel - Fontaine à eau sur réseau Bruxelles
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Dit vanaf half oktober. Deze waterfontein zou voor een 25-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledige prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Nous avons besoin la machine à partir de mi-octobre. Il s'agit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 25 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 2 waterkoelers staan van Sip-Wel, alleen vindt ik die nogal prijzig. Nu zou ik graag een prijsvergelijking willen. Dagelijks zijn er 40 personen die gebruik maken van een waterkoeler. In de winter kan het oplopen tot 60 personen. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding voor een basisschool in Oost-Vlaanderen.
We zijn een basisschool en willen graag waterkoeler op waterleiding gaan plaatsen. Het zal voor meer dan 20 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler voor een apotheek in Vlaams-Brabant.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op flessen voor onze apotheek. Alvast bedankt!
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. De waterkoeler zal door 5 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler voor een particulier in Limburg.
Ik wil graag een waterkoeler in mijn woning op waterleiding. Wat gaat het kosten? Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We maken al gebruik van 3 waterkoelers op flessen via Sipp-Well. We gaan verhuizen naar een nieuwbouw en dan willen we dus overschakelen op waterkoelers op waterleiding. We zijn met 70 werknemers. Graag een offerte.

Gaarne een offerte voor aankoop van een 20-tal koelers op de waterleiding. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft deze in hun gamma, en is op zoek naar een leverancier om deze aan te kopen.

Kies voor het gemak van een waterkoeler op de waterleiding

Uw personeel voorzien van fris drinkwater zonder met flessen te moeten zeulen? Dat kan met een waterkoeler op de waterleiding. Vergelijk leveranciers en vind de geschikte waterkoeler voor uw bedrijf.

Altijd drinkwater op kantoor
Met een waterkoeler op de waterleiding komt u nooit zonder drinkwater te zitten en hoeft u niet langer met flessen te zeulen.

Goedkoper dan flessenwater
Flessenwater is niet alleen onpraktisch, het is ook veel duurder. Een waterkoeler is bovendien ecologischer.

Gekoeld, warm of bruis?
U kunt kiezen voor een waterkoeler met niet alleen gekoeld, maar ook warm water. Er zijn zelfs waterkoelers met bruiswater.
Wilt u ook goedkoop, ecologisch en vooral lekker water?