Kalk in het water

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Kalk in het water: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Machelen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Houthalen
We hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor leiding- en regenwater (Horebeke)
Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor herenhuis in Berchem
Ik woon in een groot oud herenhuis in Berchem met relatief hard water. Ik wil een waterverzachter die lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is en weinig producten en elektriciteit verbruikt. Graag een overzicht van de kosten over 10 jaar, aanschaf en onderhoud. Voorlopig voor 1 persoon maar reken voor 5-6 mensen. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Kalk bestrijden met waterverzachter | Essen
Ik zoek een waterverzachter tegen de kalk in het water. Het toestel moet het dagelijks verbruik van 4 personen aankomen. De waterleiding komt toe in de kelder en gaat via de berging naar de zolder, waar de boiler hangt. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud, maar volledig gerenoveerd.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Opglabbeek
We hebben momenteel grote problemen met kalk in het water en zoeken een offerte voor een systeem om het water drinkbaar te maken. De woning is van de jaren 50, maar de waterleiding werd door de vorige eigenaars wel vernieuwd. De aansluiting bevindt zich naar alle waarschijnlijkheid in de kelder.
Waterverzachter
Luik
Oplossing kalk in het water voor een woning in Lincent
Ik zoek een offerte om een waterverzachter te plaatsen, waarschijnlijk in de garage. Mijn woning is twee jaar geleden gebouwd.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Sint-Niklaas
Voor in mijn huis zoek ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, 2 personen, 60m³/jaar , aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Laarne
Graag wil ik een nieuwe waterzerzachter voor in mijn huis. Leidingwater enkel, 1 persoon (wel hoogverbruik), aansluiting op GLV-garage.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
waterverzachter voor een woning in Londerzeel
We hebben momenteel veel last van kalk . De woning is drie jaar oud en aansluiting van het water is in de garage. Momenteel is er wel regenwater voor sanitair en later wasmachine. Momenteel verbruik van 120m³ per jaar.
Waterverzachter
West-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Waregem
Ik zoek een offerte voor aan waterverzachter om de kalk uit het water te halen. We gebruiken momenteel enkel leidingswater, 8 aansluitingen en gebruik door 4 mensen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in 'sGravenwezel
Ik ben syndicus van een appartementsgebouw. Dit is een nieuwbouw die dit jaar geplaatst is. 1 verdieping en 4 appartementen. Hier wonen in totaal 8 personen in het gebouw. We hebben vooral veel last van kalk in het water. Naast leidingswater gebruiken we beperkt ook regenwater. Bendenden is er een ruimte voorzien waar de waterverzachter moet komen.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Liezele
Dit is voor een woning van 1981. De huidige waterverzachter is reeds afgebroken. Deze was een installatie voor puur de kalk uit het water te halen.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Kampenhout
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor het kalk uit het water te halen. Na een test voor de plaatsing van een nieuwe afwasmachine bleek dat er enorm veel kalk in het water zit. Gebruik van enkel regenwater. Woning van 1993.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Haacht
Enkel leidingwater. We zijn met twee mensen in de woning en Regelmatig logees. Badkamer, keuken en aparte toilet beneden. Omdat we vaak last hebben van kalk in het water wens ik nu de prijzen voor een waterverzachter te vergelijken om dit probleem op te lossen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Kapellen
We gebruiken enkel leidingswater maar we merken dat er enorm vaal kalk in het water zit. Daarom zoeken wer een offerte voor een Waterverzachter . We zijn met drie mensen in de woning. twee toiletten, twee douches, een bad, vaatwas, droogkast en wasmachine.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Asse
We gebruiken ledigingswater en regenwater voor sanitair. Vooral problemen met kalk , verkleuring en filtering van het water . Dagdagelijks gebruik door 1-2 personen . Dit is een nieuwbouw woning van bijna een jaar oud.

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.
Vind nu de beste offertes voor uw waterverzachter