Isolatie vloer

De voordelen van vloerisolatie

Loopt u altijd op pantoffels? Voelt uw vloer koud aan? Dan is vloerisolatie een goed idee. Dit zijn de mogelijkheden bij vloerisolatie:
  • Zoldervloerisolatie
  • Isolatie via (kruip)kelder
  • Nieuwe isolerende vloer aanleggen
Ons beste advies: vraag het aan een expert. Vraag daarom volledig vrijblijvend hier advies van de beste isolatie-experten.
Offertes aanvragen

Ik wil vloerisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type isolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke vloerisolatie techniek wenst u?
 
 
* 3. Welke vloeroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 4. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie vloer: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vloerisolatie voor een woning in Tielt-wingene
Beste , wegens renovatiewerken wil ik graag vloer isolatie laten plaatsen op een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meters (4 kamers, eerste verdieping) . Een kamer heeft al een (licht) bestaande cementvloer (diekte van ongeveer 4/5 cm). Hier zijn er ongeveer 10 cm van materiaal nodig om de leidingen die door deze kamer lopen te bedekken. Resterende 3 kamers hebben een bestaande houten planken vloer. Geen vloerverwarming voorzien. Opletten: er is en verschil van een 3/4 centimeters tussen de vloerenhoogte van elke kamers. Graag zou ik met u afspreken om de woning te bezoeken en mijn plannen toe te lichten (meesteal: soort materiaal te gebruiken en gewenste dikte).
vloerisolatie voor een woning in Oostakker
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de vloer op een bijgebouw. Hier ligt nu een betonplaat met de leidingen al. 24m².
vloerisolatie voor een woning Arendonk
+- 70-75m² isolatie van pur spUIten op gelijkvloers . Dit ios een woning waar we reeds 14 jaar inwonen Vloer moet worden uitgebroken. De leidingen blijven liggen en later komt er vloer verwarming OP.
vloerisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers van twee rijwoning. Betonplaat is reeds geplaatst +- 150m² met 100m² waar nog vloerverwarming moet komen. Dit is een eigen project en twee nieuwbouwwoning.
Vloerisolatie in de regio Schoten
Ik wens de vloer van onze prive laten isoleren. Voor vloerverwarming, gelijkvloers, opp. +250m². Bouwjaar jaren 50.
vloerisolatie voor een woning in Vlameringe
Dit is een pand dat ik recent heb gekocht. Ik wens graag een benedenverdieping te isoleren, alsook tussen de verdiepingen. Ook wens ik de zoldervloer te isoleren. Hier moeten ook nog leidingen komen in de vloeren. Pand is 111m².
Vloerisolatie in de regio Nederename
Ik wens de kruipkelder te laten isoleren van mijn prive. Hoogte zeker 80cm, bouwjaar huis 1993. Woning volledig onderkelderd (meer dan 100m²).
Vloerisolatie voor een nieuwbouw in Buggenhout
Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor onze nieuwbouwwoning. De ruwbouwwerken zijn momenteel reeds afgewerkt. Momenteel bestaan de vloer uit beton voor het gelijkvloers en hout voor de eerste verdieping. Op de beide verdiepingen dient er wel nog vloerverwarming te komen.
Vloerisolatie voor een woning in Wilrijk
Ik ben op zoek naar een isolatielaag voor de tussenverdieping vloer van mijn appartement. Dit is een aangekocht appartement waarvan ikzelf de eigenaar ben. Ik schat dat deze oppervlakte zo'n 100m² is. Is het ook mogelijk om geluidswerende isolatie te plaatsen. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen en hier een gericht advies te krijgen voor de isolatiewerken.
Vloerisolatie voor een woning in Genk
Ik heb momenteel nog geen idee van welk martiaal ik wens te plaatsen. Ik reken hiervoor volledig op uw advies. Graag een vrijblijvende offerte voor het isoleren van een hele woning. Grondplan ongeveer 150m2
Vloerisolatie voor een woning in Herentals
Ik zoek een vrijblijvende offerte voor vloerisolatie. Ik wens 50m2 pur ,7cm dik en gelijk verdeeld. Deze zal gespoten moeten worden op een gelijkvloers waar er vervolgens vloerisolatie zal geplaatst worden.
Wacht niet langer, vraag vloerisolatie-offertes