Isolatie spouw

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie spouw: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Spouwmuurisolatie in achterbouw woning
Spouwmuurisolatie voor een woning die gedeeltelijk al spouwmuurisolatie heeft. De achterbouw heeft isolatie nodig. Dit is een halfopen bebouwing.
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Spouwmuurisolatie voor een driegevelwoning van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Rijhuis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Zulte
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Open bebouwing van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie te Gent
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1978. Het gaat om een oppervlakte van lengte van 16 meter, breedte van 10 meter en hoogte van 3 meter.
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Spouwmuurisolatie voor een bovenste appartement. Deze verspringt 4 m , gebouw gebouwd een jaar na de originele bouw. Gebouw van de jaren 70. Achtergevel in vrije gevelsteen. Voorkant heeft panelen in kleine stenen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Kortemark
We zoeken een offerte voor de spouwmuur te laten isoleren van een woning van de jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw is vermoedelijk 5cm.
spouwmuurisolatie voor een woning in Kampenhout
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Momenteel hebben we drie verschillende gevels met drie verschillenden afwerkingen. Een deel crepi, een deel naakte baksteen en een deel met Franse steenpoeder.
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd deels in 1992. Het gaat om een oppervlakte van 8 op 2,5 x2.
spouwmuurisolatie voor een woning in Maasmechelen
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning waar niet tegen gebouwd is. We wensen nu de gevel te isoleren waar nog niet is geïsoleerd. Woning van meer dan 100 jaar oud maar er is een gevelsteen voor geplaatst.
spouwmuurisolatie voor een woning in Dendermonde
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning van 1965. Deze gevels zijn in vrije gevelsteen. De spouw is tot nu toe wel nog nooit bekeken geweest.
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
Halfopen woning in vrije gevelsteen . De diepete van de spouw is nog niet nagemeten maar er zijn wel plannen van de woning.
Spouwmuurisolatie te Brugge
Spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning. De woning is 20 jaar geleden gerenoveerd geweest. De muren zijn van buiten deels geschilderd.
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Ik wil mijn spouwmuren isoleren. De woning is gebouwd in 1957. In totaal gaat het om een oppervlakte van 100 m². Het is een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Het gaat om een oppervlakte tussen de 30 en 100 m2 Betreft alleenstaand gebouw zonder spouwisolatie. Is in 1996 gebouwd , niet met bedoeling te gebruiken voor activiteiten. Plan is een kinderopvang te maken.
Spouwmuurisolatie te Mol
Woning is gebouwd in 1980. De woning is alleenstaand. In totaal heeft hij een oppervlakte van 400-500 m². De muren zijn niet geschilderd.
Buitenmuurisolatie te Berlaar
Ik ben opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer +/-120 m². De woning heeft als bouwjaar: 1950-60.
Spouwmuurisolatie voor een woning in merelbeke
Ik wens een halfopen woning van 1971 in de spouw te isoleren. I het mogelijk hiervoor een afspraak te maken om de oppervlakte en spouw op te meten. Gevels in originele façadesteen.
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1944, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 110m².
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Wij willen een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1956. Het gaat om een halfopen bebouwing en de muuroppervlakte is ongeveer 50 m².

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!