Isolatie spouw

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie spouw: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
spouwmuurisolatie met EPS parels te Assenede
Beste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
Inspectie van de spouwmuur voor na-isolatie
We hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Spouwmuurisolatie in achterbouw woning
Spouwmuurisolatie voor een woning die gedeeltelijk al spouwmuurisolatie heeft. De achterbouw heeft isolatie nodig. Dit is een halfopen bebouwing.
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Spouwmuurisolatie voor een driegevelwoning van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Rijhuis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Zulte
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Open bebouwing van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie te Gent
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1978. Het gaat om een oppervlakte van lengte van 16 meter, breedte van 10 meter en hoogte van 3 meter.
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Spouwmuurisolatie voor een bovenste appartement. Deze verspringt 4 m , gebouw gebouwd een jaar na de originele bouw. Gebouw van de jaren 70. Achtergevel in vrije gevelsteen. Voorkant heeft panelen in kleine stenen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Kortemark
We zoeken een offerte voor de spouwmuur te laten isoleren van een woning van de jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw is vermoedelijk 5cm.
spouwmuurisolatie voor een woning in Kampenhout
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Momenteel hebben we drie verschillende gevels met drie verschillenden afwerkingen. Een deel crepi, een deel naakte baksteen en een deel met Franse steenpoeder.
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd deels in 1992. Het gaat om een oppervlakte van 8 op 2,5 x2.
spouwmuurisolatie voor een woning in Maasmechelen
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning waar niet tegen gebouwd is. We wensen nu de gevel te isoleren waar nog niet is geïsoleerd. Woning van meer dan 100 jaar oud maar er is een gevelsteen voor geplaatst.
spouwmuurisolatie voor een woning in Dendermonde
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning van 1965. Deze gevels zijn in vrije gevelsteen. De spouw is tot nu toe wel nog nooit bekeken geweest.
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
Halfopen woning in vrije gevelsteen . De diepete van de spouw is nog niet nagemeten maar er zijn wel plannen van de woning.
Aanvraag spouwmuurisolatie te Herenthout
Eigenaars, bouwjaar 1974, onze buitengevels zijn onbewerkt, wij kennen de diepte van de spouw en de te isoleren oppervlakte niet precies, dit betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie te Brugge
Spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning. De woning is 20 jaar geleden gerenoveerd geweest. De muren zijn van buiten deels geschilderd.
spouwmuurisolatie voor een woning in Hofstade
Ik heb een rijwoning met aan elkaar gebouwde garages. Dit is een gebouw van de jaren 80 en voor zover ik weet is er geen isolatie in de spouw. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Ik wil mijn spouwmuren isoleren. De woning is gebouwd in 1957. In totaal gaat het om een oppervlakte van 100 m². Het is een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Het gaat om een oppervlakte tussen de 30 en 100 m2 Betreft alleenstaand gebouw zonder spouwisolatie. Is in 1996 gebouwd , niet met bedoeling te gebruiken voor activiteiten. Plan is een kinderopvang te maken.
Spouwmuurisolatie te Koersel
Beste, Wij zoeken spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van 1984. We hebben naakte en vrije facadesteen. Diepte van de spouw zou een 5 a 6 cm zijn. Kan u mij benaderen voor een afspraak ter plaatsen. Dank u, Michel C.

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!
Ik wil offertes voor isolatie vergelijken