Isolatie binnenkant schuin dak

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie binnenkant schuin dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Lenaarts
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak maar zonder onderdak, opp. 80m², woning van jaren 60.
Dakisolatie voor een woning in Waashoutem
Ik zoek een offerte voor Dakisolatie van een oud herenhuis van de jaren 30. Dak te isoleren via een volwaardige zolder. Ik weet niet of er een onderdak is voorzien.
Dakisolatie te Oelegem
Ik wil dakisolatie voor een dak van 63 m². Het gaat om het bouwjaar 2016.
Dakisolatie te Kapelle-op-den-Bos
Hellend dak met een oppervlakte van ongeveer 100 m². De woning is redelijk oud, maar de laatste verbouwing is in 1975. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor de afwerking van een dak via een volwaardige kamer. Op sommige plaatsen is hier reeds beperkt isolatie voorzien . Geen onderdak. Bouw is begonnen in 2013. Geen idee van de oppervlakte.
Dakisolatie voor een woning in Dranouter
Isolatie vanaf een gewone zolder. Nieuwbouw en het onderdak voorzien. DE oppervlakte is zo'n 190m² min vijf dakvensters. Werekn uit te voeren in april.
Isolatie te Kessel
Ik wil een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren en dak. Dit is een woning gebouwd in 1963. Het is halfopen bebouwing. In totaal gaat het om een oppervlakte van 120 m² van spouwmuren en 40 m² dakisolatie.
Dakisolatie te Geetbets
Ik ben opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. De oppervlakte van het huis is 12 meter land en 10 meter breed.
Dakisolatie te Zutendaal
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een zadeldak van ongeveer 111 m². Het dak is bekleed met dakpannen. Er is geen onderdak aanwezig. De woning is gebouwd in 1980.
Dakisolatie te Lokeren
Het bouwjaar van de woning is van 1956, wij zouden het graag in de zomer laten doorgaan de werken en de afmetingen van het dak zijn 60 m² voor en achterkant samen.
Dakisolatie voor een woning in Hooglede
Dit is voor de isolatie van een pannendak via de binnekant. onderdak wordt in de bouw niet voorzien. Ruwbouw zou af zijn tegen maar. 140-160m².
Dakisolatie te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen en is gebouwd in 1938.
Dakisolatie te Gent
We hebben een huis uit 1864, we zouden graag ons dak isoleren om de zolderruimte als leefruimte in te richten. Het gaat om circa 80 a 100m2 dak. De dakkepers zijn slechts 7,5 a 8 cm diep. We zouden graag voldoen aan de normen van stad Gent om gebruik te maken van de premies. Dat wil zeggen dat we een minimum R waarde van 4,7M2 K/W of zelfs 6,3M2 K/W zouden willen. Thomas Siech
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Dakisolatie voor een woning
Wij zijn onze woning volledige aan het renoveren en zouden nog onze dak (enkel schuine gedeelte) nog moeten isoleren. Het zou gaan om ongeveer 40-50m² met dampscherm want dit wordt nog geplakt. Er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie te Marke
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een hellend dak van 80 m². Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is ondertussen al 18 jaar oud.
Dakisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 200 m² en is bekleed met leien. Deze leien worden binnenkort veranderd naar dakpannen. De woning is ongeveer 30 jaar oud.
Dakisolatie te Ekeren
Wij zoeken een leverancier voor het isoleren van onze dak. Het is een hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte van het dak is ongeveer 100 m². De woning is gebouwd in 1960.
Dakisolatie voor een woning in Wolvertem
Woning van 1989. De kamers liggen onder het dak. Ik weet niet hoe de isolatie is maar ik merk veel tocht in de slaapkamers, daarom wens ik bij te isoleren. Deel van de slaapkamer is het onderdak nog bloot, ander deel is afgedekt met een planken plafond. Hier is een kruiruimte.
Dakisolatie te Genk
Onze woning heeft een hellend dak. Deze dak willen wij isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 64 m². Het dak is recent vernieuwd en is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie voor een woning in Damme
Dit is een nieuwe woning waar we 1 februari ingaan; Er zijn op dit ogenblik wel al isolatie platen gezet en dit tot op een hoogte van 180cm. Daarboven is het niet geïsoleerd tot in de nok. De zolderkamer zal gebruikt worden als slaapkamer. Onderdak is voorzien. De woning is zo"n 60 jaar oud.
Dakisolatie te De Haan
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het is een hellend dak van ongeveer 34 m². De woning is van 1930, maar de dakpannen zijn geplaatst in 2006.
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder van 80m² dakoppervlak. Gebouw van 1955. Gebouw zonder en dakpannen.
Dakisolatie te Ruisbroek
Wij hebben een hellend dak van ongeveer 200 m². Het is een punt dak. Het dak is bekleed met dakpannen en er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie te Kuurne
Wij hebben een offerte voor dakisolatie nodig. Het gaat in totaal om 80 m². Hellend dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1927.

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!